Zaten dertlenmen saçma... Sevgilin değil o adam eski sevgilin. Ve sen bu karakterde bir hödüğün hala sana dönmesini bekliyorsun. Mazoist olduğundan şüpheleniyorum şu an.
Ben üniversiteyi 8 sene önce bitirdim. Okurken yalnız yaşıyordum. Bir akşam sınıf arkadaşlarımdan biri evime geldi. Sebep neydi hatırlamıyorum. Oturduk kahve falan içtik gitti. Bir süre sonra kulağıma bişeyler gelmeye başladı. Seviştiğimize dair bişeyler anlatmış millete. Bir gün kantinde kıstırdım, o kalabalığın ortasında bağıra çağıra giriştim çocuğa. Ondan sonraki yıllar boyunca yüzüme bakamadı bir daha. Kimse de ona inanmadı. Sevişmiş dahi olsam bunu birilerine anlatmış olsa yine aynı tepkiyi verirdim.
Sözün özü, sen kendini korumaz, arkandan konuşulmasından bu kadar korkarsan başına daha çok gelecek var. Çok kafa yorar, çok çekersin daha. Ve böyle davrandığın sürece seni hep geçmişinle (ki geçmişinde hiç bir şey yok) yargılayacak hödükler girecek hayatına. Sayfalardır sana anlatıyoruz sen hala aynı şekilde düşünmekten vazgeçmiyorsun. Bu konuda kendini geliştirmeyi, hayat görüşünü değiştirmeyi düşünmüyor musun?