Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Kim ne derse desin seni bilen biliyorsa niye takıyorsunuz ki agzi olan herseyi söyler. Hem küs olduğun birine ilginc

Had bildirmek diye bir olay var haberiniz var mı bundan?
Ne kadar korkutmuş sizi bu kadın.
Ben bu inanları öyle tanıdım ki yalan bunlarda ayrıca yalan yere kuran çarpıyorlar yanimda dediği laflari demedik diye hesap edin büyük bir allahtan korkmayan benden mi korkacak

Böyle asılsız saçma sapan bir dedikoduyu nasıl kendinize bu kadar yük ediyorsunuz.
Daha dedikoduda yok yani çıkma ihtimali var.
Ve ABİNİZ ile.
Bu tarz şeyleri ciddiye aldığınıza göre yapılan her dedikoduya siz de inanıyor olmalısınız

Yok ben onların konuştuğuna inanmıyorum ki çünkü huylarını biliyorum yine diyorum uyduruyorlar bisey

Siz onların huylarını bilseniz emin olun sizde takarsınız yukardaki komşuya kargocu sürekli geliuo diye resmen kargocuyla yakıştırma yapmaya calisiyodu
Kötülerin kötülüklerine adapte, kötü enerjilerine köle bir hayat sürmeyi mi düşünüyorsunuz? Söylediğiniz kara cahil, karanlık müdahaleler zaman zaman hepimizin başına geliyor. Gülüp geçerek, muhatap almayı aklımıza bile getirmeyerek, yanlarından bile geçmeyerek yaşıyoruz. Bir zindana kapanıp üzerinize milyon kilit vursanız," rapunzeldi, kuleden sarkıttığı saçlarına adamları tırmandırıyordu" diyecek zavallıları kaale alarak yaşamak onları haklı çıkarmaktır. Yapmayın bunu kendinize. İnadına umursamayın, yok sayın böyle hasta ve kirli ruhluları.

Adınızın çıkmasına değilde eşinizin bunu duyup sorun yapacağına takıyorsunuz bence çünkü bu olayda takacak birşey yok

Bu insanlar bu kadar dedikoducuysa kimsenin onların söylediklerini dikkate almıyor olması lazım. he yine de bi laf çıkarsa gider çıngarı çıkarır ağzının payını verirsin. kim ne karışır senin abinin sana gelmesine

Arkadaşlar
Adınızın çıkmasına değilde eşinizin bunu duyup sorun yapacağına takıyorsunuz bence çünkü bu olayda takacak birşey yok
YYok eşime de dedim zatn oda saçma saçma konuşma dedi kimse uyduramaz korkma sen dedi ben bildikten sonra gerçeği dedi ama ben iste

Çok ilginçsiniz gerçekten. Sağlıklı düşünemiyor dahi olsanız şunu düşünün rahatlarsınız belki. O kişiler bu kadar dedikoducuysa o gün ablanızın nikahı olduğunu da çok iyi biliyorlardır. Nikahlarda ve düğünlerde de evlerin kalabalık olması normal. Ablanızın nikah günü eve erkek atacak haliniz yok ya.

Ayy valla çok ilginçsiniz yaaa Hayat çok zor olmuyor mu size böyle????

İnsanların ağzı torba değil tabi;ama siz de normal gelmediniz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…