• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Hiç Yaşamadığım Bir Kombo Belirtilerle Geldim! Sizce Hamiş miyim?

Bende 1.5 aydır var belirtiler ama kan versin adetimin olacağı gün 29 aralıkda kahverengi kanamaya kadar yaşadım çıkmadı yeni ydi sanırım ondan mı çıkmadı dedim
Tüp bebek tedavisi görmüş 5 düşük yapmış biri olarak geç döllenmede olur dedikleriniz kahverengi akıntı yerleşmede olur yerleşme tutunma olmadan kanda gözükmez ama ikinci adetin 3 gün geçikti ise ultra erken gebelik testi yap. Normal olan erken gebelik değil ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ

Tüp bebek tedavisi görmüş 5 düşük yapmış biri olarak geç döllenmede olur dedikleriniz kahverengi akıntı yerleşmede olur yerleşme tutunma olmadan kanda gözükmez ama ikinci adetin 3 gün geçikti ise ultra erken gebelik testi yap. Normal olan erken gebelik değil ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ
Yaptım testi biri silik biri tam çıktı ne anlama geliyor bu

Selam kızlar, bu ay 3. denememiz ve 3 aydır temiz beslenerek vücudumu hazırlıyorum. Ama bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum, takvimim ve belirtilerim şöyle:

• Döngüm: 7 Ocak’ta adet oldum. 19.20Ocak ve çatlama günlerini (15.17.23 Ocak) değerlendirdik.

• Ağrı Değişimi: 21 Ocak gibi başlayan çok şiddetli kasık ve karın ağrılarım şu an hafifledi ama "iğne batması" şeklinde devam ediyor. Tam "nokta atışı" sağ tarafımda hissediyorum.

• Doluluk Hissi (En Garibi!): Hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir şey var; idrarımı yapsam da geçmeyen o "donmuş" doluluk hissi rahmimde sabit kaldı. 2 gündür sanki orada hep bir baskı var.

• Vücut Sinyalleri: Sabahları yüzümde çok farklı ciddi bir ödemle uyanıyorum. Ayağa kalkınca ani baş dönmelerim ve vücut ısımda artış var.

• Uyku ve Hassasiyet: aşırı bir uyku baskısı var, kafamı koysam gideceğim gibi bi his Üstelik çok duygusalım, her şeye ağlayasım geliyor ve dün gece yarısı dayanamayıp menemen aşerdim! 🍳
Bu 3 aylık süreçte korunmayı bıraktıktan sonra ilk

ay ayın 13. İkinci ay ayın 9 su bu ay üçüncü ay ayın 7 sinde adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra dönğüm de bi kaç gün olarak değişti normalde sabit di adet günüm ayın 13 işi

Daha önceki aylarda böyle şeyler yaşamadım, bu belirtiler yumurtlamadan hemen sonra başladı ve kesilmedi. Aranızda bu "idrarla geçmeyen doluluğu" ve "nokta atışı batmaları" yaşayıp pozitif gören var mı? Test için henüz erken mi, ne dersiniz? 👇
Canım benim inşallah gebesindir benim de adetim beş gün geçti sendeki belirtilerin hepsi bende de var artı aşırı derece de göğüslerim çok hassas kaç gündür erken gebelik testi yapıyorum ilk gün gecikmem de Silik çıktı iki testte yaptım hatta ondan sonraki günlerde hiç çıkmadı şuan bende 5 gün geçti artık hasta olmazsam yarın kan vericem

Daha cok erken 10 gün varsa çıkması mümkün değil bebeğin döllenmeden sonra yerleşmesi bile 7 10 günü bulabiliyor söyle örnek vereyim ben 21 Ekim'de şiddetli ağrı yasadım sol kasık 22 Ekim'de doktora gittim yumurtlama olmuş dedi 30 Ekim'de erken gebelik testi ile silik çizgi gördüm 31 Ekim'de de kan verdim 26.21 çıktı benzer şeyleri yasadım o aralar beni en cok şüpheye düşüren asla gögüs hassasiyeti yaşamam regl öncesi yada herhangi bir zamanda birde o doluluk hissi
Ama şunuda söyliyim psikolojik olarakta bunları yaşıyor olabilirsin biraz rahat ol gününü bekle sitres yapma
Ya 21 betayla çok erken öğrenmişsiniz bende dün 67 ile öğrendim ☺️

