20 yaşında üni.zamanında saçmalayan bir erkeğe sağlam okkalı bir tokat atmıştım özel sebepden feleği şaştı beklemiyordu çünki sonra hakaret edip gitti ve daha sonra yine aynı şeyi yapmaya kalktı polise veririm gibi sözler sarf etmiştim bir daha sesi çıkmamıştı.
hayatımda bır erkege tokat atmadım bızzat evıre cevıre dovdumefendım daha ozamanlar 18 bılemedın 19 yaslarındaydım sevmememe ragmen mantık ılıskısı yasadıgım bır zat vardı hayır arkadas zaten zorakı bır ılıskı kalkmıs bırde bana yalan soylemıstı goz gore gore aklınca kacamak yapmaya calısmıs hahaha yermıyım ben o numaraları asık olmadıgım ıcın gozumde kor degıldı nasıl sınırlendıysem artık evıre cevıre meydan dayagı atmıstım kacmıstı:))) yaptım hıc pısman degılım
Benim de bu duruma yakin oldu. Eski sevgilimdi agir konustu hakaret etti. Ben de hic beklemedigi anda osmanliyi yapistirdim sok oldu. Cunku benimde tokat atma gibi bir amac yoktu ama dayanamadim. Kizlar sizde tokat yiyen bir erkek ne dusunur ne hisseder ? :)
Attım.. :)
Ellerin dert gormesinn oh :)
Benimkinden ses cikmadi. Tokadi yedi yanagini tuttu o sirada ben aglayarak eve gidiyodum o da lavaboya gitti sanirim. Sonra surekli okulda bakmalar falan ama kesintisiiiiiz. Tabi hicbir sekilde ulasmadi. Okulda 1 aydir tatil :/
Annemde bana diyor "hem tokatliyorsum hem geri donsun diyorsun kizim sen manyakmisin" hahaha ama napayim yaaagormedı vallabır rahatlama bır rahatlama bende zatı delı kuvvetı var resmen agız burun dagılmıstı ohhooo cok donmek ıstedı de ben ıstemedım bı dovdugumu bıda ıstemem:))))
Annemde bana diyor "hem tokatliyorsum hem geri donsun diyorsun kizim sen manyakmisin" hahaha ama napayim yaaa
Hiç atmadım nasıl bir duygu bilmiyorumBi bayan eğer şiddete baş vuruyorsa gerçekten sabrı tükendiğindendir. Kadını o raddeye getirimeyeceksin. Karşısındaki sonuçta erkek daha güçlü,kadın bunu göze alıp erkeğe vuruyorsa vay kadını o raddeye getiren erkeğin haline. Mevlana ne demiş '' Edep sahibi yediği tokadın sahibini değil,sebebini arar '' Ve bir söz daha var '' Bir erkek bir kadına tokat atıyorsa erkek suçludur,bir kadın bir erkeğe tokat atıyorsa yine erkek suçludur
Evet kızlar attınız mı? Attıysanız neden ?
ıs yerındeyım nasıl guluyorum nasıl guluyorumesımle aram cok ıyı hıc kavga etmeyız ama laf aramızda bazen sakayla karısık arada pataklıyorum arkadas ortamına gırdıgımızde benım neymle ovunuyor dersınız???? tabıkı pataklamalarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?