Kızlar hepimizi ilgilendiren bir konu, fikirlerinize ihtiyacım var...

aman aman canım uzak dur sil msn sini enğelle
başına bela alırsın yoksa ne malüm dedikleri doğru başka bir amaçlı adam olmasın
kadın tüccarı filan

Rezil insan:mymeka: :mymeka:
Direk ne yazardım biliyomusun.
Belki şuanda eşidne sana yapıyor.
Yada kendine bi tane ararken eşinede ara derdim:1closedeyes:
Bak nasıl sana sert cıkışırdı soysuz dingil:mymeka:

Az şey yazmışınkaydirigubbakcemile
Bu tip erkeklerden nefret ediyorum...
Evdeki cantada keklik dışardaki yanında maskot:kızgın:
Prostat olun inş.:icecream:

çükü kırılsın inşalla :1closedeyes:
engelle ve sil başına bela alırsın :mymeka:

sağane kızım ya onun bubnun kocası
sen diyorum alma başına belayı
dayak istiyon he :dilcikar:

ya ben buna benzer bişi yaşadım ve cidden karşımdaki kişinin eşi olacak insan için gerçekten üzüldüm.
erkek arkadaşımla bişekilde ayrıldık ne iyi bitti ne kötü aslında kötü diyebilirim uzaktaydı açtı bi gün evlencem falan nası olur diyo sen zaten benle evlenmicen diyo kim dedim işte akrabalarının kızıymış daha 20 yaşında anca..neyse artık ilişki bitmiş zaten bizde..bir de ilerisi yok gibiydi üniyi bitireemdi tembel bir adamdı neyse bunun o konuşmadan sonra sesi soluğu kesildi.bende aramadım iyice soğmuştum.2 aya yakın zaman sonra tlfdan aradı beni ben açmayınca nişanlandım falan filan abuk subuk msjlar attı ona söylenecek tek bir kelimeye yazık olurdu en iyisi sessiz kalmaktı.cvp vermedim bir ay sonra falan bu sefer msnmi eklemiş mail falan atmış düğünüm olucak o senin veremediklerini bana verdi ağustosta düğünüm var gel beklerim istersen davetiyeyide yollayayım sen şimdi inanmazsın falan abuk subuk sözler hakarete varan cinsten arkadaşda kalabilirmişiz.ben 1 cvp yazdım ona sonra bbaktım tekrar hakaretlerine devam ediyo engelledim eminim onlarca mail atmıştır bana ama neyseki ben hiçbirini okumadım.ona söylenecek hiçbirşeyim olamazdı.zaten iflah olmazdı bana bu şekilde yaklaşan birini benmi adam edicektim.5 6 ay sonra bu sefer facebooktan ekledi eşiyle(?) resmini koymuş arkadaş kalabilirmişiz falan filan adam nasıl dengesiz yaa aynı gün tlfdan aramaya başladı ben sinirden titriyorum belki 2 saat açmam için aradı durdu açmadım mslarına cvpda vermedim,ne inatçısın işim var aç önemli deyip durdu önemli olsa msjda yazardın zaten bu kadar akıl fikir yoksunu biri işte.kesinlikle açmadım tlfu bir arkadaşıma arattım nişanlısıyım birdaha sakın rahatsız etme yoksa savcılığa vericem seni dedi hemen tırsmış özür falan dilemiş ve dediği şey şu,5 aydır evliyim eşimi arayıp söylemesin???bunu diyecekmiş bana??ben onunla 1 2 kelime konuşmuş olsaydım kesinlikle o paylaşılamayan adam olacaktı ve gurursuz yuva yıkan kadın durumlarına düşecektim.onun için bu gibi durumlarda gerçekten kendini geriye çekmek gerekiyo belki alakası var belki yok ama paylaşmak istedim.şimdi bu adam beni daha ne kadar zaman sonra arayıp rahatsız edecek bakalım.yazık karısına yaa.

Senin yapacağın bir şey yok güzelim, adamla oyun oynayayım derken oyuna gelebilirsin. Boş ver belasını Allahtan bulsun.

Hemen konuya gireyim...
Dün biri beni msn'nine eklemiş. Bende tanımadığım kişileri eklerim kim neci diye sorarım tanımıyosam silerim. Beni ekleyen vatandaşta adresimi bi arkadaşımdan aldığını (kimden aldığını söylemiyo) yani ona giden toplu maillerde benimde adresim olduğunu söyledi. Beni tanımak istediğini yazmış, bende adresimi kimden aldığını öğrenmeye çalışayım diye biraz muhabbet ettim. Adam ne söylese beğenirsiniz. 3 aylık evliymiş işte karısı bununla evli olmaktan çok zorlanıyormuş falan filan üstelik severek evlenmişler. Ben bunları okuyunca şok yaşadım ve bu adama öyle bişey yazmak yada yapmak istiyorumki bir daha kimseyle nette bu şekilde konuşmaya cesaret edemesin ve karısının değerini anlasın... Ne yapmalıyım sizce...Fikir alışverişinde bulunursak bu adama iyi bir ders vereceğimi düşünüyorum[/QUOTE

hakaret etsen yeridir.. :delphin:

aldatmayan erkek vardir elbette hepsi bir degil ya bunlarin
bende gelemem böyle selylere ..ayyy allah korusuuunn.. allah yazdiysa bozsunn..
öle adami ben rezill ederim vallah yolarimm..

Canım bu konu neden hepimizi ilgilendirsin ki :sm_confused:

Ben olsam tanımadığım biriyse direkt silerim :delphin:

Hülyalı canım gerekli açıklamayı yaptım zaten tekrar tekrar anlatmak istemiyorum, ben sorarım eğer tanımıyorsam silerim normalde ama bu şahısa ders vermek istediğim için açtım bu topici, dersinide birazda olsa almıştır heralde

Hıç cevap verme sil engelle,senin de ona ilgin olduğunu ve naz yaptığını düşünür.Bu sefer musallat olur,farklı adreslerle sana ulaşmaya çalışır.H

ooo sapık bir adamla muhatap olur musun normalde...

Msnde de olma...sanane ki elin evli adamını düzeltmekten...napacağını sanıyorsun senin verdiğin derse göre bu huyundan vzegeçeceğini mi...ben olsam asla muhatap olmam:1closedeyes:

ne bu bole yaa.toplum olarak bu kadar mı dustuk bu kadar mı rezıllerı oynuoruz.nedır bu aldatma yaa.Allah bın turlu belasını versın bole adamların.yazık esı kımbılır haberı yok kocası olacak hanzonun ne haltlar karıstırdıgından ya bırılerı bıseyler yapsın bu adamlara vallahı okudukca duydukca tuylerım dıken dıken oluo.katıl eder bole adamlar ınsanı ya.guzelım bosver sende napıcaksın ders mers agrısız basını derde mı sokmak ıstıosun.Allahından bulsun pıs herıf

Back
X