Kızlar inanamıyorum!!!!çift çizgiiiiiiiiii!!!!!

canende ve justing ikinizin haberleri de çok güzel 9 ayı sağlıklı sorunsuz geçirirsiniz inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi alırsınız kucağınıza

allahım bize de mucize yaşat yalvarırım hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle tabi

ya justingcim benim 2 aya yakın oldu kürtajım 2. adetimi bugün yarın olurum sonra korunmuycaz artık ama tedavi için mayıs haziran gibi gideriz diyorum belki bu arada bizim mucizemizde gelir olmazsa önce genetik testlerimizi yaptırıp sonra tedaviye başlarız iki kayıp bebeğim var çünkü inşallah o testlerde de bir şey çıkmaz
hepimiz için herşeyin güzel olmasını diliyorum dua ediyorum

hiç belli olmaz cnm yaa..kendiliğinden de gelebilir bebeğin..bende haziranı düşünüyordum ikinci tedavim için..o testleride yaptır bence..için rahat olur..bence kafandan atsan biraz şu duyguları..biliyorum zor ama gerekirse bu siteye bile bir süre girme..burasıda etkiliyo...yada kötü haberleri okuma...

yarın tekrar kontrole gidicem..inşallah bir problem yoktur..bebeğim kaç mm büyüdü bakalıom...benim sabah öğürtülerim hat safhada...ama buna da şükür...

yarın tekrar kontrole gidicem..inşallah bir problem yoktur..bebeğim kaç mm büyüdü bakalıom...benim sabah öğürtülerim hat safhada...ama buna da şükür...

merhaba canım yazını okudum hayırlı uğurlu olsun bebişin bende bu ay tüp bebek yaptırıcam ama adetim bir türlü gelmedi bugün 4. günüm bebeğe işaret hiç bir belirti yok ama neyse inşallah bende senin gibi bu duyguları yaşarımalkisalkisalkis

merhaba canım yazını okudum hayırlı uğurlu olsun bebişin bende bu ay tüp bebek yaptırıcam ama adetim bir türlü gelmedi bugün 4. günüm bebeğe işaret hiç bir belirti yok ama neyse inşallah bende senin gibi bu duyguları yaşarımalkisalkisalkis

çok saol cnm...tedavi için bekleyipte adeti gelmeyip hamile kalanıda çok duydum cnmm..inşallah seninkide öyledirr..

Justingcim canım benim Allah yarın güzel haberlerle yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bak yine bir mucize oldu bulut83 de senin gibi umutsuzken yüzü güldü. bu haberleri gördükçe sevinçten deli oluyor, bende kardeşim için umutlanıyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. (öğürtülerin bile güzel gelir şimdi sana) Kendine çok dikkat et canım Allaha emanet ol...... a.s.

dr una gittinmi cnm..değerin iyi gibi ama...en azından gebelik var o zaman dimi...

Dr'uma henüz gitmedim çarşamba tahlili tekrarlayacağım daha sonra gitmeyi düşünüyorum, o da bana aynı şeyi söyleyecek zaten şu aşamada zaten ultrasonda bir şey göremez git gel stresi yaşamak istemiyorum.

Justingcim canım benim Allah yarın güzel haberlerle yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bak yine bir mucize oldu bulut83 de senin gibi umutsuzken yüzü güldü. bu haberleri gördükçe sevinçten deli oluyor, bende kardeşim için umutlanıyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. (öğürtülerin bile güzel gelir şimdi sana) Kendine çok dikkat et canım Allaha emanet ol...... a.s.

saol cnm yaa..inşallah yarınde bir problem olmaz..bulut a bende çok sevindim..oldumu oluyor işte...

Dr'uma henüz gitmedim çarşamba tahlili tekrarlayacağım daha sonra gitmeyi düşünüyorum, o da bana aynı şeyi söyleyecek zaten şu aşamada zaten ultrasonda bir şey göremez git gel stresi yaşamak istemiyorum.

merak etme cnm..herşey çok güzel olucak....

kızlar az önce dr dan geldim..bebeğimin kalp atışları hala var..bu sefer o muhteşem sesi dinledimde...herşey gayet iyi dedi dr um..benim rahimimin yapısı düşme olasılığı getiriyordu ama oda yok dedi..düşük riskim yokmuşş yani...bir daha 3 hafta sonra çağardı..içim baya rahatladı şimdi...

bende dün gittim bir tane tutmuş ama yeri çok iyi dedi 5 şubatta kalp atışı için gideceğiz 7 haftalıkken duyulur dimi

Back
X