Kızlar 5 haftalık gebeyim ilk ultrason muayenemde doktorum sadece toksoplazma cmv ve rubella istedi. Demir eksikliğim falan da bir süredir ilaç kullanıyorum ve demirim sıfıra yakın o kadar düşük bunları da söylememe rağmen demir falan bakmadı tsh falan da bakılmadı tuhafıma gitti. Sizde ilk muayenede neler istenmişti
Kızlar 5 haftalık gebeyim ilk ultrason muayenemde doktorum sadece toksoplazma cmv ve rubella istedi. Demir eksikliğim falan da bir süredir ilaç kullanıyorum ve demirim sıfıra yakın o kadar düşük bunları da söylememe rağmen demir falan bakmadı tsh falan da bakılmadı tuhafıma gitti. Sizde ilk muayenede neler istenmişti
asmde hepsine bakılmıştı 4 haftalık gebelikte. doktora 1 hafta sonra gittim, tekrar aynı testleri yapmaya gerek yok diyip sadece toxoplasma falan baktı. ama her ay kontrollerimde kan değerlerine, tsh vs bakıldı
Hemogram indirekt coombs idrar kültürü hemoglobin glukoz ast alt üre kreatinin tsh b12 potasyum sodyum vs herşeye bakılmıştı aynı testlerin bi kısmını 25. Hafta gibi tekrarlamışlardı