Kızlar innova ovulasyon testi hakkında soru sormak istiyorum ama

Bence de nasip ya etrafımda pcos olan arkadaşlarım var hatta bir tanesi 6 aya bir regl görüyordu doktor ona hamile kalman çok zor demişti 2 aya hamile kaldı bana da polikistiğin hamileliğe engel değil dedi sonra gittim hormon baktırdım normal dedi çocuk olmaması için bi neden yok dedi 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor

Bana da PCO tanısı koyuldu düzenli regli oluyorum her ay ovulasyon testinde pik görüyorum 1 senedir deniyoruz olmuyor bende 45 kiloyum
Ben aralık ayında gebe kaldım ama kısmi mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum düzenli adet görüyorum hiç bi sorun yok ama olmuyor biraz kısmet sanırım bide stres etkiliyor diyolar ama insanın elinde değil ki otomatik stres oluyoruz

Ben normalde hemşireyim her gün kendime bir tanı koyuyorum acaba bu yüzden mi acaba şundan mı psikolojim bozuldu artık

Ben normalde hemşireyim her gün kendime bir tanı koyuyorum acaba bu yüzden mi acaba şundan mı psikolojim bozuldu artık
Üstüne gittikçe de hiç olmuyor ama insan her ay ayrı bi ümitle bekliyor olmayınca hayal kırıklığı sil baştan aynı stres çoğalarak devam ediyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…