Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Sürekli eşinin olmadığı vakitlerde çevrim içi biliyorum çünkü eşini tanıyorum on ikinde uyur.gündüz de öğle arası bs değil kimsenin görmediği saatlerde çevrim içi ve ne hikmetse müdürü de.ve adam bana ima etti zaten ama ben aldatıyor siye kimseyle konuşmuyorum.ve bıraktım zaten şu an ilgilenmiyorum işgilenmeyeceğm
belki o da senden şüphelenip çevrim içi vakitlerini takip ediyordur :işsiz:

eğer eminsen bir imada bulun ama genel olarak başkasıyla konuşurken ama..eğer olaya lafa atlarsa, davranışları sana karşı falan değişirse söylediklerinde haklısın demektir.çünkü yarası olan gocunur.belkide önceki işyerlerinde de benzer şeyler yaşamışsa ya da kendini biliyorsa savunmaya geçer.
eğer daha sonra senin her lafında manalar arıyorsa davranışları garipse ya da sen laf atsan bile hakkını savunamıyorsa,demek söylenenleri kabul etmiş demektir.bu önemli konu..böyle bir durumda hakkını araması gerekir.benimde arkamdan başka söylentiler çıkmıştı.ben ortalığı ayağa kaldırmıştım.benim hakkında birşeyler söyleyenleri şikayet etmiştim.hatta müdürüm gitmemem için ısrar falan etmişti.bölümünü değiştirelim en azından demişti.kabul etmemiştim.
Su anda aynı yerde değiliz.bi şey yapamam.ben şu an kariyerime odaklanacağım.bir ayşık bir eğitim olacak bir araya geleceğiz o zaman bakacağım duruma.yine aynı şeyleri bana yapmaya kalkarsa o zaman bakacağım

Yani şuanlık bu size zarar verir.
İnanıyorumki aşkından kör olsa da ALDATMA ise sorun GİZLİ kalmaz.
Bulur Allahından.
..

Kendi isinin pesinde olmak baskasini isinden etmekle mi oluyor?

Ben iyi olayim da kim ne olursa olsun.

Kadin kadina destek cikmazsa erkekler neler yapar biz kadinlar is sahasinda olsunlar diyoruz hem cinslerimiz sahadan silmek pesinde.
bana mobbing yapıldı demiş ama nasıl olduğu konusunda fikir vermemiş. adamla beraber demiş nasıl anladınız diye sormuşlar, whatsapp ta aynı anda çevrimiçiler demiş, kıskanıyorum, güleryüzlü, güzel demiş falan filan. bana çok sağlıklı cümleler gibi gelmedi. kadının da bu kadınla uğraştığını pek sanmıyorum. o zaten gemisini yürüten kaptan. başlık sahibinin hüsnü kuruntusu bence ayağıma basıyorlar düşüncesi. çünkü ortada somut bir şey yok.

bana mobbing yapıldı demiş ama nasıl olduğu konusunda fikir vermemiş. adamla beraber demiş nasıl anladınız diye sormuşlar, whatsapp ta aynı anda çevrimiçiler demiş, kıskanıyorum, güleryüzlü, güzel demiş falan filan. bana çok sağlıklı cümleler gibi gelmedi. kadının da bu kadınla uğraştığını pek sanmıyorum. o zaten gemisini yürüten kaptan. başlık sahibinin hüsnü kuruntusu bence ayağıma basıyorlar düşüncesi. çünkü ortada somut bir şey yok.
Ayrıntı verdiğimde okuyan biri tanır çünkü.ayrıntı veremem.o gemisini yürüten kaptan aynen öyle şu an beni ayağının altından çekti.çnüne çıkaraan eziyor ve ben ezildim.bundan da rahatsızım işte hazmedemiyorum kadın elbette su anda benimle uğraşmıyor.neyini anlamıyorsunuz ki gayet açık yazıyorum

Ayrıntı verdiğimde okuyan biri tanır çünkü.ayrıntı veremem.o gemisini yürüten kaptan aynen öyle şu an beni ayağının altından çekti.çnüne çıkaraan eziyor ve ben ezildim.bundan da rahatsızım işte hazmedemiyorum kadın elbette su anda benimle uğraşmıyor.neyini anlamıyorsunuz ki gayet açık yazıyorum

yani şu kadar yazdıklarınızla helal olsun size o da allah ından bulsun dememizi beklemiyorsunuz herhalde. güzel, akıllı, başarılı bir kadın karşınızdaki. madem mobing yapıldı size bunun yolu bu değil. en azından bel altı vurmak değil. iş hayatında tutunmanın başka kuralları vardır. kendinizi geliştirmenizi en azından şu andaki işinizde istikrarlı olmanızı tavsiye ederim. o konu kapanmış görünüyor çünkü. bu kadar hırsa gerek yok. öfke alevden bir toptur, elinde ne kadar tutarsan o kadar zarar verir.

yani şu kadar yazdıklarınızla helal olsun size o da allah ından bulsun dememizi beklemiyorsunuz herhalde. güzel, akıllı, başarılı bir kadın karşınızdaki. madem mobing yapıldı size bunun yolu bu değil. en azından bel altı vurmak değil. iş hayatında tutunmanın başka kuralları vardır. kendinizi geliştirmenizi en azından şu andaki işinizde istikrarlı olmanızı tavsiye ederim. o konu kapanmış görünüyor çünkü. bu kadar hırsa gerek yok. öfke alevden bir toptur, elinde ne kadar tutarsan o kadar zarar verir.
Ben zaten kariyerime odaklandım daha iyi bir kariyeri var şu an mesrle bu değil bana bel altı vurulfu hanımefendi.bel altı vurana bel altı vurulur.ama şu konuda katılıyorum hırs bana zarar şu anda bişi yapamam çünkü.ama sonrasında bilemem

Ben zaten kariyerime odaklandım daha iyi bir kariyeri var şu an mesrle bu değil bana bel altı vurulfu hanımefendi.bel altı vurana bel altı vurulur.ama şu konuda katılıyorum hırs bana zarar şu anda bişi yapamam çünkü.ama sonrasında bilemem
Daha iyi nir kariyerim yazacaktım yanlış olmuş

İftira atsam buraya mı yazarım hanımlar.kümseye iftira atmam.ya da emin olmadığım bir şeyi asla dile getirmem.sadece buraya yazdım akıl almak için.
Elle tutulur bir ispatın yok ise kimsenin yuvasıyla oynama
Zira kocası onu çok seviyor anlatsam da bana inanmaz dediğin tip bir bakmışsın karısını kesmiş doğramış
İçinin yangını soğuyup kıskançlığın mı bitecek ?

Ben kimsenin yuvasına burnunu sokmam
Sokan insanlarda hayatımda en nefret ettiğim bir baltaya sap olamayıp gereksşz egoları yüzünden mutsuzluğunu başkaları üzerinden gşdermeye çalışıp huzursuz etmeye çalışan insan tipidir .
Yani kısacası işine git gel , işine bak

Elle tutulur bir ispatın yok ise kimsenin yuvasıyla oynama
Zira kocası onu çok seviyor anlatsam da bana inanmaz dediğin tip bir bakmışsın karısını kesmiş doğramış
İçinin yangını soğuyup kıskançlığın mı bitecek ?

Ben kimsenin yuvasına burnunu sokmam
Sokan insanlarda hayatımda en nefret ettiğim bir baltaya sap olamayıp gereksşz egoları yüzünden mutsuzluğunu başkaları üzerinden gşdermeye çalışıp huzursuz etmeye çalışan insan tipidir .
Yani kısacası işine git gel , işine bak

Mağdur olan benim hanımefendi ve yaptığım hiçnir şey yok..dilerim bana yapılanın aynısını yaşarsınız.siz o zaman işinize bakarsınız.ben kimseye aldatıyor vs diye itham etmeyeceğim.kocasına da söyleyecek değilim.buraya danıştım sadece.üslubunuz çirkin

Kimsenin yuvasını yıktığım yıkacağım yok kendinize gelin artık...aldatıyor vs diye kimseye bi şey dediğim yok sadece buraya yazıp akıl almak istedim olay bu.

Mağdur olan benim hanımefendi ve yaptığım hiçnir şey yok..dilerim bana yapılanın aynısını yaşarsınız.siz o zaman işinize bakarsınız.ben kimseye aldatıyor vs diye itham etmeyeceğim.kocasına da söyleyecek değilim.buraya danıştım sadece.üslubunuz çirkin
Bana " inşallah başına gelir '" tarzı bir cümle kurup üslubumu eleştirenin üslubu hayranlık uyandırıcı

Hangi sağlıklı insan başkasının çevrimiçi olduğu vakitleri takip eder ?
Bir insana namusu ve şerefi üzerinden iftira atmak nasıl bir iğrençliktir ?
Bende watsapa girerim çokça
Eltimle , görümcemle arkadaşlarımla konuşurum .
Ne yani ben namusuz muyum şimdi kocamı mı aldatıyorum ?
Kadının kocasının uyuduğu vakitlerden dahi haberdarsınuz
Bu ne işsizliktir Allah aşkına

Hangi sağlıklı insan başkasının çevrimiçi olduğu vakitleri takip eder ?
Bir insana namusu ve şerefi üzerinden iftira atmak nasıl bir iğrençliktir ?
Bende watsapa girerim çokça
Eltimle , görümcemle arkadaşlarımla konuşurum .
Ne yani ben namusuz muyum şimdi kocamı mı aldatıyorum ?
Kadının kocasının uyuduğu vakitlerden dahi haberdarsınuz
Bu ne işsizliktir Allah aşkına
Anlamadığınızı varsayarak bi daha anlatıyorum.kimseye iftira atmadım atmayacağım.adamla aynı anda girip çıkıyorlar be adam ima edince baktım.belki adam iftira attı.bu ihtimali de düşünüyorum.ve kimsenin yuvasını bozacak bi şey yapmam.çok üzülmüştüm yazdım içimi döktüm bu sadece.takip etmeyi vs bıraktım buradaki yorumlardan sonra.haklılar çünkü yaşadıklarım benim taraflı bakmama sebep olabilir.

Anlamadığınızı varsayarak bi daha anlatıyorum.kimseye iftira atmadım atmayacağım.adamla aynı anda girip çıkıyorlar be adam ima edince baktım.belki adam iftira attı.bu ihtimali de düşünüyorum.ve kimsenin yuvasını bozacak bi şey yapmam.çok üzülmüştüm yazdım içimi döktüm bu sadece.takip etmeyi vs bıraktım buradaki yorumlardan sonra.haklılar çünkü yaşadıklarım benim taraflı bakmama sebep olabilir.
Kimsenin ne son görülmesine bakarım nede çevrim içi olup olmadığına
Ypk adam ima etmiş yokikisi aynı anda giriyormuşlar
İyi de size ne ?
Şimdi biri tutup ta size dese adamımı kıskanıyorsun diye sen ne diyeceksin ?
Bak işte buda iftira

Lütfen insanları rahat bırak
Kimse ağzı laçka ve kötülük saçan insanların topu değil
Başka eğlenceler arayın kendinize

Back
X