Her şeye ok de neden takipleşmiyorsunuz?eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
profilinde de bekar yazar ikimizin de
güleryüzlüdür sohbet eder
ortak arakadaşımızla bile gezerken planlarını öyle anlatır
daha ne diyeyim evli bile olabilir :)
yüzük de takmıyor olabilir
Şermin reis böyle olmaz, füze lazım füzeNikah yapmamış olan insan, bekardır; profilinde de bekar yazması marifet değil gerçek olandır.
Konunun orta yerinde hayal ürünü bir bilgi paylaşmasaydınız daha iyi olurmuş.
Nasıl yani nişanlınız mıben hiç umursamam
önemli olan bana verdiği güven
resmi olarak nikah yapmadık daha düğünümüzü planlıyoruz
HsjssjdgNikah yapmamış olan insan, bekardır; profilinde de bekar yazması marifet değil gerçek olandır.
Konunun orta yerinde hayal ürünü bir bilgi paylaşmasaydınız daha iyi olurmuş.
Kim kimin Nişanlısı? Adamın sevgilisi mi var derken Nişanlısı burdan mi çıktı? Aha nasıl buldu ki? Yorumları okuyayım hemen.Nasıl yani nişanlınız mı
Sen bu sevdadan vazgeç sana karsi ilgisi yok. Olsaydi sana soru sorardi demekki ilgi alaninda degilsin duydugun gercekten dogru olabilir belki de sevgilisi vardır bazilari is ciddiye binmedikce sosyal medyada paylasmak istemeyebilirİş yerinde hoşlandığım biri var daha önce de konuyu açmıştım. Ben bu çocuğu fake bir hesaptan takip ettim meraktan kabul edip gt attı. Profiline baktığımda sevgilisi olduğuna dair bir işaret görmedim. Yorum yok, foto yok vs. Geçen gün karşılaştığımızda sabah saatleriydi ve telefonla konuşuyordu. Telefonda "Tamam hayatım" gibi bir cümle kurduğunu duydum ama hayatım mı dedi emin olamadım da. Kendisi kimseyle muhabbet etmeyen biri demiştim. Sonra ikimiz bir ortamda denk geldik ve ben laf attım baya konuştuk güleryüzlü ve espriliydi. Ben onu tanımaya yönelik bir şeyler sordum işiyle alakalı vs. Yurt dışı planı varmış. Fakat o benimle alakalı bir soru sormadı sadece iş ve kendisi üzerinden konuştuk. İlgilenen insan karşı tarafla ilgili bir şeyler merak etmez miydi? Sevgilisi var mı yok mu nasıl anlayabilirim ?
Çok hoşlandığımdan biraz fazla kafaya taktım sanırım...
evli degillermis zatenKız o nasıl evlilik bacım. Bu adam sağda solda birileri ile bekar diye yazışıyor haberin olsun. Hani evli olmasanız seni saf bulmuş, evlenicez zaten, güven önemli falan filan, sen zaten eşimin vs diye kandırıyor derdim de hem evli olup hem bunu yapması.. Bu kafama hiç yatmadi.
Profilde bekar yazar ikimizin de derken facebook profili mi bu yoksa instagram mı?eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
sız evlı oldugunuza emın mısınız bence kendınıze sorun normalmiş gibi lanse ediyorsunuz ama sacmaeşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
tamam sımdı bellı oldu jahjhha değilmişsiniz. Cunku bunu kabul eden erkek yoktur.ben hiç umursamam
Her şey tamam da profilinizde neden bekar yazıyor? İlişki durumunuzu belirtmemek de bi seçenek. Evli olmanıza rağmen profilde bekar yazmasını aşırı anlamsız buldum.eşimle hiç bir yerden birbirimizi takip etmiyoruz
asla foto vb paylaşmayız
telefonda hayatım der
ben hiç umursamam
Her şey tamam da profilinizde neden bekar yazıyor? İlişki durumunuzu belirtmemek de bi seçenek. Evli olmanıza rağmen profilde bekar yazmasını aşırı anlamsız buldum.
Teşekkür ederim iltifatınız için.oo genius
sız evlı oldugunuza emın mısınız bence kendınıze sorun normalmiş gibi lanse ediyorsunuz ama sacma
Profilde bekar yazar ikimizin de derken facebook profili mi bu yoksa instagram mı?
Facebook'sa hadi yine neyse de instagramda biyografiye yazmadınız değil mi bekar diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?