Kızlar innova ovulasyon testi hakkında soru sormak istiyorum ama

beyaz kanatli melek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2019
883
254
103
Kızlar merhabalar ya geçen ay adetim 38 günde oldu bu ayda ovulasyon testi yapıp deneyeyim dedim adetim bittikten sonra başladım hep silik çıkıyor birde bazen saatleri uymuyor aynı saatte yapamıyorum müsait olamadıgim için onun için olabilir mi bu konuda fikrinize çok ihtiyacım var

Merhaba bende üç aydır ovulasyon testi deniyorum o çizgi hep silik çıkıyor zaten önemli olan o silik çizginin c çizgisiyle aynı renkte yada daha koyu olması t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu çıkarsa yumurtlama oluyor

Sürekli silik çıkar onun olayı o zaten :) ikisi aynı koyulukta olunca o günü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor sen ona dikkat edeceksin. Saatler arasında da çok fark olmadığı sürece sorun yok

Sürekli silik çıkar onun olayı o zaten :) ikisi aynı koyulukta olunca o günü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor sen ona dikkat edeceksin. Saatler arasında da çok fark olmadığı sürece sorun yok
İşte canım elimden geldiğince saat 11 ve 3 arası yapmaya çalışıyorum ya işte bugün 22 gün oldu halen silik acaba sıkıntı mı var canım bende onu anlayamadım

Üç aydır hiç mi koyuluk görmedin canım peki adetin kaç günde oluyor

Gördüm hatta bundan daha koyu gördüm ama silikleşme bu kadar çabuk ve belirgin değildi onları da değerlendirmiştik ama olmadı maalesef pcos var ama düzenli 29 günde bir adet oluyorum
Canım düzenli adette pcos olmuyor diye biliyorum mesela benimde geçen ay 38 günde adet olmuştum o yüzden yumurtlamayi bilmiyorum

Canım düzenli adette pcos olmuyor diye biliyorum mesela benimde geçen ay 38 günde adet olmuştum o yüzden yumurtlamayi bilmiyorum
Ben de anlayamadım bir türlü düzenli adet görüyorum kıllanma vs yok ama pcos tanısı koydu doktor düzenli adet görme sebebin de çok zayıf olman dedi 6 aydır deniyoruz olmadı bakalım nasipçok teşekkür ederim yorumunuz için

İsallah olur ya Allah isteyen herkese versin şuan gene yaptım silik çizgi çıktı anlayamadım bugün 23 gün oldu

Pcos flan var mı sizde kiminin adete bir hafta kala oluyormuş yumurtlama belki öyledir yapmaya devam edin bence
Var canım geçen ay 38 günde adet oldum isallah öyle olur canım çok teşekkürler yapacagim zaten canim bitene kadar 30 almıştım şuan 10 tane kaldı ovulasyon testim umarım bitmeden görürüm ya yumurtlamayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…