Kızlar içimi rahatlatın nolur çok üzülüyorum

Tusem61

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
123
35
18
35
ikili testimde sıkıntı çıktığı için biraz üzülüp baya bi ağladım ama bebeğe bi zarar vermişmiyimdir çok kafama takılıyo şimdi stresli değilim düşünmemeye çalışıyorum kafama takmıyorum testimi ama şimdi ben ona bişey yapmışmıyımdır diye içim içimi yiyor

Ikili testin kesinligi yok diye biliyorum. Yani daha once oyle okumustum.
Agladiniz diye bir sey olmaz sikinti yapmayin ama ne kadar rahat hamilelik o kadar iyi

Ikili testin kesinligi yok diye biliyorum. Yani daha once oyle okumustum.
Agladiniz diye bir sey olmaz sikinti yapmayin ama ne kadar rahat hamilelik o kadar iyi
Teşekkür ederim canım. Evet ama yinede o düşğk risklisin lafı üzülmeye değerdi fetal dna istedi doktorum yaptırdım ama 2 gün çok ağladım çok üzüldüm. Ona zarar verdim mi diye düşündüm. Annemde saolsun beni rahatlatıca yere üzülme bebeğin kalbi durur dedi iyice beni taktırdı.

Allah omur verdiyse dogar merak etme. Bazilari var cok dikkat ediyor, bazilari var , hamile oldugunu anlamiyor vs . Dogan doguyor.
Yani uzuntu stres etkiler her insani ama her uzuntu etkilese her seyimizi ,yanmistik
Uzulmen normal, stres de oluyor insan haklisin .uzaktan söylemesi de kolay tabi

Aaa yok artık kalbi neden dursun üzüldün diye.Bu düşünce insanı iyice strese sokar.Hayatta üzülmek de var sinir streste var. Kimsenin kusursuz bir hayatı yok. İkili test bir tanı testi değil. Testi normal çıkıp sorun yaşayan da var. Yanlış çıkıp sağlıklı çocuğu olan da. Doktorunuz en doğru yönlendirmeyi yapar.

Merak etmeyin.kalp durmasi vs boyle seylere neden olmaz..olurmu oyle sey.yanlis bilgiler ile kendinizi strese sokmayin lutfeb.sadece bebek sizin huzursuzlugunuzu hisseder bu nedenle stresten uzak durmak faydali.huzursuzlik hissi sadece bu nedenle bundan kacinmak gerekir bebisin rahat rahat uyusun diye

Ayyy çok teşekkür ederim vallahi içim rahatladı. Doktorum fetal dna testi yaptırmamı önerdi yaptırdım hayırlısıyla sonuçları bekliyorum rabbim en doğrusunu bilir

Çok ama çok teşekkür ederim üzmüyorum kendimi streste yapmıyorum. Saldım tahlil sonuçlarımı bekliyorum hayırlısıyla inşallah herşey güzel olucak ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…