- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.671
- 798
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Valla bende o tarz şeyler düşünmüştümben de onun çıkardığını diğeri giydi pis pis oldu ortalık yıkamadan kıyafetler geri verildi falan gibi düşünüyordum
karşı komşu pislik çıktı rıza baba
Benim yeni komşu da kapıya çıktığımız an kapıyı açıp nereye gidiyonuz diye soruyor. Belli ki kocamla dedikodumu çıkaracak. Yakında kapıyı açıp açıp kapatmaya başlarım boş boş.ben de onun çıkardığını diğeri giydi pis pis oldu ortalık yıkamadan kıyafetler geri verildi falan gibi düşünüyordum
karşı komşu pislik çıktı rıza baba
Valla bende o tarz şeyler düşünmüştüm
Ya hasta, cinselliğe takık anlıyorum da niye tedavi olmuyor acaba? Zor valla.Senin olmuyor diye hemen çamur atma artemisbelliki konu sahibi cok ama cok şuh ve kıskanılan her daim çekemeyenleri olan zirvede bi kadın ve her karşı cinsle seksli falan şeyler olabiliritesi yüksek.
E tadavi olmak için hasta oldugna ya da sorunun karşıda olmadıgna inanmak gerekir.Ya hasta, cinselliğe takık anlıyorum da niye tedavi olmuyor acaba? Zor valla.
Ya hasta, cinselliğe takık anlıyorum da niye tedavi olmuyor acaba? Zor valla.
Kızlar merhaba ben ömrümün belki yarısını depresyon takıntiyla geçirdim senelerce farklı antidepresan hiç biri ise yaramadı sürekli birilerinin benim hakkımda ne düşündüğü ne dediği ağzımdan çıkan laftan korkuyorum normal gelen bir sözüm sonrasında keşke demeseydin ya yanlış anladıysa ya söyle böyle hiç bir zman mutlu olamıyorum hamile kalamıyordum şuanda hamileyim onun sevincini bile yaşaamıyorum bu takıntı yüzünden her girdigim isten çıktım birisi gülerek bisey dese artniyet olarak dusunuylrum hiç iş yapasım gelmiyo kalkasım .iftira atarlar ne biliyim birleri hakkımda yalan konuşur bu bunu niye dedi .Çok mutsuzum napcam ben böyle((
şaka gibi bir ciddi okuyorum kapıdan çıktı ben ütü yapıyordum... yangın mı çıktı deprem mi oldu acaba diyorum. pofff balon patladı. neden adını çıkartacak bir şey mi var?Kardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Ama aynı anda cıkmıslar kapıya o detayı düşünürsek? Komsu haklı degıl mı yaniOwww abin olmayan kuzeninle kapı önünde ayakkabı giymeler falan? Böyle konuşabilecek hastalıklı insanların fikirlerini önemsiyor musunuz gerçekten.
Orayı ben kaçırmışım. Ben atnı ortamda durdukları belli olmasın diye 8 dakika arayla çıktılar sanmıştım. Aynı anda çıktılarsa ohooo…Ama aynı anda cıkmıslar kapıya o detayı düşünürsek? Komsu haklı degıl mı yani
Salise farkla kapıya cıktıkları an komsu da kendı kapısında belirmıs ve ne görsün abisinin elinde ayakabıları ve leş gibi bi koku, konu sahibi de ütünün etkisiyle kızaran yanaklar ve mahcup bir eda. Şimdi nasıl düşünmesinler nasıl ya imkansızOrayı ben kaçırmışım. Ben atnı ortamda durdukları belli olmasın diye 8 dakika arayla çıktılar sanmıştım. Aynı anda çıktılarsa ohooo…
He sen kendine bak ayak feşistiSenin olmuyor diye hemen çamur atma artemisbelliki konu sahibi cok ama cok şuh ve kıskanılan her daim çekemeyenleri olan zirvede bi kadın ve her karşı cinsle seksli falan şeyler olabiliritesi yüksek.
Tedavi ol ağır hastasın.He sen kendine bak ayak feşisti
Valla şükür sen gibi rahat biri değilimTedavi ol ağır hastasın.
Bence siz komşunuzu, tanımadığınız biriyle evinden çıktığını görseniz hemen kötüye yoracak zihniyettesiniz o yüzden sizin için de böyle düşüneceğini sanıyorsunuz.Valla şükür sen gibi rahat biri değilim
Okudum en saçma kk konularina aday. Abinizle adiniz cikar diye korkmak nedir ya . Ha ciktimi e abin abin o seninKardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Ordan da belli oluyor mu yaValla şükür sen gibi rahat biri değilim
Ben rahatım sen rahatsızsın tedavini ol.Ordan da belli oluyor mu ya
Mantiktan bahsedene kadar yapmadigin bir durumdan korkmana takil ve tedavi ol.Ya sizde mantıklı düşünün takacağım biseyi niye yapıyım allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?