Doktor istemedi. Ki ben o hamileliğimde bu kadar bilgili değildim. Hiç bilmiyordum amniyosentezin 3lü 4lü testin ne olduğunu. O yüzden hiç de sormamıştım. Herneyse. Bak şimdi bu sitede ara kısmına gir İdrar Yolu Enfeksiyonu yaz biçok kişi varmış idrarında lökosit olan. Bak bakiyim olumsuz bir durum yaşayan varmıymış
Ha şöyle keyifli ol kendini de bebişini de üzme boş yere. Her şey olacağına varır. Hayırlısıyla bebişlerimize sağlıkla kavuşcaz. Ben inanıyorum sende inanmaktan vazgeçme. opuyorumnanaktan
TRİSOMY 18 RİSKİ 1:245 İSTATİKSEL BİR RİSK TESPİT EDİLMEMİŞTİR.TRİSOMY 21 1:155 VE YAŞ RİSKİ 1:166,NÖRAL TÜP DEFEKT <1:10000.HESAPLANMIŞ TRİSOMY 21 RİSKİ CUT OFF DEĞERİNİN ÜZERİNDEDİR.BU DEĞER ARTAN RİSKİ TEMSİL ETMEKTEDİR.155 KADINDAN 154 ÜNDE NORMAL GEBELİK GÖRÜLMÜŞTÜR.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ LÜTFEN
TRİSOMY 18 RİSKİ 1:245 İSTATİKSEL BİR RİSK TESPİT EDİLMEMİŞTİR.TRİSOMY 21 1:155 VE YAŞ RİSKİ 1:166,NÖRAL TÜP DEFEKT <1:10000.HESAPLANMIŞ TRİSOMY 21 RİSKİ CUT OFF DEĞERİNİN ÜZERİNDEDİR.BU DEĞER ARTAN RİSKİ TEMSİL ETMEKTEDİR.155 KADINDAN 154 ÜNDE NORMAL GEBELİK GÖRÜLMÜŞTÜR.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ LÜTFEN
seninle aynı kan değerlerine sahip 155 kadından 1 nin çocuğu down sendromlu demek... benim 50 de 1 çıkmıştı. rahat olllllll, fetal dna yaptrdım temiz çıktı, ferah tut gönlünü, ayrıntılı ultrasona gir, orda da normalse herşey amniyosenteze bile gerek yok eğer aldırmayı düşünmüyorsan, Allah yardımcın olsun