- 9 Aralık 2024
- 761
- 237
- 18
- 35
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Hadi inşallah görürsün bitmeden hayırlı haberler alalım bu ay inşallah yaVar canım geçen ay 38 günde adet oldum isallah öyle olur canım çok teşekkürler yapacagim zaten canim bitene kadar 30 almıştım şuan 10 tane kaldı ovulasyon testim umarım bitmeden görürüm ya yumurtlamayi
İsallah ya canım sende güzel haberler alırsin ne zaman adet günün peki canımHadi inşallah görürsün bitmeden hayırlı haberler alalım bu ay inşallah ya
6 ağustos bat bakalım senin ne zaman canımİsallah ya canım sende güzel haberler alırsin ne zaman adet günün peki canım
Benimde canım 2 Ağustos bide canım bugünde yaptım böyle çıktı sanki koyulaşmiş gibi koyulaşıyor yavaş yavaş6 ağustos bat bakalım senin ne zaman canım
Benim de sizinle aynı zamanlar diyebilirim 2 gün var aramızda ama elinizde ki test gibi silik değil koyu da değilBenimde canım 2 Ağustos bide canım bugünde yaptım böyle çıktı sanki koyulaşmiş gibi koyulaşıyor yavaş yavaş
Evet koyulaşmaya başlamış bence üç dört güne pik görürsün inşallahBenimde canım 2 Ağustos bide canım bugünde yaptım böyle çıktı sanki koyulaşmiş gibi koyulaşıyor yavaş yavaş
Öylemi sizinde mi adetiniz düzensiz yoksa düzenli mi benim tahmini adet günüm ama bazen bir hafta geciktiği oluyorBenim de sizinle aynı zamanlar diyebilirim 2 gün var aramızda ama elinizde ki test gibi silik değil koyu da değil
Çok teşekkürler canım isallah ya senin de mi öyle oldu canım hemen mi oldu koyulaşma yoksa hafif hafif koyulaşıp sonrami yumurtlamayı gördünEvet koyulaşmaya başlamış bence üç dört güne pik görürsün inşallah
Düzenli ama bu ay düzensiz oldu. Dört gün önce geldi ve iki gün sürdü doktor normal dediÖylemi sizinde mi adetiniz düzensiz yoksa düzenli mi benim tahmini adet günüm ama bazen bir hafta geciktiği oluyor
Bende yaptım ve benim ki yavaş yavaş koyulaştıÇok teşekkürler canım isallah ya senin de mi öyle oldu canım hemen mi oldu koyulaşma yoksa hafif hafif koyulaşıp sonrami yumurtlamayı gördün
Testlerini atabilir misin canım bide kaç gün sonra tam yumurtlamayi gördün canım o zaman değerlendirdin sanırsamBende yaptım ve benim ki yavaş yavaş koyulaştı
Himm anladım canım hayırlısı olsun o zaman adetlerin düzenli yumurtlamayi kaçıncı gün gördün peki ve yavaş yavaş koyulastiktan sonra ne zaman pik oldu canımDüzenli ama bu ay düzensiz oldu. Dört gün önce geldi ve iki gün sürdü doktor normal dedi
Himm anladım canım hayırlısı olsun o zaman adetlerin düzenli yumurtlamayi kaçıncı gün gördün peki ve yavaş yavaş koyulastiktan sonra ne zaman pik oldu canım
Evet canım seninki olmuş isallah tutar ya sıkıntın yoksa eğer bende tutar gibi canım hayırlı haberlerini alırız inşallah evet benimki gibi yavaş yavaş koyulaşıp olmuşBenim böyle oldu ama aynı gün hem akşam hem gece yaptım
Tabi ki veririmEvet canım seninki olmuş gibi değerlendirme yaptıysan isallah tutar ya banada haber verir misin eğer hamilelik olursa
Sizin de hâlâ ikinci çizgi pembe miEvet canım seninki olmuş isallah tutar ya sıkıntın yoksa eğer bende tutar gibi canım hayırlı haberlerini alırız inşallah evet benimki gibi yavaş yavaş koyulaşıp olmuş
Evet ya canım halen aynı normalde bugün 25 gün oldu adetlerim düzensiz acaba ondan mı anlayamadımSizin de hâlâ ikinci çizgi pembe mi
Çok teşekkürler güzel haberlerini alırız inşallah yaTabi ki veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?