- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi umutsuzusss
-
anılarımı deştin bende beyaz pantolon ve gömlek giymiştim... yeşil bi makyaj yapmıştım hafif... daha sonraki gün k.v adayımın yanına gitmiştik ve beni o akşam hiç beğenmediğini hiç makyaj yapmadığımı ve kendisinin makyajlı bakımlı kızları sevdiğini söylemişti ben şok :) yok demiştim makyaj vardı hafifti demiştim falan filan... ne sinir olmuştum o zamanlar...
Pudra pembe dizde elbise. Altına ten rengi topuklu ayakkabı. Hiç takı takmadım. Saçıma düz fön ve hafif makyaj.
Elbisen kesinlikle desensiz tek renk olsun
Basit şıklık daha çok hoşuma gidiyor benim.
Sizi bilemem.
Birde o tarz ortamlarda gelen misafirler ağırlıklı olarak siyah giyiyor.
Bence siz daha farklı renkler seçmelisiniz.umutsuzusss [/Q
Renkli giymeyi düşünüyorum bende teşekkür ederim
benim isteme söz bir arada oldu dizlerde siyah üstünde hafif taşlı bir elbise giydim saçıma maşa yaptırdım uzun zaten güzel durdu hafifte bir makyaj yiyecek ve içecekler onlarda adet olduğu için onlar getirdi biz sözden sonra pasta kestik.
mutluluklar dilerim güzel telaşlarteşekkür ederim benimde öyle olcak bir arada
çok saolun inşallahİnşallah gönlünüzce olur herşey
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederimaynen ya bizdede çaysız olmaz zor olcak ama yapcak birşey yok
Ben uzun elbise almak istiyordum bu dediğiniz hiç aklıma gelmedi sakarımda zatenİYİ OLDU SAĞOLUN VALLA
geçmiş zman işte ...Kıyamam yabende üzüldüm bak ... boşversene uyuzluğuna demiştir
Kurabiyeler arkadasımın hediyesiydi 60 tane yaptırmıs internetten siparis vermiş kalp seklindeydi üzerinde isimlerimiz yazıyodu isimlerimizin üstündede Söz verdik . Yazıyodu ..ayy çook güzel olmuştur anlatımınıza göre bayıldımbu söz hatırası kurabiye ayna nasıldı nerden temin ettiniz acaba
Biraz abarta bilirsin bence. Bende sözümde çok uçuk pembe sade şifon kolları dantel bir elbise giydim. Saçımı da yarım toplattım. Baya güzel bir makyaj yaptırdım. Ve taşlı bir ayakkabı giydim. Eşimin akrabaları beni çok eleştirmişler. Neden bir tuvalet uzun birşey giymemişim diye. Bu kadar sade olur muymuş ? Çok üzüldüm duyunca. Ben görmemiş gibi süslenmek abartmak istememiştim sadece ama insanlar bir tuaf. İlla kusur bulacaklar.benimkide başka şehirde ya :) zor olur diye düşünüyorum .doğru söylüyorsunuz abartmamak lazım :) teşekkür ederim lacivert iyi seçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?