- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Düşünüyorum. Zaten bundan sonraki seçimim eski erkek arkadaşım gibi biri olmayacak. Bunu okuldaki arkadaşlarımla bile paylaştım.
Şu an mantıken onunla olmamam gerektiğini biliyorum ve mantıgımı dinlediğim zaman çok neşeli oluyorum.
Bazen kalbim ağır basıyor ve onun dönmesini istiyorum
Bazen nefret ediyorum ondan , daha önce hiç sevgilisi olmamış bir kızla çıkıp mutlu olduğunu düşündükçe çok üzülüyorum.
Kendisi bir erkeğin kendine özgü hayatı olur diyen biri. Ve benim hayatımı her konuda kısıtladı.
Şimdi benim geçmişimde 2kişi oldu onunla birlikte. Ondan önceki ve o. Bundan sonra kimse beni sevmez bana değer vermez daha önce sevgilim oldugu için terkedilirim diye düşünüyorum ve üzülüyorum. Sevmek sevilmek benim için önemli şeyler. Sevdiğim insanla aşk dolu bir yuva kurmak , çok istediğim birşeydi.
Çok istediğim bir şeydi ne demek allasen. Sanki bir daha karşına kimse çıkmayacak.
Bu kadar ezik olma lütfen. Eğitimli bir kadına hiç yakışmıyor bu tavırlar.
Benim eşimden önce bir çok sevgilim oldu. Bir kısmıyla seviştim bunların. Yani evlendiğimde bakire değildim. Bunu neden söylüyorum? Hani sen korkuyorsun ya rahat kız sanarlar, adım çıkar diye. O rahat kız benim, adım da çıkmadı. Çünkü ben izin vermedim buna, yaşadığım her şey benim tercihimdi ve arkasında durdum. Eşimle beş sene ilişki yaşadık ve o beş sene içinde evlenmeyi istemeyen taraf bendim hep. Çok uğraştı evlenmek için, en sonunda ikna etti evlendik.
Yani kısacası şekerim, hani senin görüşüne göre ben rahat, namusu zara endekslemeyen, tü kaka bir kadınım ya, benim bile mutlu evliliğim, bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var. Aramızdaki fark bu işte. Ben kendimi ezdirmiyorum, sen ezdiriyorsun. Hayatıma giren adamlar bana saygı duyuyor çünkü ben kendime saygı duyuyorum, sana duymuyorlar çünkü sen de kendine saygı duymuyorsun.
Şimdi erkek milletini bir kenara bırak. Genç bir kadın olarak kendini sevmeye, kendine saygı duymaya çalış. Kararlarını kendin al, davranışlarını kendin belirle ve kimsenin buna müdahale etmesine izin verme. O zaman sen de mutlu bir birey olacaksın.