• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar imza kampanyası nasıl başlatılır ?

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Kızlar devlet yurdunda kalıyorum ve tüm öğrencilerin fişleri kısıtlandı. Bugünden itibaren fişimizle sadece su ve ekmek alabiliyoruz yemeklere para ödüyoruz. Bunun için bi imza kampanyası başlatılabilir mi ? Nasıl oluyor bu işler ?

Sanal bir imza kampanyası başlatmak istiyorsan bununla ilgili siteler var , kampanyanı başlatıp sonra linki mail yolu ile yayabilirsin .

Elden bir imza kampanyasında ilgili konu ile ilgili bir dilekçe yazıp , altına da isim ve imza ile katılanlardan imza topluyorsun ve sonra ilgili birime iletiyorsun .

Sanal bir imza kampanyası başlatmak istiyorsan bununla ilgili siteler var , kampanyanı başlatıp sonra linki mail yolu ile yayabilirsin .

Elden bir imza kampanyasında ilgili konu ile ilgili bir dilekçe yazıp , altına da isim ve imza ile katılanlardan imza topluyorsun ve sonra ilgili birime iletiyorsun .

Çok teşekkür ederim cevabınız için elden imza kampanyası başlatmak istiyorum. Dilekçeyle yapmam gerekiyor sanırım. Uygulayacağım.

Dilekçe örneği oluşturun, altına

ek1: bir adet imza listesi yazın (kaç sayfaysa adedi artırın ona göre.) dilekçenin ön sayfasına kimsenin adını yazmayın sadece sağ alta tarih yazın. sol alta adres yerine geçecek konum.

Kızlar devlet yurdunda kalıyorum ve tüm öğrencilerin fişleri kısıtlandı. Bugünden itibaren fişimizle sadece su ve ekmek alabiliyoruz yemeklere para ödüyoruz. Bunun için bi imza kampanyası başlatılabilir mi ? Nasıl oluyor bu işler ?
Çok şaşırdım ya nasıl olur böyle bir şey?
Peki bu ne diye sorduğunuz zaman bir açıklama yapılmıyor mu? Ben de devlet yurdunda kalıyorum çok anormal geldi bu durum

Back
X