o tanımadığı kızdan gelen isteği kabul edip gt yaptı amaEvet bende tam olarak böyle diyorum, orası benim kişisel alanım. Story vs arada atarım eşimle ama bakın bu kocam dememTanımayanlar bekar çocuklu biri sanıp istek mesaj falan atıyorlar, silip yoluma devam ediyorum.
Evet bende tam olarak böyle diyorum, orası benim kişisel alanım. Story vs arada atarım eşimle ama bakın bu kocam dememTanımayanlar bekar çocuklu biri sanıp istek mesaj falan atıyorlar, silip yoluma devam ediyorum.
o yüzden emin olamadım var mı yok muo tanımadığı kızdan gelen isteği kabul edip gt yaptı amasevgilisi olduğu halde bunu yapıyorsa zaten ondan bir şey olmaz
Hah şunu bileydin :) Erkekleri pek güvenli liman kabul etmem ben, kocam da dahilo tanımadığı kızdan gelen isteği kabul edip gt yaptı amasevgilisi olduğu halde bunu yapıyorsa zaten ondan bir şey olmaz
Twerk sandım desemgeri takip yaptı manasında
ahahah :)Twerk sandım desem
Resmî olarak nikah yapadıysanız eşiniz değil ve bekarsınız zaten. Sizin örnek taca çıkmış oluyorben hiç umursamam
önemli olan bana verdiği güven
resmi olarak nikah yapmadık daha düğünümüzü planlıyoruz
Evet imza eş yapar. Sizi karı koca ilan ediyorum diyor ya memureşim o benim ama hayat arkadaşım :)
bir tek imza mı bizi eş yapacak
imzalı eşimle yıllarca 2 yabancı gibi yaşadım asla eş olamadık
o yüzden önemli değil benim için :)
Soru sormadıysa ilgilenmiyordurİş yerinde hoşlandığım biri var daha önce de konuyu açmıştım. Ben bu çocuğu fake bir hesaptan takip ettim meraktan kabul edip gt attı. Profiline baktığımda sevgilisi olduğuna dair bir işaret görmedim. Yorum yok, foto yok vs. Geçen gün karşılaştığımızda sabah saatleriydi ve telefonla konuşuyordu. Telefonda "Tamam hayatım" gibi bir cümle kurduğunu duydum ama hayatım mı dedi emin olamadım da. Kendisi kimseyle muhabbet etmeyen biri demiştim. Sonra ikimiz bir ortamda denk geldik ve ben laf attım baya konuştuk güleryüzlü ve espriliydi. Ben onu tanımaya yönelik bir şeyler sordum işiyle alakalı vs. Yurt dışı planı varmış. Fakat o benimle alakalı bir soru sormadı sadece iş ve kendisi üzerinden konuştuk. İlgilenen insan karşı tarafla ilgili bir şeyler merak etmez miydi? Sevgilisi var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?
Çok hoşlandığımdan biraz fazla kafaya taktım sanırım...
eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
profilinde de bekar yazar ikimizin de
güleryüzlüdür sohbet eder
ortak arakadaşımızla bile gezerken planlarını öyle anlatır
daha ne diyeyim evli bile olabilir :)
yüzük de takmıyor olabilir
Abla foto olmamasını anlarımda profillerinizde bekar yazması çok garibime gitti. Tabi bu benim kişisel görüşüm.eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
ben hiç umursamam
önemli olan bana verdiği güven
resmi olarak nikah yapmadık daha düğünümüzü planlıyoruz
İlgisi olsa sohbet ederken belli ederdiSevgilisi olan biriyle ilgilenmeye devam edecek bir insan değilim zaten. İlgisi var mı yok mu test etmeye çalıştım, yoksa yoluma bakarım :)
Erkek arkadaşımın da profili böyle, benim de. Ama ilişkimiz var. Ve evet doğru duymuşssunuzdur hayatım demiştir.Profiline baktığımda sevgilisi olduğuna dair bir işaret görmedim. Yorum yok, foto yok vs.
Kız o nasıl evlilik bacım. Bu adam sağda solda birileri ile bekar diye yazışıyor haberin olsun. Hani evli olmasanız seni saf bulmuş, evlenicez zaten, güven önemli falan filan, sen zaten eşimin vs diye kandırıyor derdim de hem evli olup hem bunu yapması.. Bu kafama hiç yatmadi.eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
profilde bekar yazması nasıl oluyor kieşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
göt atmak sandın di mi ahshwdhwjdTwerk sandım desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?