Kızlar hoşlandığım kişinin sevgilisi mi var sizce fikir verebilir misiniz?

Evet bende tam olarak böyle diyorum, orası benim kişisel alanım. Story vs arada atarım eşimle ama bakın bu kocam demem Tanımayanlar bekar çocuklu biri sanıp istek mesaj falan atıyorlar, silip yoluma devam ediyorum.
o tanımadığı kızdan gelen isteği kabul edip gt yaptı ama sevgilisi olduğu halde bunu yapıyorsa zaten ondan bir şey olmaz

Evet bende tam olarak böyle diyorum, orası benim kişisel alanım. Story vs arada atarım eşimle ama bakın bu kocam demem Tanımayanlar bekar çocuklu biri sanıp istek mesaj falan atıyorlar, silip yoluma devam ediyorum.

evet onada sürekli istek geliyor :)

canınız nasıl isterse öyle yapın :)

ben hiç umursamam

önemli olan bana verdiği güven

resmi olarak nikah yapmadık daha düğünümüzü planlıyoruz
Resmî olarak nikah yapadıysanız eşiniz değil ve bekarsınız zaten. Sizin örnek taca çıkmış oluyor

eşim o benim ama hayat arkadaşım :)

bir tek imza mı bizi eş yapacak

imzalı eşimle yıllarca 2 yabancı gibi yaşadım asla eş olamadık

o yüzden önemli değil benim için :)
Evet imza eş yapar. Sizi karı koca ilan ediyorum diyor ya memur bu açıklamanız da bana ünlüleri hatırlattı nasıl rahat ediyorsa herkes öyle yapsın tabii de eşiniz değil yani o ayrı

Soru sormadıysa ilgilenmiyordur

Neden takiplesmezsiniz ki?

Abla foto olmamasını anlarımda profillerinizde bekar yazması çok garibime gitti. Tabi bu benim kişisel görüşüm.

ben hiç umursamam

önemli olan bana verdiği güven

resmi olarak nikah yapmadık daha düğünümüzü planlıyoruz

Nikah yapmamış olan insan, bekardır; profilinde de bekar yazması marifet değil gerçek olandır.

Konunun orta yerinde hayal ürünü bir bilgi paylaşmasaydınız daha iyi olurmuş.

Profiline baktığımda sevgilisi olduğuna dair bir işaret görmedim. Yorum yok, foto yok vs.
Erkek arkadaşımın da profili böyle, benim de. Ama ilişkimiz var. Ve evet doğru duymuşssunuzdur hayatım demiştir.

Kız o nasıl evlilik bacım. Bu adam sağda solda birileri ile bekar diye yazışıyor haberin olsun. Hani evli olmasanız seni saf bulmuş, evlenicez zaten, güven önemli falan filan, sen zaten eşimin vs diye kandırıyor derdim de hem evli olup hem bunu yapması.. Bu kafama hiç yatmadi.

profilde bekar yazması nasıl oluyor ki
şehir, okul, ilgi alanı, iş ünvanı, meslek vs yazmayı anlarım da
profilde böyle yazıyla BEKAR mı yazıyor onu bi açıklasanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…