Doğuma Hazırlık Kizlar içinize ne doğmuştu, bebeğiniz ne oldu paylaşalim :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk bebegimi ögrendigim günden beri oglum oglum diye seviyordum çünkü daha hamile kalmadan bir ay önce falan rüamda oglumun olacagını görmüştüm ve oglum oldu.Şimdide hamileyim dün gece rüamda bir kızım oldugunu gördüm bunuda 4 haftadan beri hep kızım die seviyorum) artık hayırlısı bakalım

İçime kız doğuyordu. Ultrasonda erkek çıktı. Ben hala inanmamıştım. :)

Çünki annemde hep kız doğurmuştu erkek bebek bizim için çok sevindirici olurdu. Annemde hep erkek istemiş olmamış.

Doğunca narkozdan uyanıp ilk erkekmi diye sormuşum :) Nihayetinde sağlıkla bir erkek evlat aldık kucağımıza Allah eksikliklerini göstermesin.

bizimki cinsiyetini 4.5 aylıkken gösterebildi .bu süreye kadar hep kız hissetmiştim ,adını bile koymuştum .ama erkek bebegim olucakmış .

kızlar hamile kalmadan önce rüya gordum.tabiri yakında hamile kalacaksınız ve kızınız olacak dıyordu.
o sıralar gebelık dusunmuyordum. kısa zamanda hamile kaldım :) mucize... hep kızmış gibi geliyor içime doğan bu yönde.
Yine bir rüya gördüm tabiri: bu rüyayı gören gebe bir kadınsa kızı olacak dıyordu.
en son rüyamda kızım olmuştu...
Kayınvalıdem ısrarla erkek diyor... ben hayırlısı olsun diyorum gercekten farketmez. saglıklı eli ayağı düzgün aklı fikri başında vatana millete hayırlı bir cocuk olsun... cinsiyet farketmez.. ama hep kızım diye sevıyorum...Rüyalarımın etkisiyle de içime doğan bu.
DDD
kayınvalidemin bu ısrarı canımı sıkıyorr ama... (( kendi kızı olmadığı için oğlan diye tutturdu.
Bakalım daha ben 11.hafta içindeyim. hayırlısı olsun... kızda olsa erkekte olsaa onlar bizim bebeğimiz..... :)

Saglıkla gelsin meleğin canım
Cok mrk ettim her iki rüyayı da anlatırmısın
Özellikle ruyada görülen objeler erkek yasa kız evlat oldugunu anlatabiliyor çünkü.

Bende hamile kalmadanbonce ruyamda bir altin kunye buldum allah yaziyodu bunu oglumaa takicam diyodum sonra hamile kaldim suan 20 haftalik olcak bebis 12 haftada ikili testte erkek 14 haftada backlari kapaliyid erkek buyuk ihtimalle dedi gecen haftda yine kapaliydi doktorum bana kalirsa yuzde 90 kiz ama alisveris yapmayin dedi kafamiz karisti haliyle :)

Saglıkla gelsin meleğin canım
Cok mrk ettim her iki rüyayı da anlatırmısın
Özellikle ruyada görülen objeler erkek yasa kız evlat oldugunu anlatabiliyor çünkü.

amin canım.... :)
rüyamda altın gördüm. altın mücevherat. hamile kadının rüyasında altın görmesi kız evlat diye yorumlanırmısş.bende öyle yorumladım saglıcakla elbette olsun.
diğer rüyamı hatırlamıyorum baktıgım tabir aklımda kalmıs canım...

5 ay boyunca bebeğim cinsiyetini göstermedi içime hep erkek doğuyordu sadece ben değil neredeyse tüm ailede erkek hissettiğini söylüyordu rüyamda erkek bebek emziriyordum tombiş nasıl tatlı :) şimdi prensesimi bekliyorum :) :) :)

İki oğlum var.. Daha evlenmeden biliyordum iki oğlum olacağını. !!
Evlendim hamileyken içime cok güçlü bi his dogdu oğlum olacağına dair.
Daha sonra rüyamda cinsiyet belli değilken oğlumu gördüm ve birebir aynısı oldu oğlum. :))
İkinciye hamile kaldığım gece yine bir rüya kucağımda oğlun yeni doğmuş ama iri bi bebekmiş
Kahverengi gözlü emzirmek için göğsümü çıkarıyordum
1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Bu da erkek dedim
Dr iki kez kız dedi inanmadım 5 gun sonra yine gittim Dr uma
Giderken eşime bu kez erkek bu bebek diyecek dedim
Muayene de aaa erkek bu bebe dedi:))
Oğlum aynı rüyamda gördüğüm bebek şuan 3 aylık ve 3.800 doğmuştu cidden iriydi :)

benım erkek doğuyordu içime hemde çok.ama kızım oldu. hamıle kalmadan bır ay once ruyamda görmuştum zaten kızım olacagını

Ben hep ruyamda erkek bebek gordum ilk gunden beride icimde hep erkek hissi vardi yanilmadim bebegim erkek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içime hep erkek doğuyodu ve erkek. bide hep erkek isterdim zaten. rüyamdada erkek görmüştüm hep :)

rabbime şükürler olsun ki kız isiyordum ve kızımız olacagını ögrendim cok mutluyum cokk

Hamile kaldigimi ogrendigim anda erkek oldugunu hissetmistim. Oysa kiz hep istegimdi hamile kalana kadar. Ruyamda da erkek gordum ve sonuc olarak erkekmis oglum geliyo :) icime dogan oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızım olsun istiyordum olacağına da çok kaptırmıştım kendimi ama hep içimden bir ses oğlan diyordu 16. hafta da oğlan olduğunu öğrendim hatta inanmadım 20. haftasında ısrarla sordum doktorum malum pipiyi gösterince artık diyecek sözüm kalmamıştı sağlıklı hayırlı canı sağ olsun kız erkek önemsiz.

benım ıcıme erkek doguyor:) evlı deılım ama oglum olcak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…