Kızlar hepimizi ilgilendiren bir konu, fikirlerinize ihtiyacım var...

canım ya boylelerı dersten ne anlar adam asmıs ıste net net yazıyor evlıyım dıye bence uzatma engelle bırak dersını Allahından bulsun

engelleyip sileceksin.baska ne yapabilirsin ki.adamin amaci gun gibi ortada.daha 3 aylik evli karisini kotuleyerek seninle yakinlik kurmaya calisiyor sere......z

allah allah bu adam kafayı yemiş.neyse birincisi sen ne yaparsan yap bu adam böyle devam eder,ikincisi bence seni ilgilendirmezki.bana kalırsa sende yazışma bırak böyle adamlar kim ne derse desin düzelmez.

Siz ne dersı verebılırsınız kı? Verecegınız ders sıze bedel olarak gerı donebılır.

Evet, esı ıcın uzulmus olmanıza hak verıyorum... Atasozunu de dogruluyorum fakat bır de sunu hatırlatma geregı goruyorum ben.

Acıma acınacak hale dusersın...

Bence bir kere bile düşünme sil gitsin, engelle. Hiç de bulaşma, kendilerine eğlence arayan, yalan içinde o adamlar. Nerede kız var msnde hemen ekleyip, öylece kendilerine uğraş yaratıyorlar. Bence evli bile değildir. Senin sinirini görünce hatta gülmüştür içinden bence...Aha nasıl da inandı kız diye. Bence bir daha bulaşma tanımadığın kişilere netten.lmaz:

valla yapabileceğin bişey yok sana evliyim dediğinde ona bu yaptığının yanlış olduğunu hatırlatıp silmen gerekirdi zaten

muhabbet etmeden silmen gerekirdi , ben bir keresinde aynen senin gibi tanıdıktır die biraz konuştum sonra sildim , sildiğime kızdığı için olduk olmadık sitelerde msnimi dağıtmış erkeklere ben de yeni hesap açmak zorunda kalmıştım ,, erkek milletine hiç güvenilmiyor, beş para etmez insanlar .. konuşmaya bile tenezzül etmeyin bence .. ben artık sormuyorum bile görünen ad yabancıysa direk engelliyorum

maillerede dikkat etmek lazım. siz aynı özeni gösterir bayanların adresleri ile erkeklerin adreslerini ayrı - ayrı yazma - gönderirseniz bu sıkıntı olmaz. özellikle tüm arkadaşlarına yazıp göndermeni tavsiye ederim..yada gizle özelliğini kullanırsanız
ben özellikle msn mi kimseye vermem. almak istediğim görüşmek istediğim kişiyide kendim eklerim zaten.

aman işde klasik erkek muhabbeti...

sen ders versende anlamaz ki. boşver uzasın hayatından....

ben olsam şöyle derdim.
"sen severek evlenmiş mutlu olamamışsın. şimdi mutluluğu araman çok şaçma bul ozaman görücü usülü ile derim ....şimdi eşinden ayrılmadan kız bulmaya çalışıyrosun...
ben seni kendimle aynı kefeye bile koymam. bi kere bana denk değilsin. benim ne evli adamla işim olur ne de boşanmış adamla... haydi herkes kendi yoluna..sempatiksalakcinni
"derim...

bu arada onu silerim gönderdiği mailleride engellerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…