- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi umutsuzusss
-
İsteme günü lacivert dizde bir elbise giydim güzel bir elbiseydi vücudumu sarıyordu ve yer yer payetleri vardı ama çok sade ve şık gözüküyordu.. istemede işte kahve ikram ettik başka bir şey hatırlamıyorum... tabiyemek fln yenildi şehirdışından geldikleri için.. ertesi günde söz oldu çok güzel balık bir elbise giydim çok hoş bir mor du etekleri dantellerle genişliyordu. İsteme günü kuaföre gitmemiştim kendim at kuyruğu gibi topladım sözde de ön tarafı iki bombe ve aşağılarıda geniş maşa yaptırdım gözlerede buğulu göz makyajı modaydı onu yaptırmıştım.. çok şık olmuştu.. Evde nişan olduğu için pasta kuruyemiş vs dağıttık içecekte meyve suyu vs gibi daha sonra yaş pastamız orta boy bir şey yaptırmıştık ve sonrada annem hevesli olduğu için şerbet içildi. güzel geçti. fotoğraf video çok güzeldi. heyecanlıydı
sadece hatıra bir şey yaptırmadığım için pişman değilim ama karar verememiştim ne olması gerek diye o kalmıştı ama kınada ve nikah şekeriyle hevesimi aldım ondanda
eşim söz günü lacivert takım giymişti tabiki elbisemin renginde kravatıyla çok hoştu.
Öncelikle hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Ben siyah dizde dantel bir elbise giydim, saçlarıma kırık fön, pembe hafif bir makyaj yapıldı. Çok siyah olmayayım diye bordo bir stiletto giydim, bordo renk oje sürdüm. Ne çok abartılı ol ne de sade. Bizde önce kahve yapıldı, kahveleri ben dağıttım. Sonraki ikramları da sağolsun ablam dağıttı. Neler yaptık,
Peynirli buzluk böreği
Kıymalı minik pideler
Mercimek köfte
İrmikli toplar
Truff
Ve onların getirdiği fıstık sarma, baklava ikram edildi.
Zaten hiç anlamayacaksın nasıl geçtiğini, bana sorsan hayal gibiydi. Daha 20 gün önce bende o telaşlar içindeydim, şimdi nişan telaşı sardı beni.
Çok mutlu ol, sakın küçük şeyleri kafana takıp büyütme...
teşekkür ederim çok kişi gelmiş ama yaSiyah dantel alt kısmı tllü mini bi elbise giydim ikramlkkları annecim yaptı çok abartmıştı ama 22 çeşitti toplam, sarma dolma salatalar börekler
Çayıda kuzenlerim halletti 45-50 kişiydik evde .
Eşimde antrasit takım giymişti siyahta kravat
elbise giymiştim mavi renk börek, sarma,tuzlu kurabiye, ekler, bunlardı sanırım hatırlamıyorum en azından hatırlamak istemiyorum yerken boğulsalardı keşke panik yapma
teşekkür ederim çok kişi gelmiş ama ya
Çok heyecanlı bir gün değil mi
Ben siyah dizlerime yakın bi elbise giydim
Saçım dümdüzdür zaten nasıl anlatılır bilmem o modeli kendim yaptım. Tel tokalarla tutam tutam alır bükerde arkaya doğru tutturursun hani, bir dizi halinde sonracıma taç görüntüsü oluşur. Heh işte ondan yapmıştım : )
İkramlıkları sağ olsun ablamlar halletti
Adet madet bilmem ben kayınvalidemler bohça diye bişey getirdi de ben bakmadım yengemler vs kaç patik var baya koymuş diyodu iyi özenmişler demek ki dedim
Makyaj pek sevmem ama zaten heyecandan doğal allık oluştu yanaklarımda
Böyle işte
Ey gidi
Ayy çok heyecanlıı bende nar çiçeği dizlerimde askılı bir elbise giydim bizde sadece isteme oldu yüzük takmadık çünkü 15 gün sonra nişan olacaktı mekan tutulmuştu sana tavsiyem bir kuzenin ya da arkadaşını fotoğraf konusunda uyar ver eline makineyi o çeksin. Ev curcuna kalabalık kim napıyo belli değil o anlarda fotoğraf çekmek zor o anlar bir daha olmaz :) çiçeğinle çekil çikolatanla çekil bir de mutfağa her şeyi bilen bir kadını koyun. Benim teyzem yardımcı olmuştu sağolsun. Babamın kuzeni bir anda bizi panik etti bana 7 bardak fazladan kahve yaptırmıştı biz tabakları hazırladığımız halde başka tabaklar getirmişti vitrinden insanların içinde ama teyzem hemen müdahale etti mutfaktan yolladı onu. Kalabalık olmasın ama becerikli panik olmayan bir kadın olsun
Bugünlerde moda oldu, daha sözde tuvalet giyip ağır makyajlar yapıyorlar. Bana çok itici geliyor. Söz sonuçta isteme törenidir, o kadar hazırlanmışsın ama bakalım baban verecek mi
Beyaz gömlek ve lacivert fırfırlı etek giydim.
