Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kocamın net olmamakla beraber ekim 1983 bemim 16.01.1988 mart :) lütfen bajar mısonız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende hep oğlum olacak diye hissediyordum. Her kontrole gittigimde soruyordum fakat göstermiyordu. 21. Haftada ögrendim kizim olacagini. Tutmadi yani benim hislerim

Ben hep bekarken de ılk oglum olsun ıstıyordum..Cınsıyetı ogrenmeden once herkes kız dıyordu ama ben yıne de hep erkek hıssedıyordum veee sonuc bır oglum olacakk

aynı şekilde ben de.. ama sonuç farklı benim kızım oluyor

Benim icime erkek dogmustu ve esiminde .5.aya kadar %98 kiz demislerdi ve simdi pasamizi bekliyoruzz.

Son düzenleme:

canım eşimin doğum günü 05/06/1986 benim ise 08/11/1986 mart 2014 hamile kaldım.içimde hep erkek olacakmış gb.bir his var hayırlısı bakalım cevabını bekliyorum

Ben içimde bir erkek büyüyor diye iddia ediyordum ama dr söyleyene kadar inanmadılar :)
Şimdi 7. ayımıza giriyoruz oğlumuza kavuşmamıza az kaldı

Biri kız olacak eminim ama diğeri bilmiyorum diyordum, gerçektende biri kız olacak ama diğer bebeğim göstermedi.

ben hep erkek hissettim eşim de rüyasında erkek görüyordu hatta.. baya bi erkeğe odaklıyken bi öğrendik ki kızımız olacakmış:)) hissiyatla olmuyomuş yaniii

Erkek diyordum 3.aylıkken ruyamda kız gördm Kız oldu veee minik prensesm oldu

Biri kız olacak eminim ama diğeri bilmiyorum diyordum, gerçektende biri kız olacak ama diğer bebeğim göstermedi.

Ouyhhh ikiz mi senin Allah saglkla kucagına almayı nasip etsin cok yakın akrabam ikiz oldu biri kız biri oglan Allah bagslasın herkesn

Hep erkek dogmustu icime ruyamdada erkek gordum ve erkek bebegim

Oğlum olacak gibi geliyor. Belli olur olmaz yazacağım daha öğrenemedikk...

Benim içime hepp kız doğmuştu ve şimdi de bir kız bebeği bekliyorum geçen hafta kesinleşti:)) :2::2::2::2:

Ben cinsiyetini öğrenmeden önce iki kez rüyamda erkek gördüm ve bir erkeğimiz olacak Allah nasip ederse:) Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın :)

Benim iki kizim var ikincide once erkek dedim sonra kalbime kiz dogdu kiz oldu simdi 3uncu geliyo karma karışık oldu kafam once kız dedim ama simdi erkek doguyo kalbime. Ama gerçekten cok merak ediyorum ve Rabbim den hayırlı salih bi erkek evlat diliyorum.

Benim içime de kız doğuyordu, hatta çevremdeki bütün arkadaşlarım da senin kızın olur diyorlardı ama gel gör ki oğlum olacak :)

Arkadaşlar ben evlenmeden öncede hep ilerde bir kız çocuğumun olmasını istiyordum evlendim ilk ay hamile kaldım benim içime hep kız olacağı geliyordu falat ben çok istediğim için öyle düşünüyorum diyordum bebeğimin cinsiyetini 17 haftalıkken öğrenebildim o zamana kadar göstermedi ve sonunda kızım olacağını öğrendim o kadar sevindim ki duyunca anlatamam bütün gün yüzümde anlamsız bir gülümsemeyle gezdim şuan 24 haftamdayım kızımın adına bile karar verdik şimdiden Mina...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…