yvzyvz'cum daha öncede sana cvp yazmıştım. Benim kızımında ense kalınlığı 1.9 çıktı ama kızım sapasağlam doğdu. Şimdiki hamileliğimde ise tr21 riskim 1/107 çıktı. O da yaşımdan dolayı olsa gerek. Bebeğimin ense kalınlığı ise 1.2. yani ilkinden çok daha küçük bir değer :) o yüzden ben üzülmüyorum hiç. haftaya ayrıntılı ultrasona gircem. sende olumsuz düşünme. 17-18. haftanda detaylıya gir sende. üçlü testmiş dörtlü testmiş boşver. onlar para tuzağından başka birşey değil. çünkü yaşın+sigara kullanıp kullanmaman vs. hepsi toplanıp bilgisayar ortamında hesaplanan bişey. hiç inandırıcı değil o yüzden. ÖNEMLİ OLAN BEBEĞİNİN ENSE KALINLIĞI VE SENİNKİDE NORMAL. HİÇ KORKMA DERİM BEN.
iyi haberlerini bekliyorum canım
canım özeline mesaj yollayamadım bi türlü..Dörtlü test yaptırdım sonuçlarım ikiliden daha iyi çıktı. haftaya kısmetse ayrıntılıya giricem. kızlar boşuna üzmeyin kendinizi. hepimizin bebekleri sağlıklı doğacak inşallah.
glupglup .!.:amniyosentez sonucun ne oldu canım????
Çok iyi yapmışsın. Bak bebeğin iyi , içinde rahatlamış. Çok sevindim canım. Bide şimdiye kadar amniyosentezden bebeğini kaybedeni duymadım. İyi bir yer ve işinde iyi bir doktor olsun yeter. Benim için şart olsaydı ben yaptırmaktan çekinmezdim. Bende bu perşembe muayeneye gidicem dörtlü test sonucumu göstermeye , doktor gerekli görürse belki ayrıntılıya girerim. Herşeyin hayırlısı artık
yvzyvzcum benim kızımında ense kalınlığı 1.9'du. Ne 3lü test ne amniyosentez yapıldı. Kızımda zehir gibi maşallah. Bak bence sen boşuna üzülüyosun. Ultrasondada görmüşsün zaten bebişin sağlıklı. Yanımda olsan tokadı basmıştım sana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?