İkramları tabakta çayla servis ettikten sonra kahve, meyve faslı oldu.
Bir de onlar istedikten sonra biz de kabul ettik ve havlumuzu verdik, söz niyetine. Süslü püslü fırfırlı özenle hazırlanmış bir şeydi:)
Sadecd çok utanmıştık ve sözden sonra tebrik için kimseyi öpmemiştik anneleri babaları vs. Hem ayıp oldu hem gereksiz. Bir de foto çekilmeyi unuttuk((
Kurabiyeler arkadasımın hediyesiydi 60 tane yaptırmıs internetten siparis vermiş kalp seklindeydi üzerinde isimlerimiz yazıyodu isimlerimizin üstündede Söz verdik . Yazıyodu ..
İnternette bakarsan cok var o kurabiyelerden yapan:)
Küçük aynayida eminönünden aldım çarşıdan. Tanesi 2 tlydi orda. İnternette daha pahalı diye gidip kendim aldım:)
Öncelikle sakin olun herşey çok güzel olacak inşallah hayırlı olsun şimdiden
Ben yüksek bel siyah kalem etek üzerine şifon lacivert uzun kollu bir bluz giydim saçlarımı yandan dağınık topuz yaptırdım hanım hanımcık tam isteme kıyafeti olduÖncelikle hazırladığımız ikramlarımı takdim ettik daha sonra kahve ve yanında çikolatalı lokum ikram ettik. İkramlarımızı aşağıda belirtiyorum istediğiniz bir şey varsa yardımcı olurum
Peynirli poğaça
Arap kurabiye
Kedidilli tiramisu
Renkli patates topları
Nişanda biraz daha kalabalıktı onuda yazayım örnek olsun belki isteme ikramına da ekleyebilirsiniz.
Zeytinyağlı yaprak sarması
Ispanaklı gül böreği
Tuzlu minik kurabiye
Çikolatalı truff
Çilekli puding karışımlı hindistanceviz topları
Baklava yufkasından cevizli baklava
Krep kanepe
Pizza poğaça
Eğer çikolata getirirlerse isteme töreni bittikten sonra kolonyayla beraber servis ediyorsunuz
Selam kızlar istemeye gelicekler sonra söz olacak . Siz sözde ne giydiniz saçınızı nasıl yaptınız .? Yapmadığınız şunu yapsaydım daha güzel olurdu dediğiniz şeyler var mı ? Hangi renk giydiniz ? Saçınızın modeli nasıldı? sözde adetleriniz neler ?
Neler ikram ettiniz herşeyi öğrenmek istiyorum . Önerileriniz neler ? Yardımcı olursanız sevinirim :)
İnşallah güzel olacaktırçok teşekkürler :) son cümle iyidi tavsiyeniz için saolunçok güzel olur umarım
ben by elbiseyi giymistim roman markası
Biz aynı gün hem isteme hem nişan yaptık akşamüstü istemeye geldiklerinde parliament mavi dizde bi elbise giydim sonra üstümü değiştirdim su yeşili uzun ama abartısız bi elbise giydim nişan için evde 35-40 kişiydik annem çeşitli ikramlar yaptı 10-12 çeşit yemek masanın üzerine koyduk tabakları fln da koyduk açık büfe gibi yaptık öyle olduEki Görüntüle 1694143 Eki Görüntüle 1694144 Eki Görüntüle 1694147
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?