Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

çidemcim kiminde mide bulantısı hiçte olmayabiliyo...benim bulantılarım ilk hamileliğimde 6. haftadan sonra başlamıştı..ve sabahları özellikle aşırı bir kıyılma oluyordu..ne yesem bastırmıyordu midemi..şimdi ise daha sonucumu öğrenmeden başlamış ama ben neden olduğunu anlamamıştım..

arada benimde kasığıma batma şeklinde hafif ağrı girebiliyo..ilkinde hiç olmamıştı..birde beni bu hamilelikte yanıltan göğüsler..ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum bile..bundaysa hiç bir dolgunlaşma bile olmadı daha..o yüzden hamile olabileceğim aklıma bile gelmemişti...

çok teşekkür ederim içimi ferahlattın beta hcg çok iyi ama çok belirgin özelliği yok arada bulantı kasık batması göğüslerimde aynı senin anlattığın gibi biraz evham yapıyorum korkuyorum herhalde 7.5 yıl oldu doktorumda anladı çok tedirgin olduğumu kese ve kalp atışını duysam içim daha rahat olacak annem sen eline almadıkça inanmıyacaksın herhalde diyo uyuyorsun işte en belirgin özelliğini yapıyo sana diyo

ALLAHIMyardımcımız olsun olmayanlarada versin olanlarında sağ salim eline almayı nasip etsin justing76 senin kaç aylık

çiğdemcim o tedirginlikler hep var cnm...benimde bu sabah niye kıyılmam olmadı diye içime yine kurt düşmüştü..az önce yine başladı nasıl sevindim anlatamam..iyi paranoya olduk..benim bu gün tam 6 haftalık oldu..bu endişelerimde 9 ay boyuncada devam edicek sanırım..

Ayyy ayy justıng cım daha bır hafta once neler konusurken bak mevlam nasıl konuları degıstıroyr canım.arasıra topıge gırıyorum ama sunu merak ettımkalp atısını dınledınmı canım onu yakalayamadım.bır dıger sorum kocanda sperm dusuklugu ve hareket sorunu var dıyon cevap verebılırsen sperm sayısı kactı sonra ne tedavı gordu kaca cıktı hanı acaba mevlam bızede nasıp edermı bende bır problem yok ama sperm cok dusuk bızde suan cınko vıtamın ve nac dıye bır ılac yıyor canım ve ayrıyetten kecı boynzuna devam edıyorm.bana bılgı verımsın ayyy senın adına cok sevınıyorum yaa canım

güllücan saol cnm..benim eşimin ilk spermogramında 4 milyondu ve hareketli 0 dı..sonra havuçsuyu evicap kullandı..11 milyon oldu..aşılamaya karar verilmişti..aşılamada ise 37 milyon oldu...ama hareketli sadece %2 idi..en son gittiğim dr um tekrar istemişti spermogram..42 milyon ve hareketlileri hepsi normal değerlerde çıktı cnm..çok özel bişi yapmadık..çok arada havuç suyu içiyordu..benim zorumla arada keçiboynuzu pekmezi yiyiyordu..çamaşır kesinlikle bol olucak..hamam saunadan çok sıcak banyodan sakındı..bence en büyük düşman yine stres..çünkü eşimin düşük olduğu zamanlarda çok stresli dönemleriydi...hayırlısı olsun cnm valla...benim doğaldan hiç ümidim yoktu..üstelik benimde problemlerim vardı..yumurta rezervimde azalma..rahimim kalp şeklindeydi..çikolata kistim vardı..laparoskopi bile olmuştum..olur cnm olur merak etme..hiç bir zaman ümidini kesme...şu meryem suresinide okuyun ..41 gün..muhakkak..ben okudum bakın oldu...sizde okuyun...

güllücan saol cnm..benim eşimin ilk spermogramında 4 milyondu ve hareketli 0 dı..sonra havuçsuyu evicap kullandı..11 milyon oldu..aşılamaya karar verilmişti..aşılamada ise 37 milyon oldu...ama hareketli sadece %2 idi..en son gittiğim dr um tekrar istemişti spermogram..42 milyon ve hareketlileri hepsi normal değerlerde çıktı cnm..çok özel bişi yapmadık..çok arada havuç suyu içiyordu..benim zorumla arada keçiboynuzu pekmezi yiyiyordu..çamaşır kesinlikle bol olucak..hamam saunadan çok sıcak banyodan sakındı..bence en büyük düşman yine stres..çünkü eşimin düşük olduğu zamanlarda çok stresli dönemleriydi...hayırlısı olsun cnm valla...benim doğaldan hiç ümidim yoktu..üstelik benimde problemlerim vardı..yumurta rezervimde azalma..rahimim kalp şeklindeydi..çikolata kistim vardı..laparoskopi bile olmuştum..olur cnm olur merak etme..hiç bir zaman ümidini kesme...şu meryem suresinide okuyun ..41 gün..muhakkak..ben okudum bakın oldu...sizde okuyun...