Gögüs hasasiyetim yok fiziksel şeyler çok fazla var 3 aydır ben zaten bebek istiyorum 3 aydır yaşamadığım fiziksek durumları bu ay yaşıyorum bu şaşırttı beni belimde sırtımda sağlı solu bi ağrı karnımın sağlı solu ağrı hissi sırtımda baş dönmesi hayatımda ilk defa 5 gündür süren bi baş dönmesi yaşıyorum ayağa kalkınca yada açım mesela gidiyorum yemek yiyorum masadan kalkmadan başım dönüyor doluluk hissim de dediğin gibş ilk zamanlar idrar yapınca gevıyırdu geçmiyor üstüne şişkinlik hissi de oluştu bu fiziksel belirtiler ne alaka diye düşünüyorum piskolojik olduğunu sanmıyorum geçen ay Niğde bulantısı ve göğüs hasasiyetim vardı şüphelendim kan verdim negatif çıktı ama bi kaç gün sonra adet oldum geçen ay hisetiklerim adet öncesi belirtiymiş ertesi günü adet gördüm ama bu ayki belşrtim 5 gündir var ve benim adetime 10 günüm var adet belirtileri gibş durum yok dahs fiziksel acaba hastaneye mi gitsem geçmezse ayın 1 gibi
Canım adetine 10 gün varsa daha yeni yumurtlama döneminden cikmissindir ondan kaynaklıdır.Vucudunu çok dinleme ama belki de hamilesindir bilinmez.Ama şu an kan da bile belli olmaz çünkü gerçekten çok erken 🤣

Ya 21 betayla çok erken öğrenmişsiniz bende dün 67 ile öğrendim ☺️
Evet 🥰 planlı bir gebelik değildi asırı şüphe ile yaptım belirtilerden idrara güvenemedim yalancı pozitif cok çıkıyor diye oyüzden erken kan verdim 15 Ekim'de spiralimi cıkartmıstım 5 yıldır takılıydı yoğun enfeksiyon oluşmuştu doktor cıkarmamı söyledi ilaç kullanıyordum antibiyotik fitil ve krem ilişki 5 gün yasaktı tek ilişkim de 21 ekim gecesi olmuştu geri çekilme ile korunmuştuk ama cok korunamamısız güvenilir bir yöntem değilmiş görmüş oldum saglık olsun pişman değilim ama iyiki olmuş istiyormusum farkında değilmişim sadece ögrendimde cok sevindim cünkü hiç üzülmedim 🤭🥰
Sizinde hayırlı olsun saflıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🥰🌺 biz bugün 16+0 olduk şükür 🤲🥰

Selam kızlar, bu ay 3. denememiz ve 3 aydır temiz beslenerek vücudumu hazırlıyorum. Ama bu ay daha önce hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum, takvimim ve belirtilerim şöyle:

• Döngüm: 7 Ocak’ta adet oldum. 19.20Ocak ve çatlama günlerini (15.17.23 Ocak) değerlendirdik.

• Ağrı Değişimi: 21 Ocak gibi başlayan çok şiddetli kasık ve karın ağrılarım şu an hafifledi ama "iğne batması" şeklinde devam ediyor. Tam "nokta atışı" sağ tarafımda hissediyorum.

• Doluluk Hissi (En Garibi!): Hayatım boyunca hiç yaşamadığım bir şey var; idrarımı yapsam da geçmeyen o "donmuş" doluluk hissi rahmimde sabit kaldı. 2 gündür sanki orada hep bir baskı var.

• Vücut Sinyalleri: Sabahları yüzümde çok farklı ciddi bir ödemle uyanıyorum. Ayağa kalkınca ani baş dönmelerim ve vücut ısımda artış var.

