KIZLAR İSTEMEYE GELCEKELER NASIL HAZIRLIK YAPACAĞIM YARDIMCI OLUN LÜTFEN :)

Beyaz gömlek ve lacivert fırfırlı etek giydim.

İkramları tabakta çayla servis ettikten sonra kahve, meyve faslı oldu.

Bir de onlar istedikten sonra biz de kabul ettik ve havlumuzu verdik, söz niyetine. Süslü püslü fırfırlı özenle hazırlanmış bir şeydi:)

Sadecd çok utanmıştık ve sözden sonra tebrik için kimseyi öpmemiştik anneleri babaları vs. Hem ayıp oldu hem gereksiz. Bir de foto çekilmeyi unuttuk((

Çok iyi ya :) bende hatıraya takıldım diyebilirim gereksiz mi yoksa birşey yapsammı karar veremedim

çok teşekkür ederim ya bnde çok takıntılıyım zor oluyo o yüzden telaşlar telaşlar ... ALLAH tamamını erdirsin sizinde mutluluklar

Bugünlerde moda oldu, daha sözde tuvalet giyip ağır makyajlar yapıyorlar. Bana çok itici geliyor. Söz sonuçta isteme törenidir, o kadar hazırlanmışsın ama bakalım baban verecek mi

bendede olcak o allık ... çok teşekkür ederim

evet fotograf çok önemli ya insan telaştan unutuyor tavsiyelerin çook iyi geldi saol

ay o kötü olmuş ben unutmam inş. teşekürler

saol canımsın ya

çok teşekkürler :) son cümle iyidi tavsiyeniz için saolun çok güzel olur umarım

Biz aynı gün hem isteme hem nişan yaptık akşamüstü istemeye geldiklerinde parliament mavi dizde bi elbise giydim sonra üstümü değiştirdim su yeşili uzun ama abartısız bi elbise giydim nişan için evde 35-40 kişiydik annem çeşitli ikramlar yaptı 10-12 çeşit yemek masanın üzerine koyduk tabakları fln da koyduk açık büfe gibi yaptık öyle oldu

Burada konusu gelmişken alakasız olacak ama bende yazayım da cevap alayım. Erkek kardeşimin aile tanışması henüz olmadı ben evliyim şehir dışındayım hafta sonları da kursa gidiyorum tanışmaya gitmeyeceğim. Sonrasında isteme nişan bir arada yapacaklarmış evde yüzükler takılacak ayrıca nişan olmayacak. Benim de tek kardeşim kendisi. Nasıl bir kıyafet seçmeliyim acaba hem ailesi beni ilk defa orada görecekler sade ama şık abartısız bir şey olsun diyorum minyonumda biraz kıyafet bulmakta zor oluyor elbise tarzı almak istiyorum ama saçım nasıl olmalı ev ayakkabı bakmam lazım vs. nasıl olmalıyım. Bir de nişanda abla ne takar? annemlerle konuşuruz tabi ama burda sormak istedim.

Harikasın yaa maviye bayıldım :) çok güzel olmuş çok teşekkürler resim olması ayrıca işime yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…