Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın tekrar kontrole gidicem..inşallah bir problem yoktur..bebeğim kaç mm büyüdü bakalıom...benim sabah öğürtülerim hat safhada...ama buna da şükür...
Bu gün tahlil yaptırdım bhcg değerim 918 çıktı senin kaç çıkmıştı iki gün sonra tekrar gideceğim tahlile
merhaba canım yazını okudum hayırlı uğurlu olsun bebişin bende bu ay tüp bebek yaptırıcam ama adetim bir türlü gelmedi bugün 4. günüm bebeğe işaret hiç bir belirti yok ama neyse inşallah bende senin gibi bu duyguları yaşarımalkisalkisalkis
Bu gün tahlil yaptırdım bhcg değerim 918 çıktı senin kaç çıkmıştı iki gün sonra tekrar gideceğim tahlile
yarın tekrar kontrole gidicem..inşallah bir problem yoktur..bebeğim kaç mm büyüdü bakalıom...benim sabah öğürtülerim hat safhada...ama buna da şükür...
dr una gittinmi cnm..değerin iyi gibi ama...en azından gebelik var o zaman dimi...
Justingcim canım benim Allah yarın güzel haberlerle yüzünü güldürsün inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bak yine bir mucize oldu bulut83 de senin gibi umutsuzken yüzü güldü. bu haberleri gördükçe sevinçten deli oluyor, bende kardeşim için umutlanıyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah. (öğürtülerin bile güzel gelir şimdi sana) Kendine çok dikkat et canım Allaha emanet ol...... a.s.
Dr'uma henüz gitmedim çarşamba tahlili tekrarlayacağım daha sonra gitmeyi düşünüyorum, o da bana aynı şeyi söyleyecek zaten şu aşamada zaten ultrasonda bir şey göremez git gel stresi yaşamak istemiyorum.