• Uyku ve Hassasiyet: aşırı bir uyku baskısı var, kafamı koysam gideceğim gibi bi his Üstelik çok duygusalım, her şeye ağlayasım geliyor ve dün gece yarısı dayanamayıp menemen aşerdim! 🍳

ay ayın 13. İkinci ay ayın 9 su bu ay üçüncü ay ayın 7 sinde adet oldum korunmayı bıraktıktan sonra dönğüm de bi kaç gün olarak değişti normalde sabit di adet günüm ayın 13 işi

Daha önceki aylarda böyle şeyler yaşamadım, bu belirtiler yumurtlamadan hemen sonra başladı ve kesilmedi. Aranızda bu "idrarla geçmeyen doluluğu" ve "nokta atışı batmaları" yaşayıp pozitif gören var mı? Test için henüz erken mi, ne dersiniz? 👇
Ben iyne kullanarak çatlatmaya çalışdım bu ay.Çatladımı ,mayalanma oldumu bilmiyorum amma bende sağ tarafımda 19 mm ve 18 mm 2 yumurta vardı.Doktorun söylədiyi günleri deyerlendirdik.Şimdi 8 ci günümdeyim ,adetime 10 gün var neredeyse.İynenin 11 ci günü test yapacam. Sağ tarafda batma hissi bende de oluyordu ilk günler.Şu an belimde hafif bir ağrı var amma başka hiç bir belirtim yok.Ara ara hiç aklıma gelmiyecek şeyler istiyorum yemek için.Bekliyorum ne olucak diye

Çok erkn çıkmaz yumurtlamadan 12 13 gün sonra belki erken döllenme olmuşsa oda 15 gün sonra daha net çıkar zatennhamile değilsen adet olursun

Evet 🥰 planlı bir gebelik değildi asırı şüphe ile yaptım belirtilerden idrara güvenemedim yalancı pozitif cok çıkıyor diye oyüzden erken kan verdim 15 Ekim'de spiralimi cıkartmıstım 5 yıldır takılıydı yoğun enfeksiyon oluşmuştu doktor cıkarmamı söyledi ilaç kullanıyordum antibiyotik fitil ve krem ilişki 5 gün yasaktı tek ilişkim de 21 ekim gecesi olmuştu geri çekilme ile korunmuştuk ama cok korunamamısız güvenilir bir yöntem değilmiş görmüş oldum saglık olsun pişman değilim ama iyiki olmuş istiyormusum farkında değilmişim sadece ögrendimde cok sevindim cünkü hiç üzülmedim 🤭🥰
Sizinde hayırlı olsun saflıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🥰🌺 biz bugün 16+0 olduk şükür 🤲🥰
İnşAllah bende evde test vardı öylesine yapıp atayım diye yaptım bir de ne göreyim öğrendim sağlıkla gelsinler inşAllah bebeklerimiz 🥰🥰

Demek ki ,o kadarıyla bile bebek ola biliyormuş.Ben de ilişkiden sonra hemen kalkdığım için olmuyor sanıyordum

Canım ben 4 ay denedim 4. Ay rabbim kısmet etti çok şükür bu dediğin belirtileri bende hissediyordum ama bu yumurtanın belirtileriymiş 4. Ayda hamile kaldığımı hiç anlamadım bile hatta hamile kalmadığımı düşünüp adetimden 1 gün önce arvelese kadar içtim. Adet gününe kadar hiç bir belirtisi yok adetten 1 gün önce de sadece adet olacaksın hissi oluşuyor tek farkı göğüs uclarım çok sertti umutlanıp üzülmemen için yazıyorum inşallah hamilesindir. 🤍

Merhaba benimde adetime 2 gün var dün sabah kahverengi leke geldi yerleşme diye düşünüp test yaptım negatif kaset testi bu arada 13 Ocak yumurtlamamdı öncesi ve sonrasını değerlendirdik göğüslerim baya şiş ama kaşık ağrısı yok bel ağrısıda oluyor geçiyor ama sonra sizce adet mi oluyorum yoksa tekrar erken testle mi denemeliyim☹️

Merhaba benimde adetime 2 gün var dün sabah kahverengi leke geldi yerleşme diye düşünüp test yaptım negatif kaset testi bu arada 13 Ocak yumurtlamamdı öncesi ve sonrasını değerlendirdik göğüslerim baya şiş ama kaşık ağrısı yok bel ağrısıda oluyor geçiyor ama sonra sizce adet mi oluyorum yoksa tekrar erken testle mi denemeliyim☹️
Geçen ay şiddetli göğüs ağrısı ve bel ağrısı yaşamışdım. Umutlàndım hamilelikdir diye.Meyerse regl olmak isteyip de kan açılamadığında böyle oluyormuş

Back
X