- 21 Aralık 2014
- 9.060
- 27.903
- 798
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Ben bu inanları öyle tanıdım ki yalan bunlarda ayrıca yalan yere kuran çarpıyorlar yanimda dediği laflari demedik diye hesap edin büyük bir allahtan korkmayan benden mi korkacakHad bildirmek diye bir olay var haberiniz var mı bundan?
Ne kadar korkutmuş sizi bu kadın.
Yok ben onların konuştuğuna inanmıyorum ki çünkü huylarını biliyorum yine diyorum uyduruyorlar biseyBöyle asılsız saçma sapan bir dedikoduyu nasıl kendinize bu kadar yük ediyorsunuz.
Daha dedikoduda yok yani çıkma ihtimali var.
Ve ABİNİZ ile.
Bu tarz şeyleri ciddiye aldığınıza göre yapılan her dedikoduya siz de inanıyor olmalısınız
Kötülerin kötülüklerine adapte, kötü enerjilerine köle bir hayat sürmeyi mi düşünüyorsunuz? Söylediğiniz kara cahil, karanlık müdahaleler zaman zaman hepimizin başına geliyor. Gülüp geçerek, muhatap almayı aklımıza bile getirmeyerek, yanlarından bile geçmeyerek yaşıyoruz. Bir zindana kapanıp üzerinize milyon kilit vursanız," rapunzeldi, kuleden sarkıttığı saçlarına adamları tırmandırıyordu" diyecek zavallıları kaale alarak yaşamak onları haklı çıkarmaktır. Yapmayın bunu kendinize. İnadına umursamayın, yok sayın böyle hasta ve kirli ruhluları.Siz onların huylarını bilseniz emin olun sizde takarsınız yukardaki komşuya kargocu sürekli geliuo diye resmen kargocuyla yakıştırma yapmaya calisiyodu
YYok eşime de dedim zatn oda saçma saçma konuşma dedi kimse uyduramaz korkma sen dedi ben bildikten sonra gerçeği dedi ama ben isteAdınızın çıkmasına değilde eşinizin bunu duyup sorun yapacağına takıyorsunuz bence çünkü bu olayda takacak birşey yok
Ben ruh hastasiyim o zaman hayat bu kimine pire kimine deveKonu fake demedi demeyin dalga geçiyor şaka gibi
Yani muhtemelen komşunuzun ne olduğunu bilmeyen yoktur bence sizde biraz tuhafsınız…Arkadaşlar
YYok eşime de dedim zatn oda saçma saçma konuşma dedi kimse uyduramaz korkma sen dedi ben bildikten sonra gerçeği dedi ama ben iste
Ayy valla çok ilginçsiniz yaaaKardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Sizin için yapabilecek bir şeyimiz yok o zaman. Hayatınıza yazık edeceksiniz.Ya tabiki babam bağırarak girdi evde annemin adını söyliyerek açsaniza şu kapıyı diye ama ben yinede taktim çünkü benim biraz takıntı huyum var hep kötü tarafını düşünüyorum
Bana eşim böyle bişey dese heralde böyle bişey var bana yol yapiyor diye düşünürüm. Ne alaka yaniArkadaşlar
YYok eşime de dedim zatn oda saçma saçma konuşma dedi kimse uyduramaz korkma sen dedi ben bildikten sonra gerçeği dedi ama ben iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?