- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Evet düzenli hep 27 28 29 aslında şaşırmaz olursa da bir gün erken bir gün geç 15. Gün gördümAslında sen zayifsin canım kilodan olamazsın adetlerin düzenli mi peki
Sende 23 ü akşam görmüşsün değerlendirdin mi bugünü de muhakkak değerlendirBenim testlerime de bakar mısınız
Bence bir gebenin günlüğü daha hassasPeki sence hangi marka iyi canım ve sen yumurtlamayı kaçıncı gün gördün canım
23 olmuş canimBenim testlerime de bakar mısınız
Bence bir gebenin günlüğü daha hassastPeki sence hangi marka iyi canım ve sen yumurtlamayı kaçıncı gün gördün canım
Kilodan mı hamile kalmıyorum diyorsun yani zayıf olduğum içinAslında sen zayifsin canım kilodan olamazsın adetlerin düzenli mi peki
23 ve 24pik olmuş canım iki günü değerlendirdin miBenim testlerime de bakar mısınız
Yok canım alakali olduğunu düşünmüyorum çevremde o kilodan hamile kalan çok hatta çok kilolu olupta hamile kalanlarda var kilodan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum nasip ya canımBence bir gebenin günlüğü daha hassast
Kilodan mı hamile kalmıyorum diyorsun yani zayıf olduğum için
23 değerlendirdim 22 değerlendirmedim bugün de yumurta belki canlıdır hala ama 22 değerlendirmedim ya o kadar erken çatlayacağını düşünmedimSende 23 ü akşam görmüşsün değerlendirdin mi bugünü de muhakkak değerlendir
23 değerlendirdim ama 24 hala şu ana kadar değerlendirmiş değilim23 ve 24pik olmuş canım iki günü değerlendirdin mi
Yok yok geç değil bugün çok önemli çatlama bugün olmuş önemli olan dünle bugün bugünü es geçmeyin23 değerlendirdim ama 24 hala şu ana kadar değerlendirmiş değilimgeç olmuş mudur acaba
Yok canım geç olmadı daha gece uzun değerlendir canım23 değerlendirdim ama 24 hala şu ana kadar değerlendirmiş değilimgeç olmuş mudur acaba
Çok teşekkürler canım öyle yapayım bakalım ne olacak:)Yok canım geç olmadı daha gece uzun değerlendir canım
Evet adetin 9 günü çatlayınca bende emin olamadım pik mi diye erken çatlamışYok yok geç değil bugün çok önemli çatlama bugün olmuş önemli olan dünle bugün bugünü es geçmeyin
Ben aralık ayında gebe kaldım ama kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum düzenli adet görüyorum hiç bi sorun yok ama olmuyor biraz kısmet sanırım bide stres etkiliyor diyolar ama insanın elinde değil ki otomatik stres oluyoruzBana da PCO tanısı koyuldu düzenli regli oluyorum her ay ovulasyon testinde pik görüyorum 1 senedir deniyoruz olmuyor bende 45 kiloyum
Olunuyor stres ya çevrende görünce insan istiyorBen aralık ayında gebe kaldım ama kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum düzenli adet görüyorum hiç bi sorun yok ama olmuyor biraz kısmet sanırım bide stres etkiliyor diyolar ama insanın elinde değil ki otomatik stres oluyoruz
Ben normalde hemşireyim her gün kendime bir tanı koyuyorum acaba bu yüzden mi acaba şundan mı psikolojim bozuldu artıkBen aralık ayında gebe kaldım ama kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum düzenli adet görüyorum hiç bi sorun yok ama olmuyor biraz kısmet sanırım bide stres etkiliyor diyolar ama insanın elinde değil ki otomatik stres oluyoruz
Üstüne gittikçe de hiç olmuyor ama insan her ay ayrı bi ümitle bekliyor olmayınca hayal kırıklığı sil baştan aynı stres çoğalarak devam ediyor ne yazık kiBen normalde hemşireyim her gün kendime bir tanı koyuyorum acaba bu yüzden mi acaba şundan mı psikolojim bozuldu artık
Aynen öyle her regl bir hayal kırıklığı oluyorÜstüne gittikçe de hiç olmuyor ama insan her ay ayrı bi ümitle bekliyor olmayınca hayal kırıklığı sil baştan aynı stres çoğalarak devam ediyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?