- 28 Temmuz 2025
- 24
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Valla ben artık nasıl takip edecegımı şaşırdım reglimin 3 .günü ovulasyon testi çift çizgı cıktı nasıl anlayacagımı şaşırdım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ilk kez yapıcam bu marka testi dünden bu yana araştırıyorum seninkini de okudum baştan sona çift çizgi gördüysen yeniden yumurtlamış olabilirsin diyorlar bu güzel bişi yani yeniden değerlendirinValla ben artık nasıl takip edecegımı şaşırdım reglimin 3 .günü ovulasyon testi çift çizgı cıktı nasıl anlayacagımı şaşırdım artık
Ama reglim devam edıyordu nasıl yumurtlayabilirimCanım bende ilk kez yapıcam bu marka testi dünden bu yana araştırıyorum seninkini de okudum baştan sona çift çizgi gördüysen yeniden yumurtlamış olabilirsin diyorlar bu güzel bişi yani yeniden değerlendirin![]()
Ala ala onu bilmiyorum canım bilenlere soralımAma reglim devam edıyordu nasıl yumurtlayabilirim![]()
Normalde regl bitince başlanmıyor mu canımBakalım doktorcum ne diyecek
Adetli iken mi çift çizgiyi gördünüz anlayamadımBakalım doktorcum ne diyecek
Kanama miktariniz nasıl acaba yoğun mu yoksa lekelenme mi ondan anlarsınızNormali o evet bende öyle biliyorum bugun randevu aldım tuhaf bi regli dönemi yasadım eger regliyse tabi
Evet canım benim bu ay ilk denemem oldu bebeği çok belirtim olunca test yaptım pozitif ti ama ağrılarım çoktu regl dan iki gün önce başladı lekelenmem 2 gün sürdü bitti büyük ihtimalle kimyasal yaşadım bende öyle birşey de olabilirNormali o evet bende öyle biliyorum bugun randevu aldım tuhaf bi regli dönemi yasadım eger regliyse tabi
Evet ovulasyonda çift çizgi gördümAdetli iken mi çift çizgiyi gördünüz anlayamadım
İlk ıkı gun yogun sonra kesıldı zatenKanama miktariniz nasıl acaba yoğun mu yoksa lekelenme mi ondan anlarsınız
Normalde nasıl oluyor peki şuan hiç yoksa lekelenme falan yogunsa eğer adet olabilir yerleşme kanaması lekelenme şeklinde oluyorİlk ıkı gun yogun sonra kesıldı zaten
Markası neydi acaba o nasıl bişey çok enteresan olmuş yaEvet ovulasyonda çift çizgi gördüm
Acaba yalancı pozitiflik çıkarıyor olabilir mi zaten gebelik testi bile öyle oda öyle olabilirÇok bilinen bir marka ya artmed di sanırım
Çoklu olandan
Kan sonucunuz çıktı mı acaba varmı gebelikevet kızlar doktor kanda erken gebelik istedi ısrarla degılım dememe ragmen bir de akşam akşam kan verdim
Henüz cıkmadı ama ben sanmıyorum olursada tıpta bir ilk olur muhtemelenKan sonucunuz çıktı mı acaba varmı gebelik