arkadaslar ben evlenelı 2 yıl oldu fakat kendı annemle yengemin sorunu hıc bıtmedı ben evlendım ama el gibi deiller bana kendı ailem gibiler.. kendı ailemde maddi sıkıntı yok ev sorunu yok 3 araba evın önunde fakat annem ile yengem süreklı çatısma halınde annem seker tansıyon stres derken süreklı hasta oluyor her ikisinede ılımlı yaklasıyorum yengem benı arıyor derdini anlatıyor yol göstermek için elimden gelenı yapıyorum ama anladımkı ıkısıde bunalıma girmiş resmen ve ben anneme yapma etme desemde bır süre sonra yıne sinirli tavırları oluyor ne yapsam bilemedm yengemın 3 cocugu var daha kucukler abım desen kendı işinde süreklı yengem herseyden sogumus anneme anne dıyemıyor bazen hak verıyorum annem hep olumsuz yönlerını görüyor aferın demıyor yuzune karsı ama bana söyluyor annemde hata var yok dıyemem ama yengemde cok ben biliyorum edasında valla sıkıstım kaldım aralarında bosversem annem hastalanıyor ben üzülüyorum bu sefer yengemde üzülüyor off ben istiyorum kı her ıkısde ıyı olsun kız- anne olsunlar bende el evındeyım... !!! ama okdr sıkıntım yok hatta hıc yok nasıl çözebılırım yardımcı olabılcek olan varmı acaba ??
çünkü düşün düşün cıkamadm