Kızlar ilk gebelik kontrolünde doktorunuz hangi tahlilleri istemişti

leylgull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
67
21
3
26
Kızlar 5 haftalık gebeyim ilk ultrason muayenemde doktorum sadece toksoplazma cmv ve rubella istedi. Demir eksikliğim falan da bir süredir ilaç kullanıyorum ve demirim sıfıra yakın o kadar düşük bunları da söylememe rağmen demir falan bakmadı tsh falan da bakılmadı tuhafıma gitti. Sizde ilk muayenede neler istenmişti

Benim bakıldı ya. Özellikle tsh. Hatta gebelikte tiroid ilacı kullanmak zorunda kaldım. İlk muayenede ortaya çıktı ve hemen ilaca başladım

Kızlar 5 haftalık gebeyim ilk ultrason muayenemde doktorum sadece toksoplazma cmv ve rubella istedi. Demir eksikliğim falan da bir süredir ilaç kullanıyorum ve demirim sıfıra yakın o kadar düşük bunları da söylememe rağmen demir falan bakmadı tsh falan da bakılmadı tuhafıma gitti. Sizde ilk muayenede neler istenmişti
Benim tam kan ve idrar istemişti

asmde hepsine bakılmıştı 4 haftalık gebelikte. doktora 1 hafta sonra gittim, tekrar aynı testleri yapmaya gerek yok diyip sadece toxoplasma falan baktı. ama her ay kontrollerimde kan değerlerine, tsh vs bakıldı

hatta 25.haftamda tekrar toxoplasma ve bulaşıcı hastalık testleri istedi yine

Hemogram indirekt coombs idrar kültürü hemoglobin glukoz ast alt üre kreatinin tsh b12 potasyum sodyum vs herşeye bakılmıştı aynı testlerin bi kısmını 25. Hafta gibi tekrarlamışlardı

Back
X