- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
-
Benim de Pembe olunca tuhaf gibi geldiEvet ya canım halen aynı normalde bugün 25 gün oldu adetlerim düzensiz acaba ondan mı anlayamadım
Kaçıncı gün pembelik oldu canımBenim de Pembe olunca tuhaf gibi geldi
Pik olduktan sonra hep pembe şeklinde devam etti silik ama kaybolmadı ne zaman kaybolur acabaKaçıncı gün pembelik oldu canım
Canım sanırsam çatlama olunca siliklesiyormus öyle okudumPik olduktan sonra hep pembe şeklinde devam etti silik ama kaybolmadı ne zaman kaybolur acaba
Silik ama pembe bakalım bende bugün yapmasam diye düşünüyorum çünkü beşinci günü bugünCanım sanırsam çatlama olunca siliklesiyormus öyle okudum
Canım yeni mi yapmaya başladin adetin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun canımSilik ama pembe bakalım bende bugün yapmasam diye düşünüyorum çünkü beşinci günü bugün
Evet düzenli 28 güne bir ve adetle beraber 8. günde başladım 12. günde yumurtlama gördümCanım yeni mi yapmaya başladin adetin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun canım
Evet düzenli 28 güne bir ve adetle beraber 8. günde başladım 12. günde yumurtlama gördüm. Şu iki ayı saymazsak çok düzeliydi yeni evlendim 30 güne birdi iki aydır erken geliyor ve en son geldiğinde 2 gün sürdü
Ne güzel canım isallah güzel haberlerini alırız bunlarda canım üç gündür yaptığım testler bugün dahilEvet düzenli 28 güne bir ve adetle beraber 8. günde başladım 12. günde yumurtlama gördüm
Ne güzel canım isallah güzel haberlerini alırız bunlarda canım üç gündür yaptığım testler bugün
Olmadı ya canım halen silik çizgi çıkıyor yukarda sana attığım bugün dahil üç gündür yaptıklarım canım hep aynı çıkıyor silik yaPik oldu mu sizin yoksa daha olmadı mı
Adetle beraber kaçıncı gününüzOlmadı ya canım halen silik çizgi çıkıyor yukarda sana attığım bugün dahil üç gündür yaptıklarım canım hep aynı çıkıyor silik ya
Adetle beraber bugün 27 gün oldu canım 29 Haziran'da adet olmuştum yani normalde 40 güne kadar bazen olmuyorum geçen ay 38 gün sonra oldum bende anlayamadım yumurtlama daha yok ve şuan yedi tane ovulasyon testim kaldı yeter mi yada yeniden sipariş vereyim mi bilemedimAdetle beraber kaçıncı gününüz
Adetten 14 gün önce pik görmen daha normal bence ama bazı testler çıkarmıyor pikAdetle beraber bugün 27 gün oldu canım 29 Haziran'da adet olmuştum yani normalde 40 güne kadar bazen olmuyorum geçen ay 38 gün sonra oldum bende anlayamadım yumurtlama daha yok ve şuan yedi tane ovulasyon testim kaldı yeter mi yada yeniden sipariş vereyim mi bilemedim
İşte canım görmedim acaba markadan olabilir mi sen hangi markayı kullandın peki bende innova ovulasyon testi kullanıyorum çok övdüler çünküAdetten 14 gün önce pik görmen daha normal bence ama bazı testler çıkarmıyor pik
Bana da PCO tanısı koyuldu düzenli regli oluyorum her ay ovulasyon testinde pik görüyorum 1 senedir deniyoruz olmuyor bende 45 kiloyumBen de anlayamadım bir türlü düzenli adet görüyorum kıllanma vs yok ama pcos tanısı koydu doktor düzenli adet görme sebebin de çok zayıf olman dedi 6 aydır deniyoruz olmadı bakalım nasipçok teşekkür ederim yorumunuz için
Benimki bu şekilde gösterdi 21 inde 19 21 22 24 ü değerlendirdik ama bir gebenin günlüğü çok daha koyu gösteriyordu T çizgisini ordan sipariş verdim yeniİşte canım görmedim acaba markadan olabilir mi sen hangi markayı kullandın peki bende innova ovulasyon testi kullanıyorum çok övdüler çünkü
Aslında sen zayifsin canım kilodan olamazsın adetlerin düzenli mi pekiBana da PCO tanısı koyuldu düzenli regli oluyorum her ay ovulasyon testinde pik görüyorum 1 senedir deniyoruz olmuyor bende 45 kiloyum
Peki sence hangi marka iyi canım ve sen yumurtlamayı kaçıncı gün gördün canımBenimki bu şekilde gösterdi 21 inde 19 21 22 24 ü değerlendirdik ama bir gebenin günlüğü çok daha koyu gösteriyordu T çizgisini ordan sipariş verdim yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?