Kızlar benim psikolojim çok kötü bozuldu. Daha önce size gebe olmaktan korktuğumu yazmıştım. Korkum geçmiyor. Adet oldum, beta negatif çıktı. İdrar negatif çıktı ama içimdeki bu kuşku beni öldürecek. Bu aralar göbeğimde ve genital bölgede batma hissi başladı. Baktım enfeksiyondan da oluyormuş ama emin olamıyorum. Artık kabuslar görmeye ve gecenin bir yarısı yataktan zıplamaya başladım. O kadar ki artık başım dönüyor, boşlukta yürüyor gibiyim sürekli. 6 Eylül'de çok iyi yorumlar yapılan bi doktora ultrason baktırmaya gidicem ama bu sefer de ya görünmezse diye korkuyorum. Galiba delirdim kızlar, yaşama sevincim tamamen bitti.
Geçmiş olsun. Aynen mucize olabilir, adet olursunuz her ay, hicbir testte ve ultrasonda görünmeyip aniden doğabilir. Meryem ana örneği varken önümüzde neden sizin bir mucizeniz olmasın ki...
Geçmiş olsun. Aynen mucize olabilir, adet olursunuz her ay, hicbir testte ve ultrasonda görünmeyip aniden doğabilir. Meryem ana örneği varken önümüzde neden sizin bir mucizeniz olmasın ki...
Ya hahahah kız Allah sana uzun ömür versin emi. Burda neler neler yazıyorlar, kadın 9 ay hamile olduğumu anlamadım karın ağrısıyla doktora gittim meğer doğum başlamış diyor
Ya hahahah kız Allah sana uzun ömür versin emi. Burda neler neler yazıyorlar, kadın 9 ay hamile olduğumu anlamadım karın ağrısıyla doktora gittim meğer doğum başlamış diyor
Yaşamıyorum ki zaten. Ah bilseniz neler çekiyorum. Çocukluğumda çok şiddet ve psikolojik baskı gördüm, ondan sonra da böyle sorunlar başladı. Anksiyete insana hayatı zehir ediyor maalesef