KIZLAR İSTEMEYE GELCEKELER NASIL HAZIRLIK YAPACAĞIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN :)

umutsuzusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
43
12
3
33
Selam kızlar istemeye gelicekler sonra söz olacak . Siz sözde ne giydiniz saçınızı nasıl yaptınız .? Yapmadığınız şunu yapsaydım daha güzel olurdu dediğiniz şeyler var mı ? Hangi renk giydiniz ? Saçınızın modeli nasıldı? sözde adetleriniz neler ?
Neler ikram ettiniz herşeyi öğrenmek istiyorum . Önerileriniz neler ? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Lacivert dizde bir elbise giydim. Saçım da kırık föndü. Eşim de lacivert bir takım giymişti. Sözde çok abartmayın bence. Daha bunun nişanı var düğünü var.

Bizimkiler şehirler arası geldiği için ve gündüz olduğu için çay sofrası hazırlamıştı annem halatların yardımıyla. Ben tabi kendi sözüme ve nişanıma başka şehirden misafir gibi gittiğim için pek yardımcı olamadım :) Geldiler tanıştılar oturdular, daha sonra kahve içildi isteme oldu, arkasından da çay ve ikram servisi yapmıştık.

Söz ve istemede fazla ikram olmaz zaten.Kahveler icilir isteme ve soz fasli olur.Sonrasinda cay ve bir veya iki cesit aperatif ikrami yeterli oluyor.Zaten telastan kimsenin pek yiyip icesi gelmiyor Giysi olarak ben cok sade giyinmistim pek suse gerek yok ev ortami neticede.Sade ve şık bir seyler tercih edin bence.

hayırlı olsun. sözden kastınız evde nişan türü bir şey mi, sadece isteme mi? kutlama mı? detay verirseniz daha kolay olur tavsiyede bulunmak.

Gül kurusu dizime gelen bi elbise giydim kayık yakaydı
Saçımı kalın maşa yaptırmıştım
Kaşık helvası sarma cikolata toplari 2 cesit börek 2 cesit kurabiye vardi
Birde söz pastası..
Salondaki masayi pembe tüllerle süslemiştik
Çocuklara ikramlık sekerler almıstık
Birde söz hatırası kurabiye ve küçük ayna dagıttık..
Yenildi içildi kaynaşıldı istediler sözüm kesildi falan:)
Önce sakin ol. Ben ilk eve girdiklerinde heycandan bayılıyodum:)sonra geçti..
İnş hayırlısı olur .

Üst kısmı beyaz altı siyah dizimde bir elbise giymiştim.
Saçlarım dağınık topluydu belli belirsiz.
İkram olarak da dolmalar salatalar kurabiyeler börekler :) ama çok güzeldi. Eşimde siyahlı takım giymişti..

genelde sözde ikramlıklar tabakta tuzlu tatlı şeklinde olur.İçecek olayına çayı bulaştırmayın derim, o kargaşada herkesin bardaığını takip etmek çok zor oluyor. En güzeli meyvesuyu

Beyaz diz hizası yakası hafif taşlı bir elbise giydim.
Saçımı da kırık fönleyip ensede topuz yaptırdım.
Makyajımı evde kendim hallettim.
Eşim lacivert takım giydi.
Kendi annem hazırlık vs birşey yapmadığı için kvdem börek, tuzlu ve tatlı kurabiye ve pastayı getirdi.
Bizimkiler sadece servis etti ve 1 demlik çay koydu.
Benim isteme söz nişan bir aradaydı. Ama çok sadeydi. İstediğim de öyle olmasıydı.
Bence de sözde çok fazla birşeye gerek yok.
Heveslerinizi nişana saklayın daha büyük tam teşekküllü bir organizasyon yaparsınız :)

benimkide başka şehirde ya :) zor olur diye düşünüyorum .doğru söylüyorsunuz abarmamak lazım :) teşekkür ederim lacivert iyi seçim

ben şimdiden telaşlanıyorum bir hafta bişey yiyemem herhalde

her ortam farklı, her kişi farklı.

bazı ailelerde gelin kız çok abartı giyiniyor, yoksa ayıplanıyor.
Eğer öyle değileseniz, sade şık bir elbise giymenizi tavsiye ederim.
Çok uzun olmasın, ayağınıza takılmasın.

İsteme + söz sanırım. Kahveleri siz dağıtırsınız muhtemelen. Diğer ikramlıkları aileden birileri de dağıtsa olur. Ama kalabalıkta kahve dağıtmak bile iş :) Çok da abartmamak lazım ikram işini o yüzden.
Herkese bir tabak doldurulabilir.
Bir de pasta kesiyorlar bazı yerlerde gelin-damat söz esnasında, o da güzel olur.

Maalesef bizim memlekette çay olmazsa olmaz, illa bir iki bardak çay ikram edilecek herkese, zor oluyor ama, olmazsa olmuyor. Sizde öyle değilse bence soğuk içecek hem daha güvenli, hem de tek bardakla hallolur :)

ayy çook güzel olmuştur anlatımınıza göre bayıldım bu söz hatırası kurabiye ayna nasıldı nerden temin ettiniz acaba

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim aynen ya bizdede çaysız olmaz zor olcak ama yapcak birşey yok
Ben uzun elbise almak istiyordum bu dediğiniz hiç aklıma gelmedi sakarımda zaten İYİ OLDU SAĞOLUN VALLA

anılarımı deştin bende beyaz pantolon ve gömlek giymiştim... yeşil bi makyaj yapmıştım hafif... daha sonraki gün k.v adayımın yanına gitmiştik ve beni o akşam hiç beğenmediğini hiç makyaj yapmadığımı ve kendisinin makyajlı bakımlı kızları sevdiğini söylemişti ben şok :) yok demiştim makyaj vardı hafifti demiştim falan filan... ne sinir olmuştum o zamanlar...

yoo isteme olduktan sonra söz yüzüğü takılacak nişan değil
hmm anladım. ayrıca bir nişanda yapılacaksa bu seremoni de çok abartmaya gerek yok bence. siyah olmayan şık bir elbise ama sade olmalı hani evde yapılacak bir şey sonuçta. saçınızı da topuz değil de daha doğal duracak bir maşa, kırık fön ile yarım toplama yaptırabilirsiniz.

ikram olarak ta misafir gelince ne ikram ediyorsanız o. iki üç çeşit börek, sarma, tatlı, kurabiye... artık aklınıza ne gelirse ama salata türü çok bir şey yapmayın ki tabaklar sulanmasın.

tekrar hayırlı olsun.

Pudra pembe dizde elbise. Altına ten rengi topuklu ayakkabı. Hiç takı takmadım. Saçıma düz fön ve hafif makyaj.

Elbisen kesinlikle desensiz tek renk olsun

Basit şıklık daha çok hoşuma gidiyor benim.
Sizi bilemem.
Birde o tarz ortamlarda gelen misafirler ağırlıklı olarak siyah giyiyor.
Bence siz daha farklı renkler seçmelisiniz. umutsuzusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…