Hangi ilaçları kullandın neler yaptın peki benim eşimde ileri hareket sorun olmaz diye korkuyorumBenim ilk aşılamam pozitifti 5+2 de biyokimyasal düşük oldu
2. Negatif
3. Pozitif şuan 34+0 gebeyiiim
Bende dün oldum cnm baya zorlu geçti senin nasıl di cnmBen dün aşılama oldum sen ?
Benim rahattı muayene gibi sadece çok bişey hissetmedim aşılama sonrası ilişki önerdi mi sana beklenen adet tarihimiz aynı olacak o zaman :)Bende dün oldum cnm baya zorlu geçti senin nasıl di cnm
Evet gün aşiru 3 kere sana peki?Benim rahattı muayene gibi sadece çok bişey hissetmedim aşılama sonrası ilişki önerdi mi sana beklenen adet tarihimiz aynı olacak o zaman :)
Banada gün aşı dedi ama gün sayısı vermediEvet gün aşiru 3 kere sana peki?
Be zaman test yapmayı düşünüyorsun tam 14 gün bekleyecek misinEvet gün aşiru 3 kere sana peki?
Ayın 16 sında gel kan testine dedi. Hatta kanaman gelse bile gel dedi. 14 gün sonrasına geliyor dedidgi tarih. Çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu var erken yaparsan yalancı pozitif görebilirsiniz diyor larBe zaman test yapmayı düşünüyorsun tam 14 gün bekleyecek misin
Beni de aynı tarihte çağırdı ama ben dayanamam idrarda bakarım diye düşünüyorum:)Ayın 16 sında gel kan testine dedi. Hatta kanaman gelse bile gel dedi. 14 gün sonrasına geliyor dedidgi tarih. Çatlatma iğnesinin içinde hcg hormonu var erken yaparsan yalancı pozitif görebilirsiniz diyor lar
Bende yaparım gibi geliyo inşallah ikimizde pozitif i görürüz cnm her şeyimiz aynı çıktı..sürecimiz ayni. Herhangi bir ağrın sizin var mı.. progesteron kullanıyorsun değil miBeni de aynı tarihte çağırdı ama ben dayanamam idrarda bakarım diye düşünüyorum:)
Eşimde sorun yoktu bendeydi sorun rezerv aktifliği sorunum vardı 17-25 arası tek yumurtalıktan yumurta atılımım oluyordu bu nedenle yumurtalarımın en büyüğü 9mm de kalıyor büyümüyor ve çatlayamıyorlardı.Hangi ilaçları kullandın neler yaptın peki benim eşimde ileri hareket sorun olmaz diye korkuyorum
Bana progesteron vermedi ya neden vermedi bilmiyorum bugün biraz bel ağrım var sende bişey var mıBende yaparım gibi geliyo inşallah ikimizde pozitif i görürüz cnm her şeyimiz aynı çıktı..sürecimiz ayni. Herhangi bir ağrın sizin var mı.. progesteron kullanıyorsun değil mi
Bana progesteron vermedi ya neden vermedi bilmiyorum bugün biraz bel ağrım var sende bişey var mıneden
Tabiki haber veririz cnmSonucu haber verin sizde bende dün yaptırdım
Bende cumartesi yaptırdım merak ediyorum. Hamile kalanlar belirtilerinide yazsa keşkeYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Akıntınız olmuş muydu acaba. Benim bugün 1 hafta oldu yaptıralı iki üç gündür tekrar yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyorBenim ilk aşılamam pozitifti 5+2 de biyokimyasal düşük oldu
2. Negatif
3. Pozitif şuan 34+0 gebeyiiim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalarr, ben ilk aşılamada hamile kaldım..
şuan 8+4deyiz.
Size önerim bol bol yatın kendinizi asla yormayım. Bol su, çiğ badem, fındık yiyin her akşam 1 bardak süt tüketin ve bol bol dua edinBen bunları yaptım ama tabiki tedbir bizden takdir Allahtan
Merhaba inşallah pozitifi görürsünüz. Ben ilk aşılamam da hamile kaldım. Şuan 6+5teyiz.Yarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?