Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Emin misiniz aldattığından?

Olabilir . Belki yanlış anlıyorsunuz patronuyla ilişkisini .
İspatınız var mı?
Evli bir kadın adamla konuşuyor sürekli.arkadaşça da konuşsa eşi varken konuşmuyor eşi uyuduktan sonra ya da eşi bi işle meşgullen her fırsatta sürekli.sence yanlış mı anlıyorum

Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda

Resmen bu kadını kafaya takmıssın ..
Nasıl br işszlik bu ?
İkiside çevrimiçi diye kadının kocası uyumuş oluyor ve patronuylamı konuşuyorlarmışş mışş mışşş ta mışş .

Resmen bu kadını kafaya takmıssın ..
Nasıl br işszlik bu ?
İkiside çevrimiçi diye kadının kocası uyumuş oluyor ve patronuylamı konuşuyolar .
Aynı anda girip çıkıyorla ayrıca adam bunu ima etti zaten ondan sonra şüphelenip takip ettim.evet taktım hazmedemiyorum yaptığını.

Aynı anda girip çıkıyorla ayrıca adam bunu ima etti zaten ondan sonra şüphelenip takip ettim.evet taktım hazmedemiyorum yaptığını.
Anlatıklarınız hep muallakta olan şeyler .
Kimsenın günahını almayın .
Kmseyıde sizden daha guzel ve zekı dıye kıskanmayın .

Herkesın farklı karakterı vardır. Herkesı bir güzelliği vardır.
Kendını böyle düşürme.

Hazmedemediğiniz kısmı anlamadım ben. Siz bu kadın yüzünden mi işten çıkarıldınız? Yoksa bunun o kadınla alakası yok da kadını güzel ve mutlu olduğu için mi kıskanıyorsunuz(tamam yanlış yolda biliyoruz)? Sizin sevdiğinizi falan mı elinizden aldı? Yoksa bu hazımsızlığın nedeni yalnızca iş mi? İşse çıkarılma gerekçeniz neydi? Açığınızı mı yakaladı? Yoksa bir günahınız yokken mi sizi işten çıkarttı?

Bu kadın size ne yaptı anlamak istediğim o.

Anlatıklarınız hep muallakta olan şeyler .
Kimsenın günahını almayın .
Kmseyıde sizden daha guzel ve zekı dıye kıskanmayın .

Herkesın farklı karakterı vardır. Herkesı bir güzelliği vardır.
Kendını böyle düşürme.
Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum

Hazmedemediğiniz kısmı anlamadım ben. Siz bu kadın yüzünden mi işten çıkarıldınız? Yoksa bunun o kadınla alakası yok da kadını güzel ve mutlu olduğu için mi kıskanıyorsunuz(tamam yanlış yolda biliyoruz)? Sizin sevdiğinizi falan mı elinizden aldı? Yoksa bu hazımsızlığın nedeni yalnızca iş mi? İşse çıkarılma gerekçeniz neydi? Açığınızı mı yakaladı? Yoksa bir günahınız yokken mi sizi işten çıkarttı?

Bu kadın size ne yaptı anlamak istediğim o.
Ben bu kadın yüzünden mobing gördüm

Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum
Kıskanmıyorum dıyosun da aşağıda alıntıladığım şeyi ben mi yazdım ?
zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da

Ovv çok takmışsın:/
Ben de stalk yapıyordum bazen kafayı yiyecek gibi oluyordum. Bildiğin hastalık bu.
Başka meşgaleler bulunca geçti.
Kendi yoluna bak.

Kıskanmıyorum dıyosun da aşağıda alıntıladığım şeyi ben mi yazdım ?
Kıskanmıyorum demiyorum mesele zeka ya da güzellik değil diyorum kıskanıyor da olabilirim akıllıca davranamadım diye hazmedemiyorum.karşı taafı suçlamak değül amacım

Back
X