- 30 Nisan 2023
- 457
- 154
- 33
- 32
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Kan testi verseniz çıkar acil yakınsa gidin verin bence var gibiKızlar 10 dk ka önce test yaptım silik çıktı hala, inanamıyorum bu ay toplama yapıldu yumurtam döllenmedi iptal edildi toplamadan 5 gün sonra kontrole gittim küçük 2 yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi yapıldı ilişki günü verdi iğnenin 11.günü bugün olabilir mi trendyoldan aldım testi bozuk olabilir mi
İğne vurulduğunuz için şuan net konuşamayızKızlar 10 dk ka önce test yaptım silik çıktı hala, inanamıyorum bu ay toplama yapıldu yumurtam döllenmedi iptal edildi toplamadan 5 gün sonra kontrole gittim küçük 2 yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi yapıldı ilişki günü verdi iğnenin 11.günü bugün olabilir mi trendyoldan aldım testi bozuk olabilir mi
Test güvenilir mi bilmiyorum ama çok erken yapmışsınız. Henüz iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. Malum çatlatma iğnesi bir miktar Beta HCG içeriyor. Bence adet günü yeniden yapın.Kızlar 10 dk ka önce test yaptım silik çıktı hala, inanamıyorum bu ay toplama yapıldu yumurtam döllenmedi iptal edildi toplamadan 5 gün sonra kontrole gittim küçük 2 yumurtam büyümüş çatlatma iğnesi yapıldı ilişki günü verdi iğnenin 11.günü bugün olabilir mi trendyoldan aldım testi bozuk olabilir mi
Ayyy Rabbimin izniyle vardır inşallah 4 senedir bekliyorumKan testi verseniz çıkar acil yakınsa gidin verin bence var gibi
Normalde test günüm pazar, ama başka marka test yapmıştım onda çıkmamıştı övülasyon testi de silikleştiTest güvenilir mi bilmiyorum ama çok erken yapmışsınız. Henüz iğnenin etkisi geçmemiş olabilir. Malum çatlatma iğnesi bir miktar Beta HCG içeriyor. Bence adet günü yeniden yapın.
Eşim işte gelsin verecem yada, hastanede çalışıyor um yarın, sabah erken verecem uyku tutmaz beniAyhh inşallah vardır ben heyecan yaptım burdagidip kan verin
Umarım güzel sonuçlar alırsınızNormalde test günüm pazar, ama başka marka test yapmıştım onda çıkmamıştı övülasyon testi de silikleşti
Buraya haber verinnnEşim işte gelsin verecem yada, hastanede çalışıyor um yarın, sabah erken verecem uyku tutmaz beni
Şimdi bir daha, yaptım daha, belirgin çıktıBuraya haber verinnn
Şimdi bir daha, yaptım bunda daha, netUmarım güzel sonuçlar alırsınız
Yani bayağı bayağı var gibi. İnşallah gönlünüzce olur. Ben o kadar yalancı pozitif gördüm ki artık böyle pespembe olmadan kesin var diyemiyorum:))Şimdi bir daha, yaptım bunda daha, net
Ben hiç pozitif görmedim kimyasal gebeliklerim hariç 2 buçuk yıldır iki çizgi görmedim şimdi sevinemiyorum da, kursağımda kalacak diye, yarın, sabah en iyisi kan, vermekYani bayağı bayağı var gibi. İnşallah gönlünüzce olur. Ben o kadar yalancı pozitif gördüm ki artık böyle pespembe olmadan kesin var diyemiyorum:))
Yaa inşallah vardırBen hiç pozitif görmedim kimyasal gebeliklerim hariç 2 buçuk yıldır iki çizgi görmedim şimdi sevinemiyorum da, kursağımda kalacak diye, yarın, sabah en iyisi kan, vermek
Bende 4 yıl beklemiştim ve hiç beklemediğim anda çift çizgiyi gördüm tabi sonrasında acile koştum iyi sabrediyorsunuzŞimdi bir daha, yaptım daha, belirgin çıktı
Şuan kendimi sakinleştirmeye çalıştırmaya çalışıyorum eşimede söylemesem mi diyorum boşuna sevinmesin diyorumYaa inşallah vardırbaşka şeye odaklanın düşünmemeye çalışın. Sonucu da bizimle paylaşın lütfen
Eşim işte bende yalnız gidemem yarın sabah çalıştığım hastanede verecemBende 4 yıl beklemiştim ve hiç beklemediğim anda çift çizgiyi gördüm tabi sonrasında acile koştum iyi sabrediyorsunuz
Sevgili mericeyn sen dayanamaz söylersin o da dayanamaz acile gidip kan verelim derŞuan kendimi sakinleştirmeye çalıştırmaya çalışıyorum eşimede söylemesem mi diyorum boşuna sevinmesin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?