Kızlar heyacandan bayılacam lütfen bakın test pozitif mi 😶😶

mericeyn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
457
154
33
32
Kızlar 10 dk ka önce test yaptım silik çıktı hala, inanamıyorum bu ay toplama yapıldu yumurtam döllenmedi iptal edildi toplamadan 5 gün sonra kontrole gittim küçük 2 yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi yapıldı ilişki günü verdi iğnenin 11.günü bugün olabilir mi trendyoldan aldım testi bozuk olabilir mi

Eklentiler

• 1000264845.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 161
Kan testi verseniz çıkar acil yakınsa gidin verin bence var gibi

İğne vurulduğunuz için şuan net konuşamayız iğneden dolayı da pozitif çıkıyor
Kanda da 3-5 bişey çıkma ihtimali var
Emin olmak için kan verin iki günde bir
Artarsa hamilesinizdir

Test güvenilir mi bilmiyorum ama çok erken yapmışsınız. Henüz iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. Malum çatlatma iğnesi bir miktar Beta HCG içeriyor. Bence adet günü yeniden yapın.

Test güvenilir mi bilmiyorum ama çok erken yapmışsınız. Henüz iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. Malum çatlatma iğnesi bir miktar Beta HCG içeriyor. Bence adet günü yeniden yapın.
Normalde test günüm pazar, ama başka marka test yapmıştım onda çıkmamıştı övülasyon testi de silikleşti

Ayhh inşallah vardır ben heyecan yaptım burda gidip kan verin

Yani bayağı bayağı var gibi. İnşallah gönlünüzce olur. Ben o kadar yalancı pozitif gördüm ki artık böyle pespembe olmadan kesin var diyemiyorum:))
Ben hiç pozitif görmedim kimyasal gebeliklerim hariç 2 buçuk yıldır iki çizgi görmedim şimdi sevinemiyorum da, kursağımda kalacak diye, yarın, sabah en iyisi kan, vermek

Ben hiç pozitif görmedim kimyasal gebeliklerim hariç 2 buçuk yıldır iki çizgi görmedim şimdi sevinemiyorum da, kursağımda kalacak diye, yarın, sabah en iyisi kan, vermek
Yaa inşallah vardır başka şeye odaklanın düşünmemeye çalışın. Sonucu da bizimle paylaşın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…