Kızlar hepimizi ilgilendiren bir konu, fikirlerinize ihtiyacım var...

cimcime eses

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
12.770
121
413
İstanbul
Hemen konuya gireyim...
Dün biri beni msn'nine eklemiş. Bende tanımadığım kişileri eklerim kim neci diye sorarım tanımıyosam silerim. Beni ekleyen vatandaşta adresimi bi arkadaşımdan aldığını (kimden aldığını söylemiyo) yani ona giden toplu maillerde benimde adresim olduğunu söyledi. Beni tanımak istediğini yazmış, bende adresimi kimden aldığını öğrenmeye çalışayım diye biraz muhabbet ettim. Adam ne söylese beğenirsiniz. 3 aylık evliymiş işte karısı bununla evli olmaktan çok zorlanıyormuş falan filan üstelik severek evlenmişler. Ben bunları okuyunca şok yaşadım ve bu adama öyle bişey yazmak yada yapmak istiyorumki bir daha kimseyle nette bu şekilde konuşmaya cesaret edemesin ve karısının değerini anlasın... Ne yapmalıyım sizce...Fikir alışverişinde bulunursak bu adama iyi bir ders vereceğimi düşünüyorum

senin yapabileceğin pek fazla bişey yok canım...
karısına üzüldüm böyle bir pislikle evli olduğu için..allah kimsenin başına vermesin.:Saruboceq:
sende uzak dur:mymeka: bişeyler yapayım fln derken adam haklı çıkar sonra kadın sana bırak kocamın yakasını fln der :1closedeyes:
böyle şeyler hiç hoş değil uzak dur canım:1hug:

bencede sana düşmez madem tanımıyosun ekleme neden muhatap oluyosun?

ders vermek sana düşmez engelle sil ne hali varsa görsün...

Bu zihniyetteki adamlara
hiçbirşey yapamazsınız...bence engelleyin olsun bitsin...
tanımadığınız biriyle,muhabbete bile girmeniz yanlış bana göre...
sevgiler...

söylediğiniz gibi silicem. Ama o zamanda "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" atasözü aklıma geliyor. Yani gerçekten bu adamın yaptını yanına kar bırakayımmı??

yanınana bırakmayıp ne yapıcaksın hayatım ? bunun gibiler yola gelmez

sen ne yaparsan yap gider başkasına da yapar aynısını engelle sil gitsin..

söylediğiniz gibi silicem. Ama o zamanda "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" atasözü aklıma geliyor. Yani gerçekten bu adamın yaptını yanına kar bırakayımmı??

sen merak etme, hani haberlerde görüyoruz ya adamı soyup soğana çeviriyorlar. muhakkak onlardan birine denk gelir bu.. o zaman anlar dünyanın kaç bucak olduğunu =)))

biliyormusun bazen insanlara ders vereyim derken kendimize kötülük ediyoruz...
bırak ne hali varsa görsün :1closedeyes:
kötüler olmasaydı iyilerin kıymeti bilinmezdiyerimseniben

boşversenize.. babanızın oğlu mu?. yada karısı akrabanız mı?
ne başınızı belaya sokuyorsunuz. silin gitsin.
ne hali varsa görsün.klava:

Msn de biraz muhabbet edip eşinin adını öğrenmeye çalış..Sonra bir zaman sonra ben X (eşinin adını söyleyerek) ne zamnadır seni takip ediyordum oltaya geldin , gününü göstereceğim, falan diye sayarak iyice korkutabilirsin , ki bence çok daha fazlasını haketmiş... klava:

böyle adamların hep bahanesi aynıdır eşiyle mutsuzdur boşanmak istiyodur karısı çok sorunludur
oysaki evde kedi gibi karısının bir dediğini iki etmeyen çok mutlu bir evliliği vardır en azından karısı öyle sanıyodur sırf bu yaptıklarının diyetini ödemek için karılarına son derece önem verirler
anlayacağın bu pislikler hep bu yalanı söler
ve senin yapacağın bişey yoktur uzak dur derim
çamura bulaşma canım sıçrar sanada

En başta; size tavsiyem, tanımadığınız kişilerin ekleme taleplerini kabul etmemeniz.

Bu yüzden sürü sorun yaşayabilirsiniz...

ıkinci olarak; şahıs kimdir nedir necidir bilinmiyor; doğru söylediğine nasıl emin olabiliyorsunuz ?

Üçüncü olarak; hadi diyelim ki doğru; yapmanız gereken tek şey, engelleyip silmek ...

Tanımadığım kişiler derken akrabalarımda kaydediyo sonuçta ancak konuşarak anlayabiliyorum onları eğer tanımıyorsam muhabbete girmeden siliyorum zaten. Doğru söylediğine gelince evet haklı olabilirsin doğru söylediğinden emin değilim.Bir anlık sinir işte ders vermek istedim ona...

Cnm sinirini anLıyorum ama cidden değmez... Karı kocanın arasına qiRme boşver siL qitsn ...
Tatlı canını da üzme a.s.a.s.:1hug:

bence sil gitsinsengözlerimebaksanab,bana da bazen davetler geliyor,sinir oluyorum onlara,tanımadığım kişiler tarafından ne münasebet,dırek siliyorum,sapık mapık olur mazzallah:1shok:,bence kafanı yorma sil bitsinCADIARZU,ve engel koy msnyerimseniben,ben böyle bu işi çözdümşakkıdı:enbuyukkk:

Ne yaparsan yap bu tipler anlamaz...
Alışmış kudurmuştan beterdir derler...
Değişmez böyle tipler...şakkıdı
Sil gitsin, muhattap olma...

sen ne edersen et ne dersen de icinde olan yapar
karisina acimiyo senimi dinliycekki
keske lafdan anlasa ama anlamaz!!!

bence hemen sil...aslinda bu konu sadece bu adamin evli olup seninle konusmasi degil su toplu mailler ne meraklilar var ya bazen tanimadigin kisi ekleyebiliyo evli oldugunu bilse bile devam etmek istiyo delimi millet ne ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…