Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

ben de onun çıkardığını diğeri giydi pis pis oldu ortalık yıkamadan kıyafetler geri verildi falan gibi düşünüyordum
karşı komşu pislik çıktı rıza baba
Benim yeni komşu da kapıya çıktığımız an kapıyı açıp nereye gidiyonuz diye soruyor. Belli ki kocamla dedikodumu çıkaracak. Yakında kapıyı açıp açıp kapatmaya başlarım boş boş.

Senin olmuyor diye hemen çamur atma artemis belliki konu sahibi cok ama cok şuh ve kıskanılan her daim çekemeyenleri olan zirvede bi kadın ve her karşı cinsle seksli falan şeyler olabiliritesi yüksek.
Ya hasta, cinselliğe takık anlıyorum da niye tedavi olmuyor acaba? Zor valla.

Ya hasta, cinselliğe takık anlıyorum da niye tedavi olmuyor acaba? Zor valla.

bak böyle bir konusu varmış uzun zaman önde

şaka gibi bir ciddi okuyorum kapıdan çıktı ben ütü yapıyordum... yangın mı çıktı deprem mi oldu acaba diyorum. pofff balon patladı. neden adını çıkartacak bir şey mi var?

Orayı ben kaçırmışım. Ben atnı ortamda durdukları belli olmasın diye 8 dakika arayla çıktılar sanmıştım. Aynı anda çıktılarsa ohooo…
Salise farkla kapıya cıktıkları an komsu da kendı kapısında belirmıs ve ne görsün abisinin elinde ayakabıları ve leş gibi bi koku, konu sahibi de ütünün etkisiyle kızaran yanaklar ve mahcup bir eda. Şimdi nasıl düşünmesinler nasıl ya imkansız

Senin olmuyor diye hemen çamur atma artemis belliki konu sahibi cok ama cok şuh ve kıskanılan her daim çekemeyenleri olan zirvede bi kadın ve her karşı cinsle seksli falan şeyler olabiliritesi yüksek.
He sen kendine bak ayak feşisti

Valla şükür sen gibi rahat biri değilim
Bence siz komşunuzu, tanımadığınız biriyle evinden çıktığını görseniz hemen kötüye yoracak zihniyettesiniz o yüzden sizin için de böyle düşüneceğini sanıyorsunuz.

Kişi kendinden bilir işi misali.

Okudum en saçma kk konularina aday. Abinizle adiniz cikar diye korkmak nedir ya . Ha ciktimi e abin abin o senin

Hastasınız, bakın doktorun okb dediğini söylüyorsunuz ve birkaç ilaç almış fayda yok demiş bırakmışsınız belli. Düzenli psikoterapi niçin almıyorsunuz? Maddi durumunuz mu yok yoksa bu tarz şeyler sizin için pek bir şey ifade etmiyor mu? Bir iki seans baktınız ve kaçtınız mı ondan da yoksa? Çekmesi kolay mı geliyor yani de böyle kendinize eziyetle yaşıyorsunuz?

Aynı zamanda gerektiğinde ilaç desteği de verebilecek ve düzenli terapi alacağınız bir psikiyatra gidin. Daha önce takıntılı zorlamalı düşüncesi olanlarla, bu bozukluğu yaşayanlarla çalışmış birini araştırın, tercih edin. Sizin düşüneceğiniz esas şey halinizin nasıl farkında olabileceğiniz ve bunun üstesinden gelmek için nasıl yollar izleyebileceğiniz, komşunun tekinin hakkınızda ne diyeceği ya da kkdakiler bir şeyler demiş ben de onlara beddua edeyim, şöyle de laf sokmaya çalışayım filan değil. Yazık ki söylenen lafların size ettiği öfke tesiri gibi sizin ettiğiniz lafların bize bir tesiri yok. Nitekim halinden bihaber acınası bir hasta gözüyle bakıyoruz size. Şahsen ben öyle bakıyorum, haliniz acınası, söyledikleriniz de gülünç. İnsanlarda halinize gülmekle acımak arası bir şey uyandırmaktan öte değilsiniz.

Bir an önce okb üzerine çalışmış bir doktor bulun, psikoterapi sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…