Acaba gitsem Ağustos ayına ameliyat günü alamaz mıyım? çok mu yoğun. okul başlamadan yaptırmayı düşünüyorum Ege üniv. öğrencisiyim bana yardımcı olabilir mi? bu konuda
Canim sanirim ben Ufuk Bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)
tesekkurler canım.resimleri eklemeye calıştım ama basarılı oldum mu :)
Bende yiğit beye oldum kesinlikle paracı değil ve çok iyi bi insan o kadar memnun kaldım ki anlatamam çok da uygun fiyata yapıyo benim arkadaşlarım annem de ona yaptırdı hatta plastik cerrah asistan doktor arkadaşım bile ona yaptırdı yiğit beye ameliyat olup da şikayet edeni henüz görmedim muayene ücreti de yok mutlaka görüş bence :))
canım izmir özel efes has. kbb uzmanı sezgin öztürk benim doktorum öneririm
canim sanirim ben ufuk bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)
oldunmu amaliyat burnundanmı
Benimde haftaya pazartesi ufuk beyle randevum var ilk muayenemi olacağım.
Arkadaşlar tüm ameliyat olacaklar gibi bende çok kararsızım,ufuk beye ameliyat olan arkadaşlara sesleniyorum burunlarınızdan memnunmusunuz?
görüşmeden sonra yaz haberimiz olsun.ben randevuyu iptal ettim.
neden iptal ettiniz bişeymi oldu ?
işlerimden dolayı. haftayamıııı bu hasta değilmi ya.
Haftaya Pazartesi.Ama doktor konusunda hala araştırmalarım devam ediyo.Siz Ufuk beyde kesin kararlımısınız?
Haftaya Pazartesi.Ama doktor konusunda hala araştırmalarım devam ediyo.Siz Ufuk beyde kesin kararlımısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?