- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
-
Ama çocuğu hiç görmüyorum. Az önce aklıma geldi dün akşam ayıptır söylemsi eşimi öptüm eşimde güldü yapma beni tahrik ediyosun dedi acaba bundan dolayı mı gördümyorumlayacağım ama olmayacak
çocuktan hoşlanıyorsun ve sevişmek istiyorsun ohh yaptım gitti
evliymişsin yeni okudum
eşinden yeterince sevgi ve ilgi görmüyorsun galiba
Ama çocuğu hiç görmüyorum. Az önce aklıma geldi dün akşam ayıptır söylemsi eşimi öptüm eşimde güldü yapma beni tahrik ediyosun dedi acaba bundan dolayı mı gördüm
Canım bu pek rahmani rüyaya benzemiyor, yoruma gerek Yok boşver canını sıkmaDün akşam rüyamda üniversiteden bi erkek arkadaşımı gördüm. Çocuk onu öpmemi istiyodu öpüyodum. Sonra çocuk ereksiyon oluyodu. Ben rüyamda nişanlıydım sözde. Sonra çkk pişman oluyodum. Tabirine baktım çok kötü tabiri var. Arkadaşlar gerçekten biri bana bişiler söylesin.
Benimki de yine toton açıkta kalmış derRüya yorumlayamam ama. Çok güzel rüyalar görürüm :) genelde kocama anlattıyım mı dedigimde. Aldıgım cevap; anlat anlat yine ne saçmalayacaksın bakalım oluyor. Aynı hesap olmuş sizin rüya.
bence sız o cocuktan cınsel anlamda hoslanıyorsunuz ama hayatınızda sanırım bırı var ve onu dusunmek sızde vıcdan azabı yapıyor bu kadar basıt...Dün akşam rüyamda üniversiteden bi erkek arkadaşımı gördüm. Çocuk onu öpmemi istiyodu öpüyodum. Sonra çocuk ereksiyon oluyodu. Ben rüyamda nişanlıydım sözde. Sonra çkk pişman oluyodum. Tabirine baktım çok kötü tabiri var. Arkadaşlar gerçekten biri bana bişiler söylesin.
Ne mutlu hayal dünyamızBenimki de yine toton açıkta kalmış der
HahahahaAllah aşkınıza 2.5 ay içinde 24 konu açmışsınız ! Resmen sayenizde neredeyse evlendiğinizden beri evinizin içini biliyoruz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?