Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim mart 88 . esimin subat 89 yani ben bir yas büyüğüm :) bu ay hamile kalsam kız mı olur erkek mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse cevap vermemiş. :'(

Hamile kalmadan ve kaldiktan sonra toplam 3 kere falan erkek olcagni gördüm ve erkek olacakmış bebism

Canım benim doğum tarihim: 13.03.1988

Eşimin doğum tarihi: 08.02.1989

Bu ay yani temmuz 2014te hamilelik ile bebek kız mı olur erkek mi?
Teşekkürler şimdiden.

bu ay kızın olur bence

ben 12.07.1992 esim 04.09.1991 sat 18 mayıs

hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibareen hep içime kız doğuyordu ve kızımız olucak inşallah :)

Benim içime erkek doğuyor rüyamda ultrasonun başında doktorum erkek olacak diyor eşimde rüyasında erkek bebeğimiz olduğunu görmüş.12 +5 günlükten gittiğimde doktor kıza benzetiyorum kız gibi dedi çin takvimi biyolojik takvim felan hepsi kızı gösteriyor.kesin öğrenince yazacağım. Bu atada bir kızım var bir de sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum belkide o yüzden içime erkek doğuyordur.

Ben transferden önce hep erkek bebek görüyordum. 7 haftalıkken 3 aylık kız gördüm benim kızımmış hatta benim bire bir aynım çok benziyodu bana hatta eşimin işyerinde çalışan arkadaşına soruyorum güya rüyamda banamı benziyo babasına sana benziyo yenge demişti Allah biliyo gönlümü hep kızım olsun istedim ama Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin henüz öğrenenedim cinsiyetini öğrenince yazarım inşallah bakalım rüyam çıkacak mı

Ben bekarken erkek istiyodum hep ewlenince oglum olsun diye sempati duyuyodum erkek bebeklere suandada oyle yani esimde erkek cok istiyo benim icime erkek doguyo ama istedigimden mi bilmiyorum cewremdeki herkeste kiz diyo. Bakalim carsamba insallah ogrenecegim artik :) saglikli olsunda yinede go nlum erkek diyo napiyim

Bende hep oğlum olsun istiyorum, bakalım bu çarşamba cinsiyetini öğrenicem,merakla heyecan la bekliyorum  :))

ben hep kız istemistim bekarlktan beri bile ismi hazirdi ama kiz istememe ragmen hamile oldugumu ogrendigimden beri hep erkek hissetmistim ve erkek olucak :)

ben bebeklerımı kaybettım ama her ikisi de erkek olarak içime doğmustu hem de bu his çok yoğundu nitekim erkekti ikisi de bence anne kesinlikle hissediyor

Benim içime hep erkek doğmuştu.çevremdekiler hep erkek demişlerdi ama 12+6 da kesin olarak bi kızımın olacagını öğrendim :))

Biz eşimle hep kız istemiştik. Hatta ismini bile ayarladık evlenmeden önce. İçime de hep kız doğdu Allah da bize kız evlat verdi :)))

Benim icime erkek doguyo ama hala tik yok gostermiyo benim sipam. Esimde bende erkek hissediyoz ama nasip bakalim gosterirse bakicaz :)

Kızlar başlığı görünce yazayım dedim arada girip isim önerilerine bakarım. Ben tedavi aşamasındayım 2013 yazında bir tüp geçen sene şubatta dondurulmuş negatifim var sonra erteledik bu yaz yine yaptırıcaz neyse sadede geleyim. Eşim rüyasında görmüş bir kız bir erkek adlarını da Bulut ve Yağmur koymuşuz. Malum mu oldu bilmiyorum ama ikizim olursa isimleri hazır veya kız ya da erkek olursa. Nasıl sizce?

ilkinde hep oğlan istedim kizim oldu. ikincide kiz istedim öyle hissettim doktor oglan dedi. ama rüyamda oğlan gördüm. Esim iikisini de doğru tahmin etti.

İlk cocugum u hep kız hissetim ama oglum olsun istiyordum kız hissetim hep ama oğlan oldu ikincisinide kız hissediyorum %90 kız heralde netlesecek onumuzdeki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…