biz
rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olurArtı bu ay rahim filmi çekildim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olurArtı bu ay rahim filmi çekildim![]()
inşallah bizde ilk defa bu ay başladık bakalım hayırlısıben de haziranda femara kullandım. çatlatma iğnesi olmadım. şuan gebelik yok. 10 temmuzda tekrar kontrole gidicem. bu sefer iğne de isticem. yaklaşık 1yıldır kendimiz deniyoruz olmadı. ilk defa haziranda ilaç başladık. bakalım inşaallah bu ay olur.
benimde 25 temmuz bakalımHaftaya kontrolüm var benimde bat temmuz sonuna
Devleti bilmiyorum canımbiz devlet hastanesinde deneyecektik o şekilde de pahalı mı acaba ?
hayırlısı bakalımDevleti bilmiyorum canım
ayy amin inşallah bu son tedaviniz olur temmuz sonunda güzel haberlerinizi almış oluruz
Evet inşallahbiz
rahim filminden sonra ki 3 ay altın aylar diye geçiyor inşallah olur
Merhaba bende bugün Ankara Etlik şehir hastanesinde aşılama oldum 3 kez aşılama işlemi ücretsiz olarak yapılıyorbiz devlet hastanesinde deneyecektik o şekilde de pahalı mı acaba ?
hiç bir ücret ödemediniz miMerhaba bende bugün Ankara Etlik şehir hastanesinde aşılama oldum 3 kez aşılama işlemi ücretsiz olarak yapılıyor
inşallah bu ay güzel haber alırız adet tarihiniz nedirBende bu ay Klomen'e başladım nasip artk bakalım
Aminn inşallahinşallah bu ay güzel haber alırız adet tarihiniz nedir
Hayır sadece iğne ve ilaca eczanede ücret ödedim onun dışında ki bütün işlemler ücretsizdi 3 hak veriyormus devlet ondan sonrasında ücretli oluyormuş bulunduğunuz şehirde ki şehir hastanesinin infertilite bölümüne gitmeniz yeterli oluyor.hiç bir ücret ödemediniz mi
Tamamdır çok teşekkür ederimHayır sadece iğne ve ilaca eczanede ücret ödedim onun dışında ki bütün işlemler ücretsizdi 3 hak veriyormus devlet ondan sonrasında ücretli oluyormuş bulunduğunuz şehirde ki şehir hastanesinin infertilite bölümüne gitmeniz yeterli oluyor.
Ben iğnemi bulamadım bu ay içtiğim ilaç çöp olduİlaçlar işe yaradı mı kızlar?
Son durumunuz nedir?
Ben iğnemi bulamadım bu ay içtiğim ilaç çöp oldu
Sordum sadece bunu kullanmalısın dediler doğal yolu denemedim vallaİnşallah tez vakitte bulursun canım
Ovitrelle’e muadil olarak Pregnyl arayabilirsin
Doktorum önermişti
Havuç yemek ve soğan kürü yapmak da çatlamayı sağlıyor
Çatlama için doğal yolları denedin mi