Kızlar ilk defa böyle bir hata yaptım kendimi kötü hissediyorum yardım eder misiniz?

Sizce?

• Git konus

OY: 5 5,3%
  • Boşver takma üstüne düşme

OY: 92 96,8%

• Ankete Katılan
    95
senin gibi çokk takıntılı bi arkadaşım vardı aklıma o geldi konuyu okuyunca.
ne var bunda bu kadar byütülecek biran sarıldın geçti gitti

Sizin Eşiniz bir başka adama sarıldıgınızı duysa ne derdi? Örneğin çalıştığınız iş yerinde bir adam size yardım etti ve bir an sevinçle sarıldınız adama. Bildiğin sarıldınız yani. Eşiniz buna anlayış gösterir mi?

Sizin Eşiniz bir başka adama sarıldıgınızı duysa ne derdi? Örneğin çalıştığınız iş yerinde bir adam size yardım etti ve bir an sevinçle sarıldınız adama. Bildiğin sarıldınız yani. Eşiniz buna anlayış gösterir mi?

biraz atlıyorum ama...

evlenmeden önce kime sarıldığıma karışamaz. sen de bu zihniyette olursan çok rahat edersin. bu kadar korkuyorsan bir erkeğe sarılmaktan ilerde kocama ne derim değil Allah'a ne derim diye düşün. inan o zaman benim de sana minnetim sonsuz olur. ama şu an saçmalıkta nirvanasın :oha::oha:

Aha hahaha ne Ünv. de mi olmuş olay...kanka liseli sandim yaa ...o ne:)))

Son söz: yüzüne karsi git diyorsun ama senin onda gönlün var gibi gibi.. mu hahaha:KK70:

Sizde onda gönlün var gibi gibi vs dediğinize göre kim bilir o ne düşünmüştür. Demekki endişelerümde de haksız değilmişim. Onda gönlüm yok olamaz da. Ben kimde gönlüm olduğunu biliyorum!!!

Yemek ısmarlamayı ben de düşünüyorum :) ama çok utandım ne bileyim. Elin oğluna sarıldım ayyy.. Başka yerlere çekip adımı kötüye çıkarmasından korktum. İnsanlar zaten birbirinin açığını gözlüyor üstüne gitmek için .

o eski sevgilin senin beynini yemiş heralde.

başbaşa yemeğe de çıkma bence sarılma olayını bu kadar dert ediyosan dedidoku olur diye korkuyosan yemekte de dedikodu olur.

istemese sarılmazdı. kendi isteğiyle sarılmamasına ne lafım olabilir? zorla adamı kucakla dediğim anlamını mı çıkardınız buradan? sevinçle sarılmak istemiş. ama bundan pişmanlık duyuyor nedeni ise elalem neder? ben kocam olacak adam duysa bunu nasıl açıklarım. neyse benim için önemli değil isteyip istemediği ama istemiş. ayrıca zihniyet olarak düşünmeyip ne diye düşüneceğiz? herşey düşünce ürünüdür. ben kendi fikrimi söylüyorum. kendini başkalarının kalıbına koymaya çalışna kadın yanlış yoldadır.
Konu hakkındaki yorumunuza birsey demiyorum. Ama biraz genelleme geldi diğer görüşleriniz evet zihniyet meselesi ve bilirsiniz ki zihniyet de düşüncelerle meydana gel
Haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de hastalanmasına ve buna takmasına asla bahane vermedim. Beni suçlamaları beni üzdü. Erkek arkadaşım bir de dedi ki " annem eski sevgilin olduğunu öğrense bana bırak bu kızı der " dedi. "Söyledin mi bunu" dedim. Söylemedim dedi ama bilmiyorum belki de söylemiştir.
Niye acaba kendi oğulları sütten çıkmış ak kaşık mi? Böyle bir aileden kurtulmussunuz mutlu olun..

Konu hakkındaki yorumunuza birsey demiyorum. Ama biraz genelleme geldi diğer görüşleriniz evet zihniyet meselesi ve bilirsiniz ki zihniyet de düşüncelerle meydana gel

Niye acaba kendi oğulları sütten çıkmış ak kaşık mi? Böyle bir aileden kurtulmussunuz mutlu olun..

Mantığım boşver diyor o iyi biri değil diyor ama kalbimde hala seviyor ve onunla güldüğümüz günleri özlüyorum.

