Aşılama Kızlar ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan varmı aranızda?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım senin sorunun ne ?bende pko var eşiminde siperm sayısı çok düşük mecburen micro ile tüp bebek yapcaz .ilk denememiz olcak.fakat tutmamz yada düşük olur diye korkuyorum pko olması düşük ihtimalini artırırmı?bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim..

bu soruyu banamı soruyosun?

benim adet düzensizliği var cnm eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu fisfisfis beklios işte 2 aydır adetim normal gelio düzeldi sanırım klomen kullanıos biz de eşimde kullanıo cnm :1rolleyes: eşim de sperm sayısı normal ama hareketlilik zayıf dedi dr inş hayırlısı cnm inş en kısa zaman da annelik duygusunu yaşarıs tatlım :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

selam bısı sorabılırmıyım. ben gecen hafta rahım fılmı cektırdım doktorum kanallarda bı sorun yok dedı. onumuzdekı ay adetın 3. gunu gel agızdan hap verıcem dedı bu sizin bahsettıgınız catlatma ıgnesıyle bı alakası varmı?

kızlar mrb bende polikistik over var bır kez hamıle kaldım ama malesef düsük oldu bu durumda hamile kalan var mı aranızda

bende ayın 16 sında vuruldum ıgneyı sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah umutlarımız bosa cıkmaz hıcbırımızın

bende ayın 16 sında vuruldum ıgneyı sabırsızlıkla beklıyorum ınsallah umutlarımız bosa cıkmaz hıcbırımızın

canım bende 2. iğnemi oldum. sen 16 sında oldun bende 19 unda.inşallah güzel haberler veririz birbirimize:1hug: bu kez ne olur tutsun gelsin artık bebişlerimiz:ecrin_bebek:ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.:Saruboceq:

selam kızlar bende sizler gibiyim bende de pco var bende ilk iğnemi oldum kasım 15da o yüzden sonucu çok merak ediyorum. umarım hepimizinki tutar da bizde bu mutlu haberi veririz herkeslerekaydirigubbakcemile3:teytey:

iki defa çatlatma iğnesi vuruldu bana ama olmadı,bir defada aşılama oda tutmadı...bakalım artık ne zaman hamile kalacagız,biraz sabır...

slm blue_eye bende senden bir gün önce perşembe günü çatlatma iğnesi vurdurdum.İlk kan testini ne zaman yaptırcaksın?senin sorun ne ?

Selam herkese,

Bende uzun süredir bu siteyi takip ediyorum.. yurtdışından katılıyorum 28 yaşındayım ve bilmediğim biçok şeyi bu site sayesinde öğrendim..3,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum.. tedavilere yeni başladım..

İlk olarak rahim filmim çekildi büyük bir ihtimalle sol tüpüm kapalı dedi doktor.. eşim sperm verdi sonuç iyi...şimdi yumurta takibim yapıldı 20 mm olmuş 24.11.08 de çatlatma iğnesi yapıldı göbeğimden..

Yarın sabah doktora gidicem bir hafta sonra gel demişti.. bakalım ne dicek sabırsızlıkla bekliyorum.. Allah bütün bebek sahibi olmak isteyenlerin kucaklarını boş bırakmaz inşallah..:CüvCüv:

Sevgiyle Kalın....a.s.

Selam kızlar yine ben

Gittim doktora yumurtam çatlamış.. yani ( eisprung ) olmuş..

Türkçesinin ne anlama geldiğini bilmiyorum... sözlüge baktım yumurtlama yazıyor.. açıkcası biraz kafam karıştı..benneyaptımki ben zaten yumurtlamıştım... diğer bir anlamıyla tercüme etmek gerekirse, yumurta sıçraması..

Zaten iki hafta sonra tekrar cağırdı doktor.. o zamana kadarda belli olur zaten tutup tutmayacağı...:ecrin_bebek:Hakkımızda hayırlısını nasip etsin yaradanımız.. cümlemize inşallah..

Güzel Dileklerimle,
Sevgiyle kalın........
En önemlisi Sabırla Kalın yerimseniben

konunun sahibi olaraktan diyebilirim ki..bende iki defa vurdurdum çatlatma iğnesi bi defada aşılama oldum tutmadı...umarım sizinki işe yararda siz hamiş kalırsınız şekerler...

slm blue_eye bende senden bir gün önce perşembe günü çatlatma iğnesi vurdurdum.İlk kan testini ne zaman yaptırcaksın?senin sorun ne ?

selena mrb canım doktor bana kan testi yaptır demedi hiç ama burdan konuştuğum bir arkadaş aşıdan sonra 14.gün kanda tespit edildiğini söyledi bana 11 inde bayramın son günü baktır dedi kanda baktırcam bayramın 4. günü.benim daha önce bi gebeliğim oldu 8haftalıktı pıhtılaşma sebebiyle düştü sonrasında ise dengeler değişti adet düzenlerim bozuldu kistler oluştu doğum kontrol hapları ile eritildi falan kendiliğnden olur diye bekledim doktorlarda bekletti en son doktoruma artık beklemek istemiyorum dedim herşey normal çıkıyor hiç bir şey gözükmüyor testlerdede...neyse geçen ay klomen verdi 2 tane kullandım işe yaramadı bu 2. ayım 3tane aldım ve yumurta oluştu iğne oldum bakalım kısmet inşallah hamiş kalırız peşpeşekaydirigubbakcemile3
sende bayramın 3.günü kan ver bence haberleşelim...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…