Evet öyle artık kısmet ama bana hiç önermedi sadece ananas,avakado bide incir ye tutunmayı kolaylaştırıyor dediNeden acaba? Her doktor un stili farklı cnm..belki senin ihtiyaç in yoktur benim vardır gerek duymuş olabilir cnm. Benim.az.zorlu geçti ya belki de ondandır. Ama benimle birlikte aynı gün 3.kisi aşılama olduk 3umuzdede verdi üstelik onların 5 dk sürdü kolayca. Belki doktor gerek duymamıştır senin doktor. Olacak oldu mu kısmet te varsa ne ilaç nede başka bişey e gerek olmuyor Allah ol derse olacak. Elimizden geleni yaptık. Artık onun ellerindeyiz
Progestan vajinal fitil günde X6 kullandığım için akıntı hakkında bilgim yok.Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Akıntınız olmuş muydu acaba. Benim bugün 1 hafta oldu yaptıralı iki üç gündür tekrar yumurtlama akıntısı gibi akıntım oluyor
Evet bende de olmuştu. Tam anlamıyla regl belirtilerim başladı test yaptırmayacaktım zaten regl olucam diyerek eşim ısrar etti öyle öğrendikSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ben aşılama yaptıralı bir hafta oluyor iki üç gündür yumurtlama akıntısı gibi akıntım var sizde olmuş muyduu acaba
İnşallah bende hep araştırıyordum ilk aşılamada hamile kalan oldu mu diye. Nasipte varsa oluyor canınızı sıkmayın. İlk günler karnımda şişlik oldu ve kasık ağrısı onun dışında hiçbir şeyim yoktu. Araya bayram girdi derken hiç düşünmedim bile temizlik falan yaptım. 11.günü test yaptım negatif çıktı. 14.gün yaptığım da ise silik çıktı. O yüzden mutlaka doktorun dediği tarihi beklemenizi öneririm. Yoksa moral bozukluğu olabiliyor.Yaa ne güzel bende inş iyi haber alırım
Hiç bir belirti olmadı mı başkaİnşallah bende hep araştırıyordum ilk aşılamada hamile kalan oldu mu diye. Nasipte varsa oluyor canınızı sıkmayın. İlk günler karnımda şişlik oldu ve kasık ağrısı onun dışında hiçbir şeyim yoktu. Araya bayram girdi derken hiç düşünmedim bile temizlik falan yaptım. 11.günü test yaptım negatif çıktı. 14.gün yaptığım da ise silik çıktı. O yüzden mutlaka doktorun dediği tarihi beklemenizi öneririm. Yoksa moral bozukluğu olabiliyor.
Bana bişey demedi sadece işlenmiş gıdadan uzak dur dedi sadeceEvet öyle artık kısmet ama bana hiç önermedi sadece ananas,avakado bide incir ye tutunmayı kolaylaştırıyor dedi
Sana tutunma için progesteron vermiş ondanBana bişey demedi sadece işlenmiş gıdadan uzak dur dedi sadece
Verdi ben yine de avakado ceviz yumurta yiyorum her günSana tutunma için progesteron vermiş ondan
Ay inşallah benimde tutar bu sefer hiç umutlu değildim ama akıntı ilk defa oldu aklımı karıştırdıEvet bende de olmuştu. Tam anlamıyla regl belirtilerim başladı test yaptırmayacaktım zaten regl olucam diyerek eşim ısrar etti öyle öğrendik
Olmadi ama öğrendikten sonra göğüslerimin büyüdüğünü farkettim şuan hala kasik ağrılarım var. Ayrıca progestan kullandığım için akıntı ile ilgili de bir fikrim yok. Genelde burda artış olduğunu söylüyorlar ama.Hiç bir belirti olmadı mı başka
Verdi ben yine de avakado ceviz yumurta yiyorum her gün
Hadi bakalım inş olurVerdi ben yine de avakado ceviz yumurta yiyorum her gün
Bana progestan vermediOlmadi ama öğrendikten sonra göğüslerimin büyüdüğünü farkettim şuan hala kasik ağrılarım var. Ayrıca progestan kullandığım için akıntı ile ilgili de bir fikrim yok. Genelde burda artış olduğunu söylüyorlar ama.
Umut her zaman varAy inşallah benimde tutar bu sefer hiç umutlu değildim ama akıntı ilk defa oldu aklımı karıştırdı
Bana ilaç vermedilerUmut her zaman var
Hangi ilacı kullanıyorsunuz şuanda
Bana da verilmesi Protestan verilmiş çoğuna bende merak ettim aşılama sonrası kaçıncı gününBana ilaç vermediler
Femara+ovitrelle oldum aşılamadan sonra ekstra herhangi bi ilaç verilmedi
Cumartesi günü oldum bugün 7. Günüm. Neye göre veriyolar anlamadım ki son muayenede rahim kalınlığıda çok yüksek çıkmamıştı aslındaBana da verilmesi Protestan verilmiş çoğuna bende merak ettim aşılama sonrası kaçıncı günün
Aşılama öncesi kan değerime bakılmıştı sanırım ona göre veriliyorBana progestan vermedi
Benimde bugun 7. Gunum. Ne zaman test yapacaksiniz acabaCumartesi günü oldum bugün 7. Günüm. Neye göre veriyolar anlamadım ki son muayenede rahim kalınlığıda çok yüksek çıkmamıştı aslında
İğnenin etkisi bende 10-11 günlerde geçmiş oluyor. İlk 11. Gün yaparım diye düşünüyorum sabredemiyorum çünküBenimde bugun 7. Gunum. Ne zaman test yapacaksiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?