- 16 Şubat 2019
- 883
- 254
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Merhaba bende üç aydır ovulasyon testi deniyorum o çizgi hep silik çıkıyor zaten önemli olan o silik çizginin c çizgisiyle aynı renkte yada daha koyu olması t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu çıkarsa yumurtlama oluyorKızlar merhabalar ya geçen ay adetim 38 günde oldu bu ayda ovulasyon testi yapıp deneyeyim dedim adetim bittikten sonra başladım hep silik çıkıyor birde bazen saatleri uymuyor aynı saatte yapamıyorum müsait olamadıgim için onun için olabilir mi bu konuda fikrinize çok ihtiyacım var
Rica etsem benim testlerimi de yorumlar mısınıziki çizgide aynı koyuluga ulaşınca değerlendireceksiniz o günleri
19 pik yumurtlama ve çatlama olmuş değerlendirdin mi ? Bugünü de değerlendirRica etsem benim testlerimi de yorumlar mısınız
Sürekli silik çıkar onun olayı o zaten :) ikisi aynı koyulukta olunca o günü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor sen ona dikkat edeceksin. Saatler arasında da çok fark olmadığı sürece sorun yokKızlar merhabalar ya geçen ay adetim 38 günde oldu bu ayda ovulasyon testi yapıp deneyeyim dedim adetim bittikten sonra başladım hep silik çıkıyor birde bazen saatleri uymuyor aynı saatte yapamıyorum müsait olamadıgim için onun için olabilir mi bu konuda fikrinize çok ihtiyacım var
İşte canım elimden geldiğince saat 11 ve 3 arası yapmaya çalışıyorum ya işte bugün 22 gün oldu halen silik acaba sıkıntı mı var canım bende onu anlayamadımSürekli silik çıkar onun olayı o zaten :) ikisi aynı koyulukta olunca o günü ve ertesi günü değerlendirmek gerekiyor sen ona dikkat edeceksin. Saatler arasında da çok fark olmadığı sürece sorun yok
Üç aydır hiç mi koyuluk görmedin canım peki adetin kaç günde oluyorMerhaba bende üç aydır ovulasyon testi deniyorum o çizgi hep silik çıkıyor zaten önemli olan o silik çizginin c çizgisiyle aynı renkte yada daha koyu olması t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu çıkarsa yumurtlama oluyor
Çok teşekkürler isallah ya ama daha olmadı ya bugün 22 gün halen silik çizgi variki çizgide aynı koyuluga ulaşınca değerlendireceksiniz o günleri
Çok çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için19 pik yumurtlama ve çatlama olmuş değerlendirdin mi ? Bugünü de değerlendir
Gördüm hatta bundan daha koyu gördüm ama silikleşme bu kadar çabuk ve belirgin değildi onları da değerlendirmiştik ama olmadı maalesef pcos var ama düzenli 29 günde bir adet oluyorumÜç aydır hiç mi koyuluk görmedin canım peki adetin kaç günde oluyor
Canım düzenli adette pcos olmuyor diye biliyorum mesela benimde geçen ay 38 günde adet olmuştum o yüzden yumurtlamayi bilmiyorumGördüm hatta bundan daha koyu gördüm ama silikleşme bu kadar çabuk ve belirgin değildi onları da değerlendirmiştik ama olmadı maalesef pcos var ama düzenli 29 günde bir adet oluyorum
Ben de anlayamadım bir türlü düzenli adet görüyorum kıllanma vs yok ama pcos tanısı koydu doktor düzenli adet görme sebebin de çok zayıf olman dedi 6 aydır deniyoruz olmadı bakalım nasipCanım düzenli adette pcos olmuyor diye biliyorum mesela benimde geçen ay 38 günde adet olmuştum o yüzden yumurtlamayi bilmiyorum
İsallah olur ya Allah isteyen herkese versin şuan gene yaptım silik çizgi çıktı anlayamadım bugün 23 gün olduBen de anlayamadım bir türlü düzenli adet görüyorum kıllanma vs yok ama pcos tanısı koydu doktor düzenli adet görme sebebin de çok zayıf olman dedi 6 aydır deniyoruz olmadı bakalım nasipçok teşekkür ederim yorumunuz için
Testlerinizin fotoğrafı var mı acaba yükleseniz de tekrar bi baksakİsallah olur ya Allah isteyen herkese versin şuan gene yaptım silik çizgi çıktı anlayamadım bugün 23 gün oldu
Böyle canım hiç koyuluk yokTestlerinizin fotoğrafı var mı acaba yükleseniz de tekrar bi baksak
Sorun yok spermler 48-72 saat canlı kalabiliyorlar zatenÇok çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için18 ve 19unu değerlendirdik ama bugün eşim iş için uzakta değerlendiremeyeceğiz inşallah olur
Ah hadi inşallahSorun yok spermler 48-72 saat canlı kalabiliyorlar zaten
Pcos flan var mı sizde kiminin adete bir hafta kala oluyormuş yumurtlama belki öyledir yapmaya devam edin benceBöyle canım hiç koyuluk yok
Var canım geçen ay 38 günde adet oldum isallah öyle olur canım çok teşekkürler yapacagim zaten canim bitene kadar 30 almıştım şuan 10 tane kaldı ovulasyon testim umarım bitmeden görürüm ya yumurtlamayiPcos flan var mı sizde kiminin adete bir hafta kala oluyormuş yumurtlama belki öyledir yapmaya devam edin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?