- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
Emin misiniz aldattığından?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli bir kadın adamla konuşuyor sürekli.arkadaşça da konuşsa eşi varken konuşmuyor eşi uyuduktan sonra ya da eşi bi işle meşgullen her fırsatta sürekli.sence yanlış mı anlıyorumOlabilir . Belki yanlış anlıyorsunuz patronuyla ilişkisini .
İspatınız var mı?
Adamı idare ediyor birlikte değilse de sürekli yazışıyorlarEmin misiniz aldattığından?
Eşi uyuduktan snra, meşgulken konuştugunu nerden biliyosun ?Evli bir kadın adamla konuşuyor sürekli.arkadaşça da konuşsa eşi varken konuşmuyor eşi uyuduktan sonra ya da eşi bi işle meşgullen her fırsatta sürekli.sence yanlış mı anlıyorum
Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlardaEşi uyuduktan snra, meşgulken konuştugunu nerden biliyosun ?
Hazmedemediğim için bakıyorum malesefIs degistirdin de hala nasil haber aliyorsun. Birak onune bak. Aldatiyorsa senin sorunun degil.
Konuştuğu adamla sürekli aynı zamanlarda çevrim içiler çünkü.gece birde ikide iş arasındaki zamanlarda
Aynı anda girip çıkıyorla ayrıca adam bunu ima etti zaten ondan sonra şüphelenip takip ettim.evet taktım hazmedemiyorum yaptığını.Resmen bu kadını kafaya takmıssın ..
Nasıl br işszlik bu ?
İkiside çevrimiçi diye kadının kocası uyumuş oluyor ve patronuylamı konuşuyolar .
Anlatıklarınız hep muallakta olan şeyler .Aynı anda girip çıkıyorla ayrıca adam bunu ima etti zaten ondan sonra şüphelenip takip ettim.evet taktım hazmedemiyorum yaptığını.
Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorumAnlatıklarınız hep muallakta olan şeyler .
Kimsenın günahını almayın .
Kmseyıde sizden daha guzel ve zekı dıye kıskanmayın .
Herkesın farklı karakterı vardır. Herkesı bir güzelliği vardır.
Kendını böyle düşürme.
Ben bu kadın yüzünden mobing gördümHazmedemediğiniz kısmı anlamadım ben. Siz bu kadın yüzünden mi işten çıkarıldınız? Yoksa bunun o kadınla alakası yok da kadını güzel ve mutlu olduğu için mi kıskanıyorsunuz(tamam yanlış yolda biliyoruz)? Sizin sevdiğinizi falan mı elinizden aldı? Yoksa bu hazımsızlığın nedeni yalnızca iş mi? İşse çıkarılma gerekçeniz neydi? Açığınızı mı yakaladı? Yoksa bir günahınız yokken mi sizi işten çıkarttı?
Bu kadın size ne yaptı anlamak istediğim o.
Kıskanmıyorum dıyosun da aşağıda alıntıladığım şeyi ben mi yazdım ?Ben ondan daha güzelim mesele güzellik değil mesele zeka da değil.o payron benim hala peşimdeydi yakın vakte kadar ben adam evli diye görüşmedim.işten de çıkmazdım adamla da görüşürdüm yapmadım ve mutsuzum.o kadının yüzünden çıktım işten ve hazmedemiyprum.onun kıskançlığından yaptıklatından çıktım ve hazmedemiyorum
zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da
Kendin bilirsin diyorum o zamanKolay değil evet ama bu ünsanlar böyle mutlu mu olacaklar
En az onun kadar zekiysen ve intikam almayı oyunun kurallarını biliyorsan alt edersin öteki türlü zor...Sıçrasın ve alt edeyim istiyorum çok mu safça
Kıskanmıyorum demiyorum mesele zeka ya da güzellik değil diyorum kıskanıyor da olabilirim akıllıca davranamadım diye hazmedemiyorum.karşı taafı suçlamak değül amacımKıskanmıyorum dıyosun da aşağıda alıntıladığım şeyi ben mi yazdım ?