canım tam bir umut abidesisin seni tekrar tekra tebrik ediyorum kendimi acaba hamilemiyim diye düşünürken buluyorum ki son aldığım negatif sonucunda heralde bir daha aasla kendiliğimden hamile kalırmıyım diye adet günü beklemem diye düşünüyordum sen de 9 ay boyunca kendini strese sokma bukadar mucize bebek mutlaka doğar yoksa bukadar imkansızı aşamazdı :ecrin_bebek:

bu arada eşimde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladı bu sayıyı arttırdı ama hareketi arrttırmadı hareket içinde 1 ay havuç suyu uyguladı şimdi gene keçiboynuzuna döndü bende soğan kürü uyguluyorum yani bir şap sürmediğimz kaldı

justing ben bizimkilere mucize diyordum tüp bebekle hamile kaldığımız için ama gördüm ki asıl seninki öyleymiş :)).çok sevindim,Allah kucağınad almayı nasip etsin ınşallah.AMıN.

canım tam bir umut abidesisin seni tekrar tekra tebrik ediyorum kendimi acaba hamilemiyim diye düşünürken buluyorum ki son aldığım negatif sonucunda heralde bir daha aasla kendiliğimden hamile kalırmıyım diye adet günü beklemem diye düşünüyordum sen de 9 ay boyunca kendini strese sokma bukadar mucize bebek mutlaka doğar yoksa bukadar imkansızı aşamazdı :ecrin_bebek:

canım benim seni tebrik edeceğim günlerde çok yakın inan bana..içime doğuyor..seninde mucizen olucak..sadece biliyorum söylemesi kolay ama..kendini biraz rahat bırak cnm..ben bunu çok iyi anladım...

justing ben bizimkilere mucize diyordum tüp bebekle hamile kaldığımız için ama gördüm ki asıl seninki öyleymiş :)).çok sevindim,Allah kucağınad almayı nasip etsin İnşallah.AMİN.

bütün kalınan hamilelikler başlı başına mucize değilmikiii...temennilerin içinde çok saol cnm...

kızlar geçen ay ilk tüp bebek tedavimde negatif sonucumu almıştım...ve bu ayda adetim 10 gün gecikti ama ben bunun tamamen tedaviden dolayı olan bir düzensizlik olduğunu düşünmüştüm...ama dr umu arayıp adetimin geciktiğini söylicektim..oda bana nasılsa tahlil yap dicekti vede bende alıp negatif olduğunu öğreneyim de ona göre ararım diye düşündümm..anneme giderken eczanenin birinden aldım hatta annemde wc de annemin haberi olmadan tahlili yaptım...ilk çizgiyi her zamanki gibi gördüm ama ikinci çizgiye hiç alışık olmadığım için görünce inanamadım..çığlık atıp annemi öyle bir çağarmışımki annem nasıl geldi yanıma kadın cağız..wc de böcek falan var sanmış...kızlar doğal yolla hamile kaldım inanamıyorum.. dr um kandanda baktır değerin 1500 ü geçmişse hemen gel keseyi görürüz dedi..ama benim 24000 olmuş..yarın dr uma gidicez ve bebeğimi inşallah görücem...bu sabah hayattan bu kadar bezgin olarak uyanmışken şuan o kadar mutluyumkiii...Kimse ümidini kaybetmesin...Allaha dua edin ...o zamanı gelince veriyor elbet...Allah herkese nasip etsin....hepiniz için çok dua zaten ediyordum etmeyede devam edicem...

Sizinkine benzer bir durumu ben şimdi yaşıyorum, iki ay önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ama bebek gelişmedi, ben de polikistik over olduğu için şeker düzenleyici ve progesteron kullanarak dondurulmuşlarla ne zaman tekrar denesem diye düşünürken iki gün önce çift çizgiyi gördüm henüz dr a gitmedim, umarım sonuç güzel olur, sizin de öyle tabii.

Sizinkine benzer bir durumu ben şimdi yaşıyorum, iki ay önce tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ama bebek gelişmedi, ben de polikistik over olduğu için şeker düzenleyici ve progesteron kullanarak dondurulmuşlarla ne zaman tekrar denesem diye düşünürken iki gün önce çift çizgiyi gördüm henüz dr a gitmedim, umarım sonuç güzel olur, sizin de öyle tabii.

cnm çok sevindim..bir kandanda baktır..merak etmiyormusun..dr um değerin 1500 ü geçmişse gel herşey net görünür demişti..sende değerine göre dr una git bence...

Merak ediyorum tabi ama şimdi Edirnedeyim ve burada hava çok kötü yerler buzlu arabayı bile dışarı çıkartamıyoruz, hem geçen sefer çok gittim geldim dr'a iki günde bir bir türlü gelişmeyince sinirlerim bozuldu, kalp atışları duyulunca gitmeyi düşünüyorum, geçen sefer kese görünmüştü, ama kesenin görünmesi yetmiyor kalp atışı duyulunca daha garanti. Adetim 8 gün gecikti .

benim 10 gün geçtiğinde gitmiştim görüldü..ama kiminin biraz daha geç görünebiliyormuş..hiç endişe etme cnm..biraz bekle öyle git madem..benim bugün 6+2 günlük...salı bende tekrar kontrole gidicem..daha net görürüz dedi drum...

Benim hesabıma göre 5+4 günlük ama adetlerim çok düzenli değildi yumurtlama daha da geç olmuş olabilir önümüzdeki hafta kan tahlili yaptıracağım iki gün arayla 2,5 senelik tedavim boyunca artık her şeyi öğrendim .Dr' a da 7 haftalık olunca giderim diye düşünüyorum (kendimi tutamayıp önce gitmezsem tabii).

adet tarihime göre hesaplı benimde zaten..bencede 7 haftalık olsun kesin görürsün o zaman...şimdiden hayırlı olsun cnm...

Back
X