- 25 Ağustos 2020
- 84
- 27
- 8
- Konu Sahibi Butterfly1111111
-
Al işte ya benim takıntılı olduğumu biliyoBana eşim böyle bişey dese heralde böyle bişey var bana yol yapiyor diye düşünürüm. Ne alaka yani
Allah senin belanı versin işte karsidakilerle sen gibi biri anlatmak istediğim oAbiniz olduğundan emin misiniz
Evet kafamda kurup takma huyum var ama bu onların dedikoducu olduğunu degsitirmiyokiİnsanların ağzı torba değil tabi;ama siz de normal gelmediniz bana.
Onların gelir canım.emin ol çünkü oonlarla kus olmadan önce başkaların hakkında neler dediler bende muhattap olmamıştım ondan sonraAnnenize söylemişsiniz, eşinize söylemişsiniz oldu olacak dedikoducu komşunuza da söyleyin sakın böyle laf çıkarma diye. İnsanın aklına gelmez böyle şey kafanızda saçma kurgularla boğuşuyorsunuz.
Tamam gelsin bi de dedikodunu yapsınlar. Onlar dedikodu yaptı diye adınız mı çıkacak? Ad çıkarma komisyon başkanı mı bunlarOnların gelir canım.emin ol çünkü oonlarla kus olmadan önce başkaların hakkında neler dediler bende muhattap olmamıştım ondan sonra
Evet var yani doktor öyle demişti mideden nasıl hasta olunur sende psikolojikmen hastasın demiştiAnnenize söylemişsiniz, eşinize söylemişsiniz oldu olacak dedikoducu komşunuza da söyleyin sakın böyle laf çıkarma diye. İnsanın aklına gelmez böyle şey kafanızda saçma kurgularla boğuşuyorsunuz.
Okb var mı sizde?
Tamam o zaman bu düşüncelerğn okb den kaynaklı olduğunu ve mantıklı olmadığını söyleyin kendç kendinize.Evet var yani doktor öyle demişti mideden nasıl hasta olunur sende psikolojikmen hastasın demişti
Tedavi oluyormusun cunku hiç iyiye gitmiyor halinEvet var yani doktor öyle demişti mideden nasıl hasta olunur sende psikolojikmen hastasın demişti
Herkes dedikodu yapar, böyle olur olmadık her şeyi takmak da size zarar verir. Siz kendinizi bildikten sonra, eşiniz de sizin arkanızda olduktan sonra onlara en fazla ürüp ürüp susmak düşer.Evet kafamda kurup takma huyum var ama bu onların dedikoducu olduğunu degsitirmiyoki
Ya sizde mantıklı düşünün takacağım biseyi niye yapıyım allahım yaHadi bakalım hakaretlere de başlandı. Millete garip geliyor çünkü bu kadar takıntılı olmanız. İnsan da düşünüyor arada bir şey mi var da ısrarla korkuyor. Amcanızın oğlu sonuçta sizden öncede aile çıkmış ne yani. Neyin dedikodusu. Yaparsa yapsın kendinizi bildikten sonra
Ya ben başlığı okuyup girdim konuyu okurken de ne sandım biliyor musunuz? Odada kiyafet değiştiren insanlar odaya sıçmış yada başka pis birşeyler yapmışlar nasıl temizlenecek diye derde düştünüz sandım ya.
Bence tedavi olun böyle olmaz. Her karşı cinsle adınız çıkmaz çünkü. Her karşı cinsle aranızda seksli birseyler olması gerekmiyor.
Senin olmuyor diye hemen çamur atma artemisYa ben başlığı okuyup girdim konuyu okurken de ne sandım biliyor musunuz? Odada kiyafet değiştiren insanlar odaya sıçmış yada başka pis birşeyler yapmışlar nasıl temizlenecek diye derde düştünüz sandım ya.
Bence tedavi olun böyle olmaz. Her karşı cinsle adınız çıkmaz çünkü. Her karşı cinsle aranızda seksli birseyler olması gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?