- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de eşime kızarsam ısırırım yada tırnaklarımlisedeyken kasten üzerime top atan bir çocuğu duvara yapıştırmıştım. yine lisedeyken sınavda kopya çektiğimi hocaya söyleyen bir çocuğu yine duvara yapıştırmıştım. daha sonra beni aldattığını öğrendiğim eski sevgilime yumruk atmıştım. hala düşününce haz aldığım bir anımdır. bir kereden bana küfür eden bir eski sevgilime tokat atmıştım. kendisinin eskiliği burdan gelir. bunun dışında beni kızdırdığında eşimi ısırmışlığım var. bir vukuatım daha olursa tasmayla gezdirecek devlet beni. o yüzden inzivaya çekildim.
ne iyi adammış maşallah. benim eşim altta kalmaz genelde. mesela ben bardak kırsam o sürahi kırar ben tabak krısam o yemek takımını falan gibi arttırarak devam eder:)Ben de eşime kızarsam ısırırım yada tırnaklarımOlmadı bardakları falan kırarım. O da nolur sus, sana kıyamıyorum. Kendime bişey yapacağım lütfen sus der
![]()
Bizimki de hep susar. Konuşursam kırarım kalbini der. Bırak beni yatışayım der. Der de der. O kadar sakin olunca ben daha çok kuduruyorum sinirimi atamıyorumne iyi adammış maşallah. benim eşim altta kalmaz genelde. mesela ben bardak kırsam o sürahi kırar ben tabak krısam o yemek takımını falan gibi arttırarak devam eder:)
aslında benimkide sussa iyi ben bağırır bağırır dejarş olurum susarım bir yerden sonra. öbür türlü kavga büyüyorBizimki de hep susar. Konuşursam kırarım kalbini der. Bırak beni yatışayım der. Der de der. O kadar sakin olunca ben daha çok kuduruyorum sinirimi atamıyorumSizinki daha güzel bence sirtaki falan da yaparsınız artık
![]()
Ne yapsalar yaranamazlar boşverelimaslında benimkide sussa iyi ben bağırır bağırır dejarş olurum susarım bir yerden sonra. öbür türlü kavga büyüyor![]()