- 5 Nisan 2024
- 85
- 39
- 3
- 26
Ben testi 10. Gün yaptırdım 4.53 askında negatif çıktı. 2 gün sonra yani 12.gün 51 ile öğrendim. Tavsiyem beklemenizİğnenin etkisi bende 10-11 günlerde geçmiş oluyor. İlk 11. Gün yaparım diye düşünüyorum sabredemiyorum çünkü
Devlette yaptırdım. Bana ekstra bi ilaç verilmedi anlamadımBen testi 10. Gün yaptırdım 4.53 askında negatif çıktı. 2 gün sonra yani 12.gün 51 ile öğrendim. Tavsiyem beklemenizayrıca ben aşılama günğnden 3 gün sonra duphaston kullandım 10. Haftaya kadar da kullanıcam şuan 9+0dayım. Bebeğim rahime daha kolay tutunmasını sağlıyor. Devlette mi aşılama yaptırdınız özelde mi?
Ben kanda pozitif gördükten sonra test yaptım hatıra saklayalım diye ama malesef orda hemen çıkmadı çok silik çıkıyor. Belli belirsiz. Eğer hemen pozitif çıkmazsa üzülmeyin olur mu Allah en doğrusunu en güzel zamanda nasip edecektirDevlette yaptırdım. Bana ekstra bi ilaç verilmedi anlamadımelimde test bol var koyuluğunu takip ediyorum. Bekleyebilirsem beklerim 12. Günede kan testi için randevu aldım
Teşekkür ederimBen kanda pozitif gördükten sonra test yaptım hatıra saklayalım diye ama malesef orda hemen çıkmadı çok silik çıkıyor. Belli belirsiz. Eğer hemen pozitif çıkmazsa üzülmeyin olur mu Allah en doğrusunu en güzel zamanda nasip edecektir
Hayırlı olsun. Siz neden aşılama yapmıştınız acaba bi sorun var mıydıMerhabalarr, ben ilk aşılamada hamile kaldım..
şuan 8+4deyiz.
Size önerim bol bol yatın kendinizi asla yormayım. Bol su, çiğ badem, fındık yiyin her akşam 1 bardak süt tüketin ve bol bol dua edinBen bunları yaptım ama tabiki tedbir bizden takdir Allahtan
Benim sol tüpüm tıkalıydı ve ameliyatla alındı. Rahim içi yapışıklık da vardı. O yüzden aşılama denendiHayırlı olsun. Siz neden aşılama yapmıştınız acaba bi sorun var mıydı
Normal muayene gibi 5 dakika sürüyor sürmüyor bile sonra 10 15 dk yatıp kaldırdılar beniiKızlar aşılama nasıl oluyor peki ?
Ne kadar sürüyor nasıl oluyor anesteziyle mi ya da zor mu …
Ayyy gerçekten mi gözümde neler canlanmıştı doktora da daha günüm gelmediği için gidip soramadım çok teşekkür ederimNormal muayene gibi 5 dakika sürüyor sürmüyor bile sonra 10 15 dk yatıp kaldırdılar benii
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah aşılama sonrası ilişki oldu mu acaba? Birde ne zaman banyo yapmıştınız:/Ben testi 10. Gün yaptırdım 4.53 askında negatif çıktı. 2 gün sonra yani 12.gün 51 ile öğrendim. Tavsiyem beklemenizayrıca ben aşılama günğnden 3 gün sonra duphaston kullandım 10. Haftaya kadar da kullanıcam şuan 9+0dayım. Bebeğim rahime daha kolay tutunmasını sağlıyor. Devlette mi aşılama yaptırdınız özelde mi?
Evett kesinlikle korkacak birşey yok öncesinde iğne yada ilaçla yumurta büyütüp çatlatıyorlar kendiniz vuruyorsunuz iğneyi zaten insülin gibiAyyy gerçekten mi gözümde neler canlanmıştı doktora da daha günüm gelmediği için gidip soramadım çok teşekkür ederim
Test yaptınız mıYarın ilk aşılamamı yaptıracağım dün çatlatma iğnesi yaptırdım çok heyecanlıyım ümitlenmek de istemiyorum ilk aşılama hamile kalan oldu mu aranızda
Test yaptınız mı
Test yaptınız mı
Test yaptınız mı
Henüz belli değil bi iki kez yaptım ama silik çıktı muhtemelen iğne etkisi adetime 6 gün var yarın tekrar yapcamTest yaptınız mı
Kaçıncı gününüz acabaTest yaptınız mı
Aşılama nın ertesi günü doktor ilişki öneriyor, ve ne kadar geç banyo yaparsanız o kadar iyiSağlıkla kucağınıza alın inşallah aşılama sonrası ilişki oldu mu acaba? Birde ne zaman banyo yapmıştınız:/
Teşekkür ederimAşılama nın ertesi günü doktor ilişki öneriyor, ve ne kadar geç banyo yaparsanız o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?