D dmr1 siz 27sayfa boyunca hep böyle kendinizi mi savundunuz?
yani yaptığınız istemsizce birşey.. düşünmeyin geçin.. neden bu kadar büyütüyorsunuz.
eski arkadaşım falan filan salla. başkasının değerleri için değil, kendi değerleriniz için yaşayın..
yoksa çok üzerler sizi.

Sizde onda gönlün var gibi gibi vs dediğinize göre kim bilir o ne düşünmüştür. Demekki endişelerümde de haksız değilmişim. Onda gönlüm yok olamaz da. Ben kimde gönlüm olduğunu biliyorum!!!
:D :D
Yemin ediyorum ben şu konuyu 2 dakikalığına bile kafaya takmazdım. Ya ben çok rahatım ya siz aşırı çekiniksiniz.
Bugünlerinizi çok ararsınız, elin herifi için kendinizi hayata kapattığınız için üzülürsünüz demedi demeyin.
Yok neymiş duyarsa kızarmış, kızsın yani. Çok da umrunuzda olmamalı. Mükemmel bir ilişki olsaydı bitmezdi herhalde.

Diğer sorumluluklarımın da farkındayım. Okulu elbet bitiririm. Ama hakkımda çıkan iğrenç dedikoduları asla silemem ve hep hayatıma mani olur.
Örneğin; evlensem eşim öğrense hoş olur mu. Kendimi anlatmama bile izin vermez. Bizim toplum böyle değil mi? Sen kızsın , rahat kız bu evlenilmez modunda bakmıyor mu erkekler bu olaylara. Yok mu çevremizde hiç böyle anlamadım. Bana bu kadar tepki veriyorsunuz. Halbuki türkiyenin %90 ı nu zihniyette.

Eşim olacak adam beni gerçekten tanıdıysa bana güvenir, başkasının lafıyla hareket etmez. Ha ederse kapı orada. Siz böyle düşünürseniz o %90 aşağı inmez. Geniş bir insan değilim ama bu hareketin çok masumca olduğu ortada, siz bu kadar büyütürseniz insanlar da bunu size karşı kullanır tabi. Allah seni, sen de kendini biliyorsan tamam, sana güvenen senin yanında kalsın zaten.

Çocuğun sayesinde okulda kalmaktan kurtulmuşsun bide çocuğumu sildin sosyal hesaplarından ne kadar kötü örnek bi arkadaş :kusmuk:

:KK70: :KK70:
Yemin ediyorum ben şu konuyu 2 dakikalığına bile kafaya takmazdım. Ya ben çok rahatım ya siz aşırı çekiniksiniz.
Bugünlerinizi çok ararsınız, elin herifi için kendinizi hayata kapattığınız için üzülürsünüz demedi demeyin.
Yok neymiş duyarsa kızarmış, kızsın yani. Çok da umrunuzda olmamalı. Mükemmel bir ilişki olsaydı bitmezdi herhalde.

Rahat kızlarla evlenilmiyormuş haberin olsun. Ülkenin %90'ı da böyle düşünüyormuş konu sahibinin dediğine göre. Ayağını denk al yoksa evde kalırsın haberin olsun :KK14:

sarıldığın için değil ama sarıldıktan sonra sosyal medya hesaplarından sildiğin için baya alay konusu olmuşsundur bence :KK53: senin yerinde olsam bidaha çocuğun yüzüne bakamazdım bu yaptığımın üstüne :KK70:

Sorununun büyüğü nu cozmussun takildigin seye bak boşver üstünde durma gayet doğal bir tepki

Rahat kızlarla evlenilmiyormuş haberin olsun. Ülkenin %90'ı da böyle düşünüyormuş konu sahibinin dediğine göre. Ayağını denk al yoksa evde kalırsın haberin olsun :KK14:
Öyle mi oluyormuş?:işsiz: Ne yapalım evleneceğim diye rahatımdan ödün veremem, kimse kusura kalmasın.

Sen de evde kalırsın o zaman. Bu rahatlığın evleneceğin adamın kulağına giderse evinin kadını yapmaz seni. :işsiz:
:) Geçen sınıftan bir arkadaşla soru çözüyorduk, çözdük sevindik bir anda. Hadi moruk dedik, bir kıkırdadık sonra da yumrukları tokuşturduk. Arada naber baba der, bir silkelerim çocuğu :D Valla aklımdan hiç yanlış anlıyor mudur diye de geçmedi, onun da geçmez herhalde. Neticede sınıf arkadaşıyız, ders çalışıyoruz, bilgi paylaşımı var. Yapamadığımı sorarım, o da sorar. Ne var yani, sarılsak da bir şey olmaz.

Back
X