- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
çok canım sıkıldı ya.canım peki ablanın 2.ameliyat kararını doktor mu verdi yoksa ablan beğenmediği için mi doktor tekrar yapmak zorunda kaldı?bir de tekrar ücret talep etmiyor dimi?
uyuyan güzel ufuk beyle nasıl görüştün? muayene mi oldun yoksa e-mail ile mi?
canım sen 3 kere ameliyat olmana rağmen hala istediğin gibi bi buruna sahip olamadın mı?benim burnum eğer resimlerime baktıysan eskiden çok kötüydü ve şimdi sonuçtan çok menunum.senın eskı burnun nasıldı?
uyuyan güzel,resimlerini gördüm burnun harika olmuş çok yakışmış.ben de ufuk hocaya mail attım. önce ege üniversitesine gelip muayene olmamı söyledi. sonra en erken ağustosa randevu verebileceğini söyledi. muayene için 185tl hastaneye ödeyeceksin dedi. fiyat için bişi yazmamış.senin ameliyatın ne kadara maloldu acaba.
Ben cuma günü 22 sinde Prof dr.Ahmet SEYHAN'a burun estetiği oldum.Şimdilik bir sorun yok gibi ama sonucu söylemek için daha erken.İlk izlenimlerim olumlu.
canım bende ahmet seyhana oldum ameliyat, 10 ayı geçti konularımdan bulup bakabilrsin fotolara falann
canım ben ufuk bılkay'a amelıyat oldum ve sonuctan cok memnunum.
kesınlıkle tavsıye edıyorum.
doktor konusunda bır karara vardın mı bılmıyorum ama hıc dusunmeden Ufuk Bılkay'a gıt ve amelıyat gunu allll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden naniknanik
canım çok sevindim senin adına.resimlerini göremedim ben çok merak ettim.ne yazıkki ameliyat olayına ara verdim biraz hamileyim dekaydirigubbakcemile3ama rafa kalkmadı bebiş gelsin sonra olacağım ben de
benı arkadas olarak eklersen gorebılırsın canım.
cooooooook sevındım hamıle olduguna canım Allah kucagına saglıkla verıp analı babalı buyutsun bebısınızı hihoyyyt
amelıyat her zaman olur suan onemlı olan bebegın canım tamamen bebegıne odaklan ve hamılelıgın tadını cıkar :CüvCüv:
canım izmir özel efes has. kbb uzmanı sezgin öztürk benim doktorum öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?