Aşılama Kızlar ilk çatlatma iğnesinde hamile kalan varmı aranızda?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar. ben geçen ay klomenle aşılama oldum. bu ay sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanalım dedik. dün akşam doktora gittim yumoşum 22mm olmuş. hemen çatlatma iğnesini vurdu doktor. gün aşırı ilişki önerdi. bi dün akşam birlikte olduk. yarın sabah 8 de iğneden sonraki 36.saat oluyo. aşılamayı iğneden 36 saat sonra yapmışlardı.yani biz yarın sabah mı birlikte olalım yoksa akşammı yardımcı olun..lütfen..

arkadaslar merhaba

bende 13 ocak pregnyl igne vuruldum. Yumurtaliklarimda siddetli bi kramp olusuyor hele ki geceleri... Cokmu gelistiler ne..
Bakalim bu hafta sonu adet olmazsam test yapacagim. benimde ilk ignem. insallah tutar..

ben ilk çatlatma iğnemde hamile kalabildim inşallah sende kalırsın....

ya bu işte bir terslik yok mu? ilk çatlatma iğnesi adetin 2. ya da 3. günü yapılıyor, sonra devam ediyor. iyi de ilk çatlatma iğnesinde nasıl hamile kalıyorsunuz pardon ? zaten adetli olunuyor ....?????anlamdım valla

Buketimm ilk catlatma ignesi adetinden 1-2 hafta sonra yapiliyor adet doneminde olurmu hic.. Yumurtlama gununun yaklastigi gunlerde yapilir ve 36 saat sonra yumurtlama gerceklesir.. sen nerden duydun adetliyken yapildigini ?? karistirmis olmalisin heralde

hımmm benimki başka o zaman. yani yumurta catlatma iğnesi başka oluyormus demek. ben de su an hergün iğne oluyorum. büyütme iğnesi. sanım bir kaç güne kadar da aşılama olacak....

kızlar çatlama iğnesinden 17 gun sonra regl olunuyo diye duymustum. siz duydunuzmu nekadarı doğru tam 17. gün regl mi olunuyor. ben bu ay ilk defa vuruldum. tamam kasıklarımda hafif irkilmeler oldu ama o bahsedilen aşırı sancılar batmalar falan olmadı ::))))))))))

patricia arkadaşım evet doğru duymuşsun ben çatlatma iğnesini vurulduğumun 17.günü adet oldum aşırı sancım ve belim ağrıdı benimki tutmadı işallah sizinki tutar kızlar

s.a. meraba kızlar yeni katıldım aranıza . Ama sürekli yazdıklarınızı okuyordum. Cünkü bende PKO vardı . 3 aşamalı tedaviden geçtim. 1 adet düzenleyici kullandım. 2 klomen kullandım 3 çatlatma iğnesi vuruldum .... Veeeeeeee Mutlu Son ... Kızlar Darısı başınıza ...

patricia arkadaşım evet doğru duymuşsun ben çatlatma iğnesini vurulduğumun 17.günü adet oldum aşırı sancım ve belim ağrıdı benimki tutmadı işallah sizinki tutar kızlar

evet arkadaşlar,bende ilk defa bu ay oldum çatlatma iğnemi.3-4 gündür lekelenmem oldu.bugünde iğnenin 17.günüm ve adet oldum.

Arkadaşlar merhaba,
Bu yıl çatlatma iğnesi olan yok mu hiç? ilk defa 5 Mayısta yaptırdım. Bugün 15 gün oldu. İdrar testinde ikinci çizgi silik çıktı yarın kan testi yaptıracağım. Merak ediyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin. İnşallah pozitif çıkar dua eder misiniz?eyvahedigeldismile

kızlar slm bende dun ılk defa bu iğneden pregnyl 5000 vuruldum acaba bundan vurulan varmı bana bılgı verebılırmısınız kızlar :uhm:

Son düzenleme:
Slm ..ben geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim ama 15 gün sonra adet oldum adetim düzene girdi her ay 3-4 gün öne geliyor ve geçen ay aynı zamanda soğan lürü denedim ve bu ay 6 gün erken oldum ama çok az oldum 1 gün oldum kesildi.. Sizce ecz. Direk kendim çatlatma iğnesi alabilirmiyim birde ne zaman vurulması gerek bana yardımcı olun lütfen

selam ben igne vuruldum pazartesi aksam bügün ilişki olsun dedi doktor bana yardım edin ilişki oldu acaba tutma ihtimalı ne kadar

Merhaba Hanımlar;
Bende Eylül ayında klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum ve 23 Eylül'de aşılamam yapıldı.Bu ilk aşılamamdı ve sonuç şuan 8 haftalık hamileyim.Bence moral çok önemli çünkü aşılamaya gideceğimiz gün eşimle buna çok inanmıştık hatta fotoğraf bile çektirdik ve bebişimize büyünce gösterir seni yapmaya gidiyorduk diye espri yaptık.Olumlu ve pozitif düşünmek çok önemli.Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.Biliyorum biraz zor oluyor ama çünkü bende daha önce bir kimyasal gebelik yaşayarak düşük yapmıştım.Ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum.Bol bol dua edin Allah herkezin gönlüne göre versin.İsteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ve benim için dua edin umarım herşey yolunda gider ve minik meleğimi sağlıkla kucağıma alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…