Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Y
İşten ayrılmamın tek nedeni bu kadın deüiş ama bi nedeni de bu kadının yaptıkları elbette ve ben yanına kalmasın iatiyorum çok mu yanlış bunu istemem ya da çok mu anormal durumdayım dışarıdan bi gözlr?
Ya kadin sana ne yapti tam olarak da bu kadar kinlendin?

Bunu bir acikca yaz da rahatlayalim?

Napto bu kadin sana??????????

Y

Ya kadin sana ne yapti tam olarak da bu kadar kinlendin?

Bunu bir acikca yaz da rahatlayalim?

Napto bu kadin sana??????????
İş yerinde kendine takip olabilecek kişilere karşı eskiden beri olmasını kullanıp olumsuz yorumlar yapıuor şikayet ediyor vs vs yani kendine rakip olabilecek kişilere mobbing yapıyor arkadaşlarına yaptırıyor,başkasına yaparken de gördüm

12 sayfadır kadının size ne yaptığını öğrenmeye çalışıyorum ama hiçbirşey göremedim, kaçırdım mı acaba?

Bi de anlamadığım “aldatıyorsa diğer özellikleri bitti, “ bulaşma ahlaksıza “ gibi yorumlar..

Bunların hepsi iddia.Bana öyle geliyor ki kadının umrunda bile değilsiniz
,yoksa bu kadar çıldırmazdınız.

Aşırı irrite oldum tavrınızdan,sizin gibilerden asıl korusun Allah hemcinslerinizi, kıskançlıktan resmen gözünüz dönmüş.
Hanımefendi kadının umrunda olsam ne olmasam ne siz neden savunmaya geçtiniz anlamadım.realiteye bakın benim kimseye zararım olmadı.mağdur oldum mobing gördüm arkamdan insanları doldurdu benim kızgunlığım kadından çok kendime.zayıf davrandım diye.haddini bildirmedim diye.üzüldüm kızdım ve konu açtım.içimi dökünce de geçti açokçası iyi geldi.kim me yaparsa yapsın dinleyeceğim buradakileri.ama bi kaç ay sonra yine aynı durumla karşılaşırsam bu sefer aynı şekilde karşılığını alacak.

neden kendinizi zayıf olarak görüyorsunuz ki..onun karaktersizliğinde olmadığınız için mi..onun gibiler paralı müdürlerine yaslanarak tutunurlar. neyi tutuyorlarsa artık ;) çünkü tek başlarına bir yerde kalamayacaklarını bilirler.eğer özel sektördeyseniz ne yazık ki %90'ı böyle.siz eğer %10 daysanız bence gururlanın onlar gibi olmadığınız için.

ben mesela ilk işyerimde benimde arkamdan bir şeyler söylenmişti. ama ben ortalığı ayağa kaldırıp ayrılmıştım.Ayrıca daha sonraki işlerimi birilerinin yardımıyla bulmadığım gibi ilk işimi de kimsenin yardımı olmadan bulmuştum.ilk işyerimde üç mülakat,matematik ve İngilizce testi ve son mülakatla altı kişi ile girdiğim grup mülakatı ile girmiştim.ve en az 3 saat sürmüştü.vaka çalışması ile. demem o ki karakter ve gurur herşeyden daha önce gelir.

ben mesela ilk işyerimde benimde arkamdan bir şeyler söylenmişti. ama ben ortalığı ayağa kaldırıp ayrılmıştım.Ayrıca daha sonraki işlerimi birilerinin yardımıyla bulmadığım gibi ilk işimi de kimsenin yardımı olmadan bulmuştum.ilk işyerimde üç mülakat,matematik ve İngilizce testi ve son mülakatla altı kişi ile girdiğim grup mülakatı ile girmiştim.ve en az 3 saat sürmüştü.vaka çalışması ile. demem o ki karakter ve gurur herşeyden daha önce gelir.
Ya buradaki çoğu hanım sanırım iş dünyasını ğek bilmediğinden bana kızdıniye kinleniyorsun diye de beni anladığınız için teşekkürler.ya ben o kadar akıllı olamadığımiçin kızıyorum yanı o körüyae bende iyi olupuyanık olabilirdim ama yapamadım ya kinim kendime o yapabildiği üçün de kıskanıyorum içten içe

yani o müdürüne yaslanarak tutunduğu için ;) onu akıllı ve uyanık, kendini akılsız mı görüyorsun..o kadın başka bir tanıma geliyor farkında mısın..

yani o müdürüne yaslanarak tutunduğu için :) onu akıllı ve uyanık, kendini akılsız mı görüyorsun..o kadın başka bir tanıma geliyor farkında mısın..
Yo bunun için değil bu bı yılki mevzu müdüre yaalanması ben geçen yıl için söylüyorum akıllı ıyanık bi kadın cin gibi.kötü de bi kadın ama bunu çok iyi maskeleyen de bi kadın zekasını takdir ediyorum ama bana yaptıkları esine baska bi kadına yaptıkları bunları hazmedemiyorum işte dersini alsın iatedim ama bana bi daha bulaşmazsa bişi yapmayacağım

Yo bunun için değil bu bı yılki mevzu müdüre yaalanması ben geçen yıl için söylüyorum akıllı ıyanık bi kadın cin gibi.kötü de bi kadın ama bunu çok iyi maskeleyen de bi kadın zekasını takdir ediyorum ama bana yaptıkları esine baska bi kadına yaptıkları bunları hazmedemiyorum işte dersini alsın iatedim ama bana bi daha bulaşmazsa bişi yapmayacağım

senin zeka tanımın bu mu..kötü niyetle zeka arasında fark vardır.bir insan hem müdürüne yalanacak hem melek gibi görünecek.bunun zeka ile ilgisi yoktur.bu kötü niyettir.karakterdir.bunu cahil insanlar bile yapar. ki bunu heryerde görüyoruz.bu işin kolayına kaçmaktır.özgüven eksikliğidir. kendini buna layık görmektir. internetten zeka nedir diye araştırmanı tavsiye ederim. yani ekrandaki bazı kişilerde aynısını yapıyor.isim vermek istemiyorumda sen onları zeki mi görüyorsun.bunlar işin kolay tarafına kaçmaktır.onun iq su kaçmış acaba..

senin zeka tanımın bu mu..kötü niyetle zeka arasında fark vardır.bir insan hem müdürüne yalanacak hem melek gibi görünecek.bunun zeka ile ilgisi yoktur.bu kötü niyettir.karakterdir.bunu cahil insanlar bile yapar. ki bunu heryerde görüyoruz.bu işin kolayına kaçmaktır.özgüven eksikliğidir. kendini buna layık görmektir. internetten zeka nedir diye araştırmanı tavsiye ederim. yani ekrandaki bazı kişilerde aynısını yapıyor.isim vermek istemiyorumda sen onları zeki mi görüyorsun.bunlar işin kolay tarafına kaçmaktır.onun iq su kaçmış acaba..
Iyanık olmak diyelim etraftaki açıkları fırsatları kaçırmamak. Konuşacak konusunun çok olması.mesela gittiğibir yerdeki eksiklikleri hemwn farkeder.ben açığını insanların söylememmesela ama o farkeder ve çıkarı için sonuna kadR kullanır.bende elimdeki hakkımı yediririm acayip safım bilemiyorum bundan bunaldım

Iyanık olmak diyelim etraftaki açıkları fırsatları kaçırmamak. Konuşacak konusunun çok olması.mesela gittiğibir yerdeki eksiklikleri hemwn farkeder.ben açığını insanların söylememmesela ama o farkeder ve çıkarı için sonuna kadR kullanır.bende elimdeki hakkımı yediririm acayip safım bilemiyorum bundan bunaldım

"çok konuşanın aklı az olur"derler. ne kadar konuştuğuna değil ne konuştuğuna bak.boş ve gereksiz mi konuşuyor kısa ve öz mü. eğer eksiklilkeri farkettiğin halde söylemiyorsan bu senin merhametli olduğunu gösterir.şuan insanlar merhametli olan insanları saflıkla eşdeğer görüyor.Ama ne hikmetse heryerde de buna ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.ayrıca bir insan zeki ise zaten bunu iyi yönde kullanır. dünyayı değiştiren insanlara bakarsan(liderler,bilim adamlar...)merhametli ve farklı olduğu için tarihe adlarını yazdırdılar. diğerleri sürüye uyduğu için silindi.bilirsin kuşlar sürüyle uçar,kartallar yüksekten ve yalnız uçar.

"çok konuşanın aklı az olur"derler. ne kadar konuştuğuna değil ne konuştuğuna bak.boş ve gereksiz mi konuşuyor kısa ve öz mü. eğer eksiklilkeri farkettiğin halde söylemiyorsan bu senin merhametli olduğunu gösterir.şuan insanlar merhametli olan insanları saflıkla eşdeğer görüyor.Ama ne hikmetse heryerde de buna ihtiyaç olduğunu söylüyorlar.ayrıca bir insan zeki ise zaten bunu iyi yönde kullanır. dünyayı değiştiren insanlara bakarsan(liderler,bilim adamlar...)merhametli ve farklı olduğu için tarihe adlarını yazdırdılar. diğerleri sürüye uyduğu için silindi.bilirsin kuşlar sürüyle uçar,kartallar yüksekten ve yalnız uçar.
Çok teşekkürler ama sistem iyi niyeti,boş bulunmayı kaldırmıyor malesef.işim gereği konumum gereği hep uyanık olmak durumundayım.olacak bi gün inanıyorum.özümü de kaybetmeden..sağ ol tekrar

Dedikleriniz doğruysa eğer, bu kadın hem sinsi hem kocasını aldatıyor.. Peki siz böyle bir kadıni niye kıskanıyorsunuz ? Güzel ve akıllı olduğu için mi ?
Burdan bakınca çok kıskanç bir kadın profili çıkıyor sizin için..
Kadının kocasını aldattığına nasıl emin oldunuz?
Bizi de günaha sokmayın emin olmadan..

Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda
E onlar o saatte çevrimiçiyken siz de çevrimiçi oluyorsunuz? O kadınnda sizin patronla ilişkiniz olduğunu düşünsün o zaman aynı şey? Ayrıca o saatte eşinin uyuduğundan nasıl bu kadar eminsiniz hayret doğrusu? Bence kadına ola kıskançlığınız gözünüzü kör etmiş. Saf falan değilsiniz siz hiç kusura bakmayın. Kendi hayatınızı bırakıp başkasının hayatını bu kadar didik didik etmeniz bence çok yakışıksız.

E onlar o saatte çevrimiçiyken siz de çevrimiçi oluyorsunuz? O kadınnda sizin patronla ilişkiniz olduğunu düşünsün o zaman aynı şey? Ayrıca o saatte eşinin uyuduğundan nasıl bu kadar eminsiniz hayret doğrusu? Bence kadına ola kıskançlığınız gözünüzü kör etmiş. Saf falan değilsiniz siz hiç kusura bakmayın. Kendi hayatınızı bırakıp başkasının hayatını bu kadar didik didik etmeniz bence çok yakışıksız.
Sürekli eşinin olmadığı vakitlerde çevrim içi biliyorum çünkü eşini tanıyorum on ikinde uyur.gündüz de öğle arası bs değil kimsenin görmediği saatlerde çevrim içi ve ne hikmetse müdürü de.ve adam bana ima etti zaten ama ben aldatıyor siye kimseyle konuşmuyorum.ve bıraktım zaten şu an ilgilenmiyorum işgilenmeyeceğm

eğer eminsen bir imada bulun ama genel olarak başkasıyla konuşurken ama..eğer olaya lafa atlarsa, davranışları sana karşı falan değişirse söylediklerinde haklısın demektir.çünkü yarası olan gocunur.belkide önceki işyerlerinde de benzer şeyler yaşamışsa ya da kendini biliyorsa savunmaya geçer.
eğer daha sonra senin her lafında manalar arıyorsa davranışları garipse ya da sen laf atsan bile hakkını savunamıyorsa,demek söylenenleri kabul etmiş demektir.bu önemli konu..böyle bir durumda hakkını araması gerekir.benimde arkamdan başka söylentiler çıkmıştı.ben ortalığı ayağa kaldırmıştım.benim hakkında birşeyler söyleyenleri şikayet etmiştim.hatta müdürüm gitmemem için ısrar falan etmişti.bölümünü değiştirelim en azından demişti.kabul etmemiştim.

Back
X