Ben Turkiye de ameliyat olmadim canim. Benim ameliyatimi yabanci bir doktor gerceklestirdi. Ne varsa Memleketimin Doktorunda var[/QUOT
Merhaba arkadaşlar ben de dktr arıyorum halis ünlü hakkında bilgisi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Turkiye de ameliyat olmadim canim. Benim ameliyatimi yabanci bir doktor gerceklestirdi. Ne varsa Memleketimin Doktorunda var[/QUOT
Merhaba arkadaşlar ben de dktr arıyorum halis ünlü hakkında bilgisi olan var mı ?
Ben Turkiye de ameliyat olmadim canim. Benim ameliyatimi yabanci bir doktor gerceklestirdi. Ne varsa Memleketimin Doktorunda var[/QUOTE
şuan aklımda üç isim var halis ünlü, bora karali ve denizhan özkaya fakat tam bir karar veremedim, halis bey hakkında bilgi yok denecek kadar az malesef forumda, denizhan beye de bir arkadaşım ameliyat oldu ordan biliyorum fakat yinede kafamda bazı soru işaretleri var benim estetik olarak sadece kemerim var, estetikte önemli fakat öncelik sağlık burun kemiği eğriliği yüzünden nefes alamıyorum sinüzit de cabası oyüzden iyi bir doktor bulmam şart(
Tşk edrm canım doktor konusunda karar verdim gibi ama yinede tavsiyelerini öğrenmek isterim:) Doktorun kimdi ?
Ben Turkiye de ameliyat olmadim canim. Benim ameliyatimi yabanci bir doktor gerceklestirdi. Ne varsa Memleketimin Doktorunda var
Meleğim kuzucummmm ne yaptın karar verebildin mi:)
Canim 3 Doktor arasinda kaldim. Ufuk Bilkay, Can Kopal Ve Ahmet Seyhan .. Cok kararsiz kaldim.
Tatlım can beyi arayıp görüştün mü? Ufuk beyi ben eledim ama Ahmet Seyhanı tanımıyorum ilk defa duydum diyebilirim:)
Sen yine de hepsiyle görüş ama ben hala iddalıyım:)
Canim sanirim ben Ufuk Bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)
En kötü karar bile kararsızlıktan çok daha iyidirŞaka yapıyorum tatlım en doğru kararı verecek olan sensin şimdiden hayırlı olsun ara görüş Ufuk beyle beni dee bilgilendirmeyi ihmal etme:) Amin tatlım inşAllah senin ki de beklentilerinden çok daha güzel olur:)
![]()
Canim sanirim ben Ufuk Bilkay da karar kildim. Bi karar vermek zorundaydim ve benim hisslerim bana sanki ufuk bilkay diyor :)
burun